Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musForumo veikimas - klausimai, pasiūlymai → Ar jau nebegalima rašyti anonimiškai?

Ar jau nebegalima rašyti anonimiškai?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 21:11:09 21:11:09

Nesutinku grieztai. Koks cia gali buti diskriminavimas pagal lyti? As noriu buti samanta ir viskas. Kitaip iseinu is forumo. Bus jum!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 21:24:05 21:24:05

Jei galima busiu samanta ir pagal lyti...

dainelė

D

1512 įrašai

2010/01/18 11:34:25 11:34:25

samanta: Jei galima busiu samanta ir pagal lyti...

DĖMESIO NAUJA LYTIS

susiformavo, spėjame, pagreitintos evoliucijos būdu DarniojPoroj

P.S. Šio komentaro autorystę man kaip DP narei priskyrė turbūt svetainės programuotoja(s).

Ne mano reikalas įrodinėti priešingai, juo labiau, kad tas komentaras niekaip man nekenkia.

Bet būdama jo(s) vietoj vis dėlto taip drąsiai nevadinčiau tikrove to, kas tik spėjama, yra didesnė ar mažesnė tikimybė.

Todėl prie spėjamo autoriaus vardo, manyčiau, turėtų būti pridėta bent žodžiai galbūt/ turbūt/ mes manome/ tikėtina/ greičiausiai ir pan.
O dar tiksliau būtų parašyti: komentuota iš tokio IP adreso, iš kurio paprastai rašo narys/ė NN.

O aš, kadangi neturiu asmeninio kompiuterio, per narystės čia laikotarpį naudojausi gal 10 skirtingų kompiuterių viešose vietose. Tai ir rašykit: komentuota iš tokio IP adreso, iš kurio narė NN prie savo anketos jungėsi paskutinįkart ar prieš (metus ar dieną) ar dažniausiai. Autorystei patikimai nustatyti vien interneto duomenų nepakanka.
Bet anaiptol nesiūlau DP programuotojui/ai tobulintis seklio profesijoje. Mėgėjiškam svečių samantų gaudymui laiko ji(s) turi, o įvykdyti mano kaip DP narės pageidavimą patvarkyti programą, kad anketoje būtų galima pasirinkti, ar rodyti, ar nerodyti zodiako ženklą – tam veiksmui jau antrą mėnesį laiko neatranda.

P.P.S. Atsiprašau, jei nesimato lietuviškų raidžių. Toks kompiuteris dabar pasitaikė. Kai prisėsiu prie kito, gal pataisysiu. O gal ir ne.

Monika||DP komanda

M

56 įrašai

2010/01/21 10:16:52 10:16:52

dainelė:
samanta: Jei galima busiu samanta ir pagal lyti...

DĖMESIO NAUJA LYTIS
susiformavo, spėjame, pagreitintos evoliucijos būdu DarniojPoroj

P.S. Šio komentaro autorystę man kaip DP narei priskyrė turbūt svetainės programuotoja(s).
Ne mano reikalas įrodinėti priešingai, juo labiau, kad tas komentaras niekaip man nekenkia.
Bet būdama jo(s) vietoj vis dėlto taip drąsiai nevadinčiau tikrove to, kas tik spėjama, yra didesnė ar mažesnė tikimybė.
Todėl prie spėjamo autoriaus vardo, manyčiau, turėtų būti pridėta bent žodžiai galbūt/ turbūt/ mes manome/ tikėtina/ greičiausiai ir pan.
O dar tiksliau būtų parašyti: komentuota iš tokio IP adreso, iš kurio paprastai rašo narys/ė NN.
O aš, kadangi neturiu asmeninio kompiuterio, per narystės čia laikotarpį naudojausi gal 10 skirtingų kompiuterių viešose vietose. Tai ir rašykit: komentuota iš tokio IP adreso, iš kurio narė NN prie savo anketos jungėsi paskutinįkart ar prieš (metus ar dieną) ar dažniausiai. Autorystei patikimai nustatyti vien interneto duomenų nepakanka.
Bet anaiptol nesiūlau DP programuotojui/ai tobulintis seklio profesijoje. Mėgėjiškam svečių samantų gaudymui laiko ji(s) turi, o įvykdyti mano kaip DP narės pageidavimą patvarkyti programą, kad anketoje būtų galima pasirinkti, ar rodyti, ar nerodyti zodiako ženklą – tam veiksmui jau antrą mėnesį laiko neatranda.
P.P.S. Atsiprašau, jei nesimato lietuviškų raidžių. Toks kompiuteris dabar pasitaikė. Kai prisėsiu prie kito, gal pataisysiu. O gal ir ne.

