2009/12/03 10:21:44 10:21:44
Čia, Samantta, gerai išvedei apie aveles ir avinėlius, nebuvau nė pagalvojusi...
Bet vis tiek man nepatinka, kad tai zodiako ženklas - neieškau pagal zodiakus suderinamų draugų ir nenoriu, kad mane pagal tai kas nors rinktųsi.
Tie, kas zodiaką labai garbina, tegu prisimena ar sužino, kad šiuo metu visi žvaigždynai jau yra pasislinkę - jų pasirodymas nebeatitinka tų ženklų datų, kuriomis žmonės vadovaujasi.
dainelė
2009/12/03 17:39:04 17:39:04
Dainele, sutinku 100% - dėl zodiako pasislinkimo, ir apskritai netikiu horoskopais, tai tarsi žaidimas man geriausiu atveju - nors daug yra dalykų apie mane kaip Žuvį sutampančių. Niekada nesirinkčiau draugo pagal zodiako ženklą. Palaikau, kad DP komanda galėtų atsižvelgti į jūsų prašymą ir arba nuimti avinėlį arba paaiškinti, kad to techniškai neįmanoma padaryti.
Alida1309810884_db
A
99 įrašai
2009/12/07 13:30:15 13:30:15
Help
Paaiškinkite kas nors, paieškoje įvedu reikalingus duomenis, iš atverto puslapio išsirenku vieną vaikiną , paskaitau jo anketą, kaip paskui sugrįžti atgal į tą išrinktųjų puslapį? Paspaudus atgal , svetainė išsijungia, o sugrįžus į paiešką, visi įvesti duomenys jau būna pranykę . Nejau dėl kikevieno pažiūrėjimo reikia pernaują vesti paieškos duomenis:( ?
2009/12/09 14:11:11 14:11:11
Alida: Help
Paaiškinkite kas nors, paieškoje įvedu reikalingus duomenis, iš atverto puslapio išsirenku vieną vaikiną , paskaitau jo anketą, kaip paskui sugrįžti atgal į tą išrinktųjų puslapį? Paspaudus atgal , svetainė išsijungia, o sugrįžus į paiešką, visi įvesti duomenys jau būna pranykę . Nejau dėl kikevieno pažiūrėjimo reikia pernaują vesti paieškos duomenis:( ?
Jei naudoji narsykle su TAB'ais tuomet spausk ne kairi peles klavisa, o ratuka, atidarys naujame tab'e (ir nepermes iskart i ji), taip gali iskart suspaudineti keleta patinkanciu, ir poto skaityti anketas is eiles. Dar rekomenduociau firefox plugina (jei naudoji firefox (nemokama ) ) Read It Later, su juo galesi susizymet patinkancias anketas, ir perskaityt-paanalizuot pvz kita diena.
Alida1309810884_db
A
99 įrašai
2009/12/15 07:14:02 07:14:02
2010/01/30 08:08:28 08:08:28
Jau kreipiausi i DP rasydama el. laika ir skype zinutes, bandziau skambinti nurodytu tel, bet niekas neatsiliepia. As noriu uzsiregistruoti, bet cia galima registruotis tik jei esi gimes 1990asisiais arba anksciau. O jei as gimus 1991-aisiais metais? Man yra 19metu, bet as vistiek negaliu naudotis DP pazintimis. Ar si problema bus isspresta ar ne?
2010/01/30 08:34:33 08:34:33
Ritux: Jau kreipiausi i DP rasydama el. laika ir skype zinutes, bandziau skambinti nurodytu tel, bet niekas neatsiliepia. As noriu uzsiregistruoti, bet cia galima registruotis tik jei esi gimes 1990asisiais arba anksciau. O jei as gimus 1991-aisiais metais? Man yra 19metu, bet as vistiek negaliu naudotis DP pazintimis. Ar si problema bus isspresta ar ne?
Mano pažistamai irgi šiemet kilo tokia problema. Parašiau laišką DP komandai, kman patarė registruotis tais metais, kokie yra, nes dar nespėjo įvesti naujos datos.
2010/02/01 09:54:14 09:54:14
samanta: Ritux: Jau kreipiausi i DP rasydama el. laika ir skype zinutes, bandziau skambinti nurodytu tel, bet niekas neatsiliepia. As noriu uzsiregistruoti, bet cia galima registruotis tik jei esi gimes 1990asisiais arba anksciau. O jei as gimus 1991-aisiais metais? Man yra 19metu, bet as vistiek negaliu naudotis DP pazintimis. Ar si problema bus isspresta ar ne?
Mano pažistamai irgi šiemet kilo tokia problema. Parašiau laišką DP komandai, kman patarė registruotis tais metais, kokie yra, nes dar nespėjo įvesti naujos datos.
bet tai yra kazkokia.. hm.. nesamone. Mano amziu matys kitoki, nei jis realus yra, as turesiu aiskinti zmonem kodel tiek, o ne tiek metu.. Na tiesiog bendravimo nesklandumai issyk. Neaiski anketa - neaiskus zmogus.
2010/02/06 12:46:27 12:46:27
Jau kelios dienos esu paprasta nare-o perziuru per tas dienas tiesiog kastuvu galima semti! Ar tik nera tai daroma dirbtinai,kad norint suzinoti,kas ten taip ziuri,mokeciau pinigus ir tapciau vel auksine nare?
2010/02/07 08:20:39 08:20:39
O koks tau skirtumas, kas i tave ziuri? Jei patiksi- parasys.
Nors cia sistema keista. Suprasciau, jei siulytu vis naujus, ta prasme naujai registruotus narius. Pasiulo naujus tuos, kurie kazin kada registravosi ir jau neprisijungia. noriu paklausti, kodel man to zmogaus pries metus nesiule, kai jis dar "gyvas buvo'.
DP taupo narius, galvodama, kad mes nepakankamai protingi, daugiau, kaip iki 5 nesuskaiciuosim.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume