Monika||DP komanda
M
56 įrašai
2009/04/01 12:46:26 12:46:26
krrot: Ta pati problema - negaliu atidaryti pasto
Krrot, gal galite patikslinti, kas vyksta, kai norite atidaryti savo pasto dezute? Ar matote "beganti takeli", reiskianti, kad pasto dezute kraunasi, ar gaunate koki nors klaidos pranesima? Surasykite viska, ka pastebite, tuomet galesime optimaliau Jums pagelbeti.
Monika||DP komanda
M
56 įrašai
2009/04/01 12:52:37 12:52:37
Dar siek tiek informacijos apie naujaja pasto dezute:
[b:2n2ypymt]AJAX pasto dezute veikia tokiose narsyklese:[/b:2n2ypymt]
- Internet Explorer nuo 6 versijos
- Firefox nuo 2.x versijos
- Opera nuo 9.0 versijos
- Safari nuo 3.0 versijos
- Chrome
Iki savaites pabaigos (2009m. balandzio 5 dienos) planuojamas pasto dezutes HTML versijos paleidimas.
Paleidus HTML versija manau problemu nekiltu. Jei AJAX narsykle nepatiks ar neveiks galima bus pakeisti i HTML versija, kuri bus labai panasi i sana pasto dezute.
Parasykite operacine sistema, narsykle (versija), kuria naudojate. Gali buti, kad narsykleje nustatyti griezti nustatymai ir del to Jusu narsykle negali "bendrauti" su serveriu.
aukso pjuvis
A
128 įrašai
2009/04/07 12:39:14 12:39:14
Monika||DP komanda: krrot: Ta pati problema - negaliu atidaryti pasto
Surasykite viska, ka pastebite, tuomet galesime optimaliau Jums pagelbeti.
Tai tipiska DP reakcija i visas bedas... atlikite testavima ir nereikes klausytis priekaistu. O jeigu uzsiimate tuom tarp studiju (laisvu laiku), geriau uzdarykite sita kromeli- bus visiem sveikiau!
Ir kada prades veikti svetaines lankytoju apklausos sistema visais svarbesniais klausimais...
P.S. nuo DP iki LR Seimo kelias zinomas
pk1318527306_db
P
92 įrašai
2009/04/07 14:13:45 14:13:45
As noriu paprasyti, kad man istrintumete vieninteli likusi neperziureta suderinama nari, nes itariu, kad kol jo neperziuresiu, sistema neatsius nauju
Pastas man lyg ir veikia...
Monika||DP komanda
M
56 įrašai
2009/04/08 13:46:04 13:46:04
pk: As noriu paprasyti, kad man istrintumete vieninteli likusi neperziureta suderinama nari, nes itariu, kad kol jo neperziuresiu, sistema neatsius nauju
Pastas man lyg ir veikia...
Sia neperziureta nare istrinsime. Taciau galime nuraminti, kad nauji nariai kol kas nera siunciami tikrai ne todel, kad buvo si neperziureta anketa. Tiesiog po tam tikro laiko sistema padaro pertrauka ir kuri laika nariu nesiuncia, kad galetumet geriau susipazinti su jau esamomis naremis, testi pradetus bendravimus. Netrukus nauju nariu vel gausite. Na o jeigu pertrauka atrodo per ilga, tiesiog skatiname nepamirsti galimybes naudotis paieska.
Monika||DP komanda
M
56 įrašai
2009/04/08 14:09:41 14:09:41
aukso pjuvis: Monika||DP komanda: krrot: Ta pati problema - negaliu atidaryti pasto
Surasykite viska, ka pastebite, tuomet galesime optimaliau Jums pagelbeti.
Tai tipiska DP reakcija i visas bedas... atlikite testavima ir nereikes klausytis priekaistu. O jeigu uzsiimate tuom tarp studiju (laisvu laiku), geriau uzdarykite sita kromeli- bus visiem sveikiau!
Ir kada prades veikti svetaines lankytoju apklausos sistema visais svarbesniais klausimais...
P.S. nuo DP iki LR Seimo kelias zinomas
Gerb. Aukso pjuvi,
zinoma, kad atliekame testavima pries paleisdami nauja funkcija ar atnaujindami sena, ir viskas butu labai paprasta, jeigu visi zmones turetu vienodas narsykles, programines irangas, interneto tiekejus ir t.t. Deja, taip nera ir dazniausiai nesklandumai kyla butent del ivairiu specifiniu nustatymu. O kad tai isiaiskintume, mums tiesiog butina konkretaus zmogaus, kuriam nutiko konkreti problema, pagalba. Todel paprastai pirminis musu atsakymas ir buna toks - paprasykite, kas nutiko ir ka tiksliai matote. Na o toliau jau galima aikintis detaliau ir padeti.
Na o apklausu organizavimas tikrai itrauktas i muu darbu sarasa ir sulaukes savo eiles, bus igyvendinamas.
2009/04/08 17:29:05 17:29:05
Bent jau man apskritai susidare ispudis, kad sitas puslapis labai letai vartosi, daznai stringa, ypac forumas... Tuo labiau, kad teko bandyti is ne vieno kompiuterio. Interneto rysys normalus, tuo paciu metu kitos svetaines veikia normalai, o si vos vos... Gal cia apskritai isipaiso i bendra stiliu?
2009/04/09 07:00:32 07:00:32
man forumas veikia gerai, bet su pastu problemu daznai buna, kad atsakau i laiska, o tas laiskas kazkur dingsta - jo nera nei isiustuose, nei perziurejus susirasinejimo istorija..
2009/04/10 09:33:50 09:33:50
VEL NEIMANOMA IEITI I PASTA.
2009/04/10 09:48:17 09:48:17
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume