Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → noreciau suzinoti nuomone. ir tai butu labai svarbu

noreciau suzinoti nuomone. ir tai butu labai svarbu

maube22

M

1 įrašai

2013/08/25 22:09:05 22:09:05

Sveiki:) man prireike jusu nuomones noreciau suzinoti gal esat kuri susidurus su tuo ar kazka panasaus girdeja is draugiu tiesiog ilga laika esu su draugu jau 2metai bus. Ir jis nebuna visada lietuvoje vis vazineja pirmyn atgal (zinau del ko bet tiesiog nemanau kad tai viesint reiktu))) jis buvo iskaudintas labai savo zmonos jei kiso visus pinigus o ji prasigere.. Tada jie issiskyre o ji jau degradavus is geto gyvenimo. O kitos panos ji isnaudojo pinigu klausimu. O su manim susipazino labai netiketai kai susipazinom viskas apsiverte nu tikrai visi is sonu sako kad myli tave labai ir matos is elgesio. Bet turiu drauge kuri tikrai yra labai grazi:) mes visada kartu bunam ir jis ir jo draugas visur kaip seima. Bet jis prie manes visada drauge mano gire jog ji labai grazi ir t.t nezinau ar tai speceliai jog pavydeciau ar tikrai ji patinka jam

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/26 06:42:50 06:42:50

O kodėl tu neklausi savo draugo šito klausimo?

medutis

M

403 įrašai

2013/08/26 15:26:11 15:26:11

Mano kompetetinga nuomone, tau reiktų daugiau dėmesio skirt pamokoms, išmokt rišliai rašyti ir reikšti mintis.

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/26 16:55:47 16:55:47

medutis: Mano kompetetinga nuomone, tau reiktų daugiau dėmesio skirt pamokoms, išmokt rišliai rašyti ir reikšti mintis.

Pritariu

alegraww

A

1 įrašai

2013/08/26 22:37:16 22:37:16

Kodel jus lietuviai tokie bjaurus? Iskart ne apie tai kad pasakytumet ar kazka panasaus esat girdeja. O iskart pasimokyt rasyt. As paklausiau klausima ne apie risluma!! Juokynga mergaites!!!! Daug metu lietuvoj nebuvau nepagalvojat jog sunku jau gali buti risliai rasyti.. Pyrma uzsipuldami pagalvokit apie kitas priezastis.. O brangiosios mokykla senai baigiau... Ne taip kaip kurios manau is jusu esanciu! Daugiau pagarbos Lietuvaites!!!

niferis

N

38 įrašai

2013/08/27 05:27:14 05:27:14

Tai gal pirma pati išmok gerbti publiką, į kurią kreipiesi patarimo. Ir paaiškink pirmoi žinutei, kodėl tokia baisi tavo kalba. O tai dabar sunkoka suprasti ką parašei savo rašliavoje.Ispudis tai tikrai, jog kelias klases baigusi kaimo mergele nesusivokia tokioje paprastoje situacijoje.
Tau tik 22m ir sakai, jog senai baigei mokyklą, akivaizdu, jog nedaug klasių baigei.... Nesiseka risliai minčių suregsti, nes senai lietuvoje nebuvai? Vai vai vai, o as turiu giminaitę, kuri lietuvoi nebuvusi apie 50m, bet rišliai ir taisyklingai laiškus rašo. Net nuostabu žiurėti, kaip tokio garbaus amžiaus ( apie 80m ) šitaip rišliai ir lietuviškai sugeba ilgus laiškus rašyti. O čia, kažkokia piemenė, drasko akis, ir supratingumo reikalauja, nes ji matai senai lietuvoje nebuvusi, senai matai mokykla baigusi

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/27 09:02:48 09:02:48

maube22: Sveiki:) man prireike jusu nuomones noreciau suzinoti gal esat kuri susidurus su tuo ar kazka panasaus girdeja is draugiu tiesiog ilga laika esu su draugu jau 2metai bus. Ir jis nebuna visada lietuvoje vis vazineja pirmyn atgal (zinau del ko bet tiesiog nemanau kad tai viesint reiktu))) jis buvo iskaudintas labai savo zmonos jei kiso visus pinigus o ji prasigere.. Tada jie issiskyre o ji jau degradavus is geto gyvenimo. O kitos panos ji isnaudojo pinigu klausimu. O su manim susipazino labai netiketai kai susipazinom viskas apsiverte nu tikrai visi is sonu sako kad myli tave labai ir matos is elgesio. Bet turiu drauge kuri tikrai yra labai grazi:) mes visada kartu bunam ir jis ir jo draugas visur kaip seima. Bet jis prie manes visada drauge mano gire jog ji labai grazi ir t.t nezinau ar tai speceliai jog pavydeciau ar tikrai ji patinka jam

Galvoju, kad esat baisi kaip karas. Taip sakyt nenori, kad neįžeistų (ir šiaip reikia su kažkuo "garą nuleist"). Greičiausiai, pasitaikius galimybei, susidės su ta moterimi. Gal į plastikos chirurgus kreipkitės?

agneseti

A

1 įrašai

2013/08/27 23:06:17 23:06:17

Jeigu vaikinas taip kalba gali but jog is pavydo. Patikrint tave kaip reguosi.
O jus kaikurie komentatoriai juokyngi esat sveces ziuriu istisai visur komentuoja. Man atrodo esi toks baisus kad bijai islyst i lauka o istisai sedi prie pc.DD

waweras

W

1 įrašai

2013/08/27 23:09:44 23:09:44

Sveces ten hui parisi merga ar bernas. Bet is tu kur pavydi zmonem nes tikrai esa kazkas blogai su isvaizda:DD turbut su storiausiais akiniais sedi prilipes prie ekrano.kaip moksliuku kerste DD

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/28 17:41:58 17:41:58

waweras: Sveces ten hui parisi merga ar bernas. Bet is tu kur pavydi zmonem nes tikrai esa kazkas blogai su isvaizda:DD turbut su storiausiais akiniais sedi prilipes prie ekrano.kaip moksliuku kerste DD

nu sitas blemba tai durnesnio nesu maciusi.Idomu cia bachuras tikriausiai, bet dar tikriau, kad cia tas gaidys, kur su vyrais...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume