Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Prašau patarimo!!!

Prašau patarimo!!!

Greta 16m

G

1 įrašai

2012/11/26 13:29:24 13:29:24

Sveiki. Noriu jūsų paprašyti patarimo. Man labai patinka toks vaikinas, bet aš jo nesuprantu. Dar pavasary jis būdavo su manim, kai žiūrėdavom filmą apkabindavo, vėliau pasibučiavom, bet tuo metu aš draugavau su kitu vaikinu, kuris man, kaip vėliau sužinojau, irgi buvo neištikimas, todėl jį palikau, bet tas vaikinas, kuris man patinka, pradėjo draugaut su kita, tada aš atvaziavau i kaima (jis gyvena kaiminysteje nuo mociutes namo) ir mano pussesere mus sutaike. Tada lyg ir buvom kartu, bet vis pykomes del visokiu nereiksmingu dalyku ir jis pasake kad jam jau atsibodo tie pyksciai. (Tuo laiku kai buvom kartu pora kartu pasimylejom) As nelabai norejau su juo issiskirt, nes daznai vaziuodavau pas mociute ir nenorejau pyktis, todel kazkada buvau pas jo, kaip drauge, ziurejom tv ir jis mane pradejo nurenginet, tipo del to, kad jo nekesciau, tada sakau pasimylim, sako gerai, bet gryzo jo sesuo, tada isitikinau kad as jam buvau tik del sexo.Bet jis tai zinoma neige ir net nenorejo apie tai kalbet. Bet as ji vistiek myliu. Tada visa vasara nebendravom ir rugpjucio pradzioj jis atejo pas mane ir pradejo buciuoti, buvo apkabines ir t.t, bet veliau isejo ir elgesi lyg to net nebutu buve. Tada as pradejau draugaut su kitu vaikinu, bet jis man nepatiko. Po mazdaug menesio, savo mylimajam parasiau ar jis man kanors jaucia, parase jau nebe, ir paklause ar as jam kanors jauciu, pasakiau kad myliu. Jis pasake jog tegul taip ir lieka, jis turi mergina , o as vaikina. Praejus dar menesiui, buvo jo gimtadienis. Jis jo nesvente, tik mano pusseseriai pasake kad kai mes atvarysim i kaime galesim pagerti. As labai dziaugiaus, nors dar draugavau su tuo vaikinu. Atvaziavom mes i ta kaima,suzinojau kad jis nebedraugauja su ta mergina, gerem, ir vis maciau kad jis nori mane nugirdyti, paskui pussesere isvaziavo ir mes likom vieni, as atsiguliau o jis salia taip pat atsigule ir apkabino, as ji buciavau, bet jis nk nesake. Paklausiau kdl buna su manim, pasake kad nepatiktu nebutu. Paskui dar sake kad jam patinka kita mergina, bet jis jai ne, todel jis ja tiesiog pamirs. As jo dar klausiau ar yra galimybe, kad mes vel busim kartu, jis sake taip. Apie 1 nakties jis isejo namo. Kita ryta pasakiau kad paliksiu ta vaikina, bet jis sake dar ne, palauk priezasties. Dbr esu susipykusi su tuo vaikinu ir nezinau ar palikti ji ar ne, nes tai nera lengva. TAI LABAI PRASAU PASAKYKIT KA MAN DARYTI.

Ne tas

N

27 įrašai

2012/11/26 14:40:25 14:40:25

Eik geriau pamoku ruosti... Pasigailejau, jog perskaiciau sita monologa. Et ta jaunyste, klausi ar palikti ta vaikina ir vadovausies kazkieno pasiulymu? Jei pasakysiu , jog palik ji, tai paliksi? O jei pasakysiu, jog eik ir karstai isbuciuok, tai ka tada darysi? O siaip tai ,tie visi susipykimai tai praeina ir viska galima isisaiskinti ir susitaikyti. Bet jei taikytis nebenori, zmogus nebepatinka, tai nutrauki bendravima ir sieki demesio to, kuris patinka. O tas tavo kitas draugas, jei noretu draugauti su tavimi, tai ir draugautu. O ne siulytu laukti priezasties, del kurios galetum palikti savo vaikina.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/11/26 16:23:08 16:23:08

Man panašu kad tu tam draugui, kurį įsimylėjai, esi tik tarp kitko, kol kitos nesutiko. Labai jau nestabilus variantas. Siūlau stiprinti savo savigarbą ir siekti vaikino, kuris siektų tavęs. Įmanoma ir abipusė trauka, o ne tik "vienas myli, o kitas tik leidžia save mylėti". Tau atsibos, nusivilsi..Patarčiau pabūti kurį laiