Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musForumo veikimas - klausimai, pasiūlymai → Pageidavimai ir pasiūlymai forumui

Pageidavimai ir pasiūlymai forumui

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/07/26 07:18:04 07:18:04

Cia ne telefonu knyga ir ne tinklapis, kur reiktu su draugais bendraut, tad audronevit nepersistenk su norais. Zmones ateina susipazint, paskui susitaria susitikt ir jokiu cia homo ereziju skleidimo/apsikeitimu receptais/emailinimusi/darbo paiesku nereikia. Cia nera visi lietuvos zmones uzregistruoti, tad tikrai nemaza galimybe, kad apie dauguma duomenu nebus.

Monika||DP komanda

M

56 įrašai

2009/07/27 08:02:11 08:02:11

audronevit: :) Man čia trūksta galimybės pasižiūrėti, kas dalyvauja forume. Kai kurių vyrų anketas galima peržvelgti, o moterų - ne. Kodėl taip? Ar čia kas nors bijo, kad užsimegs homo poros? Ir dar: kodėl kai kurių forumo dalyvių anketos paslėptos, o kitus galima peržiūrėti laisvai? Net ir auksinę naruystę turinčiųjų bendravimas suvaržytas kažodėl. Nei nuotraukų laisvai pasižiūrėt negalima, nei e-mailais apsikeisti Kodėl? Narių paieškoje įvedi net vardą su pavarde, ir vis tiek tau išmeta - "nėra duomenų"... Kokios čia paslaptys? Gal per daug noriu? Aš dar tik neseniai pradėjau forume dalyvauti, gal kas žino daugiau?

Tai, kad negalima peržiūrėti tos pačios lyties forumo dalyvių anketų, yra pirminio forumo varianto liekana. Tikrai žadame ją ištaisyti, tačiau tam reikia perrašyti dalį programavimo kodo ir šiuo metu šis nemažas darbas laukia savo eilės. Na o kai kurių narių anketos paslėptos jų pačių noru - tiesiog paties žmogaus pasirinkimas, palikti savo anketą prieinamą, ar ją užslaptinti. Dėl tos pačios priežasties anketos negalite rasti ir per paiešką. Žmonės juk skirtingi, tad skirtingus jų poreikius atitinka ir anketos bei forumo nustatymai. Kone kiekvienas gali pasirinkti sau tinkantį variantą. Na o apsikeisti el. pašto adresais su Jus dominančiais žmonėmis tikrai galite.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/27 16:21:45 16:21:45

Aš norėčiau, kad DP komanda bent įsikištų forumo temų pavadinimuose gramatines klaidas ištaisydama. Vistik prastai/nepatraukliai atrodo, tarsi nemokytini debilai čia būtų susirinkę...

[quote:3azxej41]Plakuotos kojos[/quote:3azxej41]
[quote:3azxej41]Ka jums dave shi svietaine [/quote:3azxej41]etc.
Ką ji tokia gali duot? ...graudu žiūrėti

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/27 18:58:14 18:58:14

Dar būtų galima išcenzūruot ir visokius [quote:s2izdjc3]bl...[/quote:s2izdjc3]
nepraustaburnių kompanija - o tarsi rimti vyrai ir moterys, turbūt ir aukštąjį mokslą baigę,
ir kaip jums negėda?

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/07/27 19:02:40 19:02:40

Jau tikrai geriau pradėt nuo besikeikiančių išpypinimo, negu rūpintis tais 5 homoseksualais, kurie galbūt čia sugalvos "antros pusės" ieškot..

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/24 07:52:12 07:52:12

Įsakymas

VYRIAUSIOS ETIKOS KOMISIJOS
PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS SEIMO
PIRMININKAS
ĮSAKYMAS
DĖL NENORMUOTOS LEKSIKOS NAUDOJIMO BENDRAUJANT DARBO TEMOMIS
2007 m. spalio 22 d. Nr.73, Vilnius

Etikos komisija turi informacijos apie tai, kad daugelis darbuotojų vartoja
nenormuotą leksiką bendraujant tarnybinėmis temomis. Kadangi šios leksikos
turinys yra žeidžiantis, tai jos vartojimas yra uždraudžiamas nuo įsakymo
pasirašymo datos. Palengvinant perėjima prie normuotos leksikos, žemiau
pateikiamas frazių rinkinys, kurias reikia naudoti vietoj necenzūrinių
išsireiškimų

Vietoj: Šitam šūdui aš nich*ja neturiu laiko!
Įsakyta vartoti: Galbūt aš pasiliksiu po darbo...

Vietoj: Eikit nach*j!
Įsakyta vartoti: Aš esu įsitikinęs, kad tai neįmanoma...

Vietoj: Išsip*sinėji?
Įsakyta vartoti: Nejaugi?

Vietoj: Pasakyk tai tam, kurį tai p*sa!
Įsakyta vartoti: Galbūt jums vertėtų kreiptis į ...

Vietoj: O man poch*j!
Įsakyta vartoti: Taip, žinoma, as labai susirūpinęs!

Vietoj: Tai jūsų sup*stas reikalas!
Įsakyta vartoti: Aš šiame projekte nedalyvavau...

Vietoj: Nich*ja tai neveiks!
Įsakyta vartoti: Aš nesu įsitikinęs, kad man pavyks tai realizuoti...

Vietoj: Ko tu anksčiau tylėjai, p*zduke?
Įsakyta vartoti: Aš pasistengsiu įtraukti tai į grafiką...

Vietoj: Kad tu nudvėstum, suš*ktas asile!
Įsakyta vartoti: Dovanokit, ka jus turite omenyje?

Vietoj: Pabučiuok tu man į subinę!
Įsakyta vartoti: Jūs nepatenkintas rezultatais?

Vietoj: Pačiulpk tu mano b***!
Įsakyta vartoti: Aš jus suprantu.

swx

puma11

P

4 įrašai

2010/12/20 18:49:59 18:49:59

noreciau paklausti kaip elgtis su tokiais nariais kurie yra prismelaves,suprantu kad testas yra testas,o aprasymas vsiai priestarauja tam ka zinau apie ta zmogu

zyzuole

Z

16 įrašai

2010/12/20 19:04:14 19:04:14

puma11: noreciau paklausti kaip elgtis su tokiais nariais kurie yra prismelaves,suprantu kad testas yra testas,o aprasymas vsiai priestarauja tam ka zinau apie ta zmogu

O tu bent suvoki, kad internetinė erdvė didelis šiukšlynas ir visi čia rašo kas ką nori, o skaitančiųjų reikalas irgi - atsirinkti tai ką nori skaityti ar matyti.
Ne išimtis ir šis forumas bei ši pažinčių sistema.

Taigi čia jau kaip toje reklamoje - vartokite atsakingai...

Dalyvis

D

5 įrašai

2010/12/26 09:38:25 09:38:25

Ot geri pasiulymai paskutinese sesiose zinutese Gerai dirba moderatoriai, jie TIKRAI priziuri foruma ir ypac sia tema

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/26 10:54:32 10:54:32

juk sventes - iseigine. negi tikiesi, kad cia kazkas dziutu? keistuolis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume