Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musForumo veikimas - klausimai, pasiūlymai → smaluolė - fuksė nori viską žinot

smaluolė - fuksė nori viską žinot

8610id_smalsuolė

8

315 įrašai

2009/03/11 12:41:22 12:41:22

sveiki. nežinau ar tema taps gyva, bet pabandysiu.
prisijungiau vos prieš keletą dienų, bet kažkaip nusivyliau šiuo portalu. gal ne pačiu portalu, o jo veikimo principu. gal aš viską įsivaizdavau kitaip; maniau, kad čia aktyviai bendraujama, dalinamasi nuomonėm,,
pasigedau to.. paklaidžiojau po forumus, bet , jei atvirai, tai nieko nesupratau. todėl prašau, paaiškinkit, man , žaliam agurkui, kas ir kaip čia vyksta. man toks įspūdis, kad - labai tylu.o gal aš klystu, gal ko nesuprantu.
nepasididžiuokit , pasidalinkit patirtim.
Smalsuolė

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/11 14:06:07 14:06:07

Nelabai supratau kas tau labiau nepatiko, puslapis pats ar jo forumas ? forumas manau pakankamai aktyvus, ypac po pakeitimu ir pridejus daugiau galimybiu, aisku tobulumui ribu nera, bet skirtumas jauciasi skirtingos temos skirtingai ir gyvuoja, tad cia nemanau, kad puslapio problema, o tiesiog yra temos, kuriomis zmones gali diskutuoti ir diskutuoti, o kitose uztenka vos keliu konkreciu pasisakymu ir viskas kaip ir issemta buna be to pagrindinis puslapis leisti zmonem susipazinti per siunciamus suderinamus narius, o ne forume forumas tik papildoma vieta, kurioje zmones uzsuka pasidometi jiems rupimais klausimais ar pasidalinti turima patirtimi

8610id_smalsuolė

8

315 įrašai

2009/03/11 15:30:29 15:30:29

nesakau, kad nepatiko.
aš nesuprantu, kaip čia viskas vyksta.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/11 15:46:36 15:46:36

smalsuolė: nesakau, kad nepatiko.

forume ar puslapyje?

8610id_smalsuolė

8

315 įrašai

2009/03/11 16:09:04 16:09:04

kiesux:
smalsuolė: nesakau, kad nepatiko.

forume ar puslapyje?

na, su forumais lyg ir aišku. apie puslapį norėčiau daugiau sužinot.
kiek tai realu susirast draugą, kokie kriterijai imponuoja, kaip bendraut ,, na viskas ką gali pasakyt,,

Binary

B

784 įrašai

2009/03/11 16:22:54 16:22:54

Registruodamasi atlikai įvairius testus, atsakinėjai į klausimus.
Kiekvienas narys tokius testus atlikinėja. Pagal tų testų rezultatus yra parenkami nariai kurie dera su tavo atlikto testo rezultatais. Patikslinsiu: derantis narys yra toks kurio suderinamumas su tavimi yra ne mažiau 50%.
Na ir štai - užsiregistravai, prisijungiai ir matai ten kažkokius vaikinus. Vieni su nuotraukom, kiti be, o dalis jas slepia. Paspaudus ant to vaikino pamatysi jo anketą. Jame rasi jo amžių, miestą, kokia veikla užsiima ir daug kitų dalykų. Suprantama matysi ir suderinamumą procentais(kuo aukštesnis - tuo skaitosi geriau).
Tarkim tave tas vaikinas sudomino dėl vienokių ar kitokių priežasčių(tarkim - gražus, yra iš mano miesto, daug uždirba ) - tada gali naudotis pažinties vedliu. Pažinties vedlio pradžia, kad užduodi jam klausimus, į kuriuos jis tikriausiai atsakys). Galima nesinaudoti pažinties vedliu, o iškart rašyti laišką
Na, o tarkim tas vaikinas tau nepatiko - tai gali nutraukti pažintį bet kuriame etape(ar tik peržiūrėjus anketą ar po klausimų atsakymo ar kadanors vėliau).
Na, o kaip bendrausi šiaip tavo reikalas, o kokie kriterijai yra tam vaikinui tai vėl yra tavo asmeninis reikalas Na, o kiek realu - na realu kažkiek manyčiau, kad čia susirasti rimtą gerą draugą, būsimą vyrą ar panašiai - čia yra daugiau galimybių negu šiaip kokioje svetainėje