Kaip paskutine savo darbo diena, noreciau si karta pasisakyti gal kiek asmeniskai. Taip, autorystes nustatymas buvo spejimas. Taciau ji buvo nustatoma ne vien tik pagal IP bet ir pagal tai, kokiu vardu paskutini karta buvo pasirases asmuo. Ir prie kone kiekvieno autoriaus buvo ne daugiau kaip 2 tokie vardai. Na o tikslas buvo ne atsekti tikslu rasiusi zmogu, o greiciau nutraukti si SAMANTU zaidima, kuris, manau, tikrai pritarsite, buvo tikrai labai vaikiskas.

Kitas dalykas - jau ne pirma karta vertinate kaip VIENI programuotoja ir forumo administratoriu/moderatoriu. O tai - toli grazu nera tas pats. Tad tai, kad moderatorius rado laiko "sugaudyti" kai kuriuos bent menamus postu autorius, visiskai nereiskia, kad jis sugeba ir programuoti. Na o programuotojai tikrai turi darbu eile, i kuria "isikisti" su kai kuriais darbais tikrai ganetinai sudetinga.

Taip pat daznokai skusdavotes, kad forume daug internetiniu siuksliu. Taciau ar atkreipete demesi, kad jos VISADA budavo istrinamos ir tikrai nera uzsilikusiu tokiu, kurios butu parasytos/idetos pries menesi, savaite ar keleta dienu? Tiesiog nera tokio moderatoriaus, kuris dirbtu VISA PARA. Nera netgi tokio, kurio darbas butu vien tik forumas. Tad kai ateina eile forumui, visos siuksles be gailescio sluojamos lauk. Vienintelis dalykas, kuris yra reikalingas - Jusu ir kitu nariu kantrybe. Ir taip - galbut, tai per didelis prasymas. Visgi bet kokiame projekte, internetinis jis butu, ar ne, islieka ir zmogiskasis faktorius, kuris lemia, kad persiplesti vienu metu i daugybe daleliu - neimanoma. Kad ir kaip noretusi padaryti taip, kad kuo didesne klientu auditorija butu patenkinta.

Tikiuosi, neiziedziau ir neiskaudinau Jusu siuo savo pasisakymu. Norisi iseiti graziai O kartu su dziaugsmu pranesu, kad mano isejimas is DP nera vienintelis pokytis. Be merginos, kuri pakeis mane, DarniPora.lt turetu sulaukti ir daugiau naujoviu. Kol kas ju atskleisti negaliu, bet apie viska tikrai suzinosite. Tikiu, kad nauji zmones, ateje su entuziazmu ir naujomis idejomis, is visu jegu stengsis, kad Jusu laikas cia, DarniPora.lt svetaineje, eitu kuo maloniau.

Linkiu Jums idomiu pazinciu, naudingo laiko ir daugybes kitu graziu patirciu!

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/21 11:39:51 11:39:51

Ex, o kas mane dabar gelbes?!

uzsuk kaip Svecias i svecius, kai pro sali eisi.
Vsiokeriopos sekmes Monika

kora

K

2495 įrašai

2010/01/21 20:56:07 20:56:07

Monika||DP komanda: ....

Linkiu Jums idomiu pazinciu, naudingo laiko ir daugybes kitu graziu patirciu!

ACIU, Monika

Gyvenimas, kaip bangos, pakyla ir atslugsta, ir nezinai, kada ir kur nubloks ar vel atnes i ta pati kranta.

Kaip bebutu, islik savim ir nepasimesk audrose ! SEKMES !

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/21 21:35:20 21:35:20

Dėkoju, Monika, už jūsų darbą, supratimą ir šiltus žmogiškus jausmus:) . Bendravimas su jumis, nors dažniausiai nematomas, buvo jaučiamas ir visada malonus - bent aš taip jaučiau. Kuo geriausio kloties jums naujoje veikloje ir svajonių išsipildymo

dainelė

D

1512 įrašai

2010/01/22 13:06:26 13:06:26

Nors ir ne į temą čia padėkos, bet ačiū, Monika DP, už paaiškinimus

Ir už darbą šioj svetainėj.

19621116

1

110 įrašai

2010/01/23 18:25:51 18:25:51

Gal nevieta padekai dp administracijai bet labai aciu kad daug leidziate citoti zmoniu rasanciu nomuones Aciu Samanta Su pagarba Petras.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume