Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Klausimai ir pagalba

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/26 09:21:55 09:21:55

mie*: Jus man paaiskinkit aiskiau. Kokia cia papildoma funkcija? Jei registruodama nuemiau pauksciukus , kad nieko nerodyti, o dabar nusprendziau, kad vis tik galiu truputi parodyti, tai jau papildoma funkcija? Ar anketos atvirumo laipsnis kainuoja?
Ka papildomo cia matot?

na matyt DP komanda nusprende, kad keisti savo pasirinkimus yra papildomi dalykai, tad jei nori keitalioti savo nuomone turesi uzsisakyti auksine naryste, arba tiesiog isivele klaida ir reikalauja auksines narystes ten kur neturetu jos reikalauti

mie*

M

7 įrašai

2009/03/26 10:25:24 10:25:24

Jei tai tikrai taip, butu paprasciau trinti sita anketa ir pasidaryti kita, su tiek leidimu, kiek noriu rodyti.

Dokas

D

426 įrašai

2009/03/26 12:38:35 12:38:35

man taip pat nerodo jokiu laisku, nei gautu, nei siustu, vienas naujas gautas ir dega kaip vienetukas, o paziuret negaliu

Dokas

D

426 įrašai

2009/03/26 13:05:02 13:05:02

Pagaliau pavyko, bet vienintelis budas tai uzeit i foruma ir teda vel ieit i pazintis, tada jau matai visus laiskus ir taip pat reik daryt isnaujo prisijungus. Tik vat atrasius i laiska vis dar dega tas 1 kaip neperskaitytas vienu zodziu bardakas

Monika||DP komanda

M

56 įrašai

2009/03/26 14:08:09 14:08:09

Jeigu atsidarius gautu arba siustu laisku kataloga, matote tik balta langa, pameginkite paspausti savo kompiuterio klaviaturos mygtukus CTRL ir F5. Puslapis persikraus ir laiskai turetu atsirasti.

Gali būti, kad informacija, kuria matote salia katalogo "Gauti laiskai" (butent gautu nauju laisku skaicius), rodoma klaidingai. Per siandiena visa laisku duomenu baze bus atnaujinta, ir Jus pasieks visi laiskai, kurie Jums buvo siusti. Jeigu laisku negautumete, vadinasi per paskutine para Jums nebuvo siustas laiskas.

Stengiames kilusius nesusipratimus ispresti kuo greiciau, taciau kadangi internetas - ganetinai eksperimentine erdve ir ne viska cia galima numatyti ir apgalvoti, tai tam tikri pakeitimai tiesiog turi vykti bandymu-klaidu-klaidu taisymo metodu.

Atleiskite uz siuos laikinus nepatogumus. Uztikriname - pabaigus lopyti spragas, kilusias del senos dezutes duomenu perkelimo i naujaja dezute, naujaja dezute naudotis bus patogiau, nei senaja.

Dokas

D

426 įrašai

2009/03/27 07:59:41 07:59:41

man perkrovimas nepadeda, vistiek tenka eiti per foruma

mie

M

161 įrašai

2009/03/27 08:13:12 08:13:12

Kazkas cia pas jus nesureguliuota. Rodo gautus neperskaitytus laiskus (raudonas skaiciukas skliaustuose), nors ju nera. Negaliu atsidaryti parasiusio zmogaus profilio. Viskas letai vartosi, o kas bjauriausia, sistema taip sukurta, kad atsivercia ne tas ko tikiesi. Bendravimas toks komplikuotas, kad truksta kantrybes, ypac, jei nori bendrauti ne su vienu pasnekovu.
Kiek teko bendrauti kitose susirasinejimu svetainese, viskas buvo labai paprasta. Spaudi ir rasai.
Ar butina isradineti dvirati?

Dokas

D

426 įrašai

2009/03/27 08:18:44 08:18:44

Cia tie raudoni skaiciukai, tai kaupiasi visi laiskai kuriuos gavai artimiausiu metu, jie nedingsta net ir perziurejus.
Siaip pati sistema tai man visai patiko, tik ispradziu keistai atrode.

mie

M

161 įrašai

2009/03/27 08:24:16 08:24:16

Blogai, kad nedingsta. Kam reikalingas tas skaiciuku kaupimasis- tik klaidina. O kaip su profiliu perziurejimu? Dabar neturiu supratimo, kas man parase. Ir dar, skyriuje kur parasyta pradeti laiskai (ar kazkaip panasiai) nauji zmones neatsiranda.

Dokas

D

426 įrašai

2009/03/27 10:35:14 10:35:14

Na tikesimes artimu metu su tais skaiciukais nedingstanciais issispres viskas, nes tikrai erzina, reik lyst i laiskus, kad isitikint ar tikrai gavai ar ne, bet siaip kai gauni nauja laiska tai prie jo parasyta, kad naujas ir siaip visa kita kolkas normaliai veikia, matosi jei kas perziuri profili

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume