Turiu maza problemele su forumu - daznai man neleidziama rasyti postu, nes mano IP yra blokuojamas. O jis blokuojamas, nes yra blacklistuose (SPAMHAUS) CBL, o DP forumas naudojasi ju duomenu baze. Bandziau rasyt ir aiskintis i [email protected], bet man buvo pasiulytas microsofto toolsas trojanams issivalyt, nors as zinau, kad pas mane nei virusu nei spy toolsu nera. Del ramios galvos atsisiunciau as ta rekomenduojama iranki - "No malicious software was detected".
Ten nera sudetinga removint IP is balcklisto, bet kol galiu rasyt postus uztrunka apie valanda, ir man jau pradejo igryst kiekviena karta eit i ta Spamhaus ir laukt kol pagaliau galesiu postint.
Esme tame, kad naudojuosi bites vodafone bevieliu internetu (gyvenimo uzmiestyje didziausias trukumas). Savo IP galiu keist kas pora min - tereikia restartint routeri. Bet esme nepasikeicia - naujai priskirtas IP adresas jau buna blacklistuose, ir man vel ji reikia trint is blacklistu, bet po kokiu 12h vel jis atsiduria blacklistuose.
Bandziau vel rasyt i [email protected] - si karta jokios reakcijos nebesulaukiau. Jokiame kitams forume, kuriuo naudojuos, jokiu problemu neapturiu.
Zinoma, galeciau naudot svaru proxy - bet jomajo, kam vargt del forumo?
Mano klausimai butu:
1) Gal kas yra susidures su panasia situacija ir/ar turi pasiulymu jos sprendimui?
2) Ar nebus DarniPora forumo administracija persistengusi su antispam apsaugom?
Augustas