Sveiki, man jau 21m. Pirma galvoju aprašyt savo istoriją, kad būtų aiškiau, kas per žmogus esu. Užaugau normalioje šeimoje. Turbūt kaip ir daugumai, merginos pradėjo rupėt kokių 14m., pirmi susitikimai ir pan. Bet jau tuomet supratau, kad turiu ganėtinai didelį trūkumą-žemą ūgį, tas trukdė bendraujant su merginom. Iki 18 metų beveik niekas nepasikeitė, merginas kabint bandydavau, nemažai laiko praleisdavau, bet taip nieko ir nesigavo, iki galo su jokia mergina neturėjau galimybės nueit tą teko kompensuot kiek kitaip, pradėjau savo verslą, sekėsi gerai, užsidirbdavau daug, baiginėjau 12 klasę. Nors mokslai ir darbas užimė daug laiko, jo rasdavau ir merginom, bet galiausiai supratau, kad jom buvo reikalingi tik pinigai. Dirbdavau fiziškai, sportuodavau, nu bet tas ūgis 169cm viską gadino, jaučiau, kaip pradedu keistis. Galvojau, studijos viską pakeis. Tačiau nei velnio, nutrūko bendravimas su jau pažįstamomis, naujų pažinčių atsirasdavo labai mažai, technologinė specialybė visgi.
Nesekmės su merginom padarė savo-jau daugiau nei metus nebuvau jokiam pasimatyme, neužkalbinau jokios merginos, pats nepastebėjau, kaip pradėjau vengti tų vietų, kur galiu sutikti merginų. Pasidarė nusispjaut netgi ant savęs, vaikštau nesiskutęs barzdos daugiau nei savaitę, tingiu nusipirkt geresnių rūbų, nors pinigų užsidirbu daugiau, nei išleidžiu. Netgi nebesižvalgau į jokias moteris gatvėje, kai turbūt kiekvienas normalus vyras bent akį užmetą į gražią moterį. Nebeturiu minčių, kad galiu turėt merginą, noriu gyvent tik dėl savęs.Nenoriu turėt šeimos, bet kažkodėl ir senberniu būt nėra didelio noro. Taigi, rezultatas: 21m. dar lovoj neturėjęs moters, o jų jau vengiantis. Dėl to nesijaučiu blogai, gyvenu ir tiek.
Tiek parašius sunku klausimą suformuluot, bet pabandysiu. Norėčiau komentarų iš vyresnių žmonių, kažką panašaus išgyvenusių. Ar verta kažką keisti?Jei taip, kaip prisiversti vėl bendraut su moterim, kai esu tikrai daug pastangų, laiko paaukojęs, o rezultate neturiu nieko?Nes gyvenime darau tai, kas teikia kažkokią naudą, jei man tai kenkia ar naudos nėra, tiesiog viską baigiu.