8610id_smalsuolė

8

315 įrašai

2009/03/11 16:42:02 16:42:02

aišku. ją todėl ir pasirinkau, kad atrodė rimčiausia.
nors tai pirma svetainė, kurioj prisiregistravau;- kol kas skųstis negaliu.
tik gal bendravimas kiek vangokas. o gal visi labai atsargūs? ir dar vienas pastebėjimas; labai mažai vaikinų deda savo foto. kodėl?

Binary

B

784 įrašai

2009/03/11 17:14:18 17:14:18

Na kadangi kaip matau neseniai prisijungei - tai pas tave ir tų narių nėra daug Na, o nuotraukų nededa žmonės dėl įvairių priežasčių - vieni mano, kad svarbiau patikt iš bendravimo ar dar ko, bet tik ne iš nuotraukos, kiti tiesiog jų neturi.
Nemaža dalis žmonių turi čia įvairios gyvenimiškos patirties tiek santykių, tiek kitose srityse. Kartais ta patirtis nebūna labai lengva - dėl to ir atsargūs būna, kad nepatirti dar kart tos patirties(kuri kartais būna nelabai lengva).
Na, o tai pat - nemaža dalis čia esančių narių dar ir dirba ir(ar) mokosi ar dar kokios rimtos veiklos turi

8610id_smalsuolė

8

315 įrašai

2009/03/11 18:17:49 18:17:49

Binary: Na kadangi kaip matau neseniai prisijungei - tai pas tave ir tų narių nėra daug Na, o nuotraukų nededa žmonės dėl įvairių priežasčių - vieni mano, kad svarbiau patikt iš bendravimo ar dar ko, bet tik ne iš nuotraukos, kiti tiesiog jų neturi.
Nemaža dalis žmonių turi čia įvairios gyvenimiškos patirties tiek santykių, tiek kitose srityse. Kartais ta patirtis nebūna labai lengva - dėl to ir atsargūs būna, kad nepatirti dar kart tos patirties(kuri kartais būna nelabai lengva).
Na, o tai pat - nemaža dalis čia esančių narių dar ir dirba ir(ar) mokosi ar dar kokios rimtos veiklos turi

o taip kaip tie nariai atsiranda? ar kaip reikia ieškot?
gauni pranešimą; tave peržiūrėjo ...
ir tyla.
kažkaip įprasta, kad vyrai pirmi kalbina moteris.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/11 18:28:21 18:28:21

jei nori gyventi pagal taip, kaip iprasta, tai tada ir lauk, kol svajoniu princas parashys
Bet gyvenime buna taip, kad kuri pirmesne, ta gudresne. Parasys tavo princui pirma ir jis bus jos, o ne tavo. Taip, kad rinktis "kaip iprasta" ar "kaip tau naudingiau" - tavo valia.

Kas liecia atliktus testus, tai sorry, bet arba as juos padariau kazkaip ne taip, ar kame reikalas, bet... duotos isvados mane prajuokino Parodziau net pazystamiems ir paklausiau, ar cia galeciau buti as - visi vienareiksmiskai pasake, kad nebent visiskai priesingas zmogus mano asmenybei. Tai taip ir nesupratau, ar ten su tais testais klaida ivyko, ar jie sudaryti neteisingai.

Na, is esmes tai dzin. Vis tiek, daug svarbiau, koki zmogu pazistame gyvai, o ne pagal svetaines standartus. Aisku, si svetaine irgi nera blogai, padeda uzmegzti pazinti - toks ir yra jos tikslas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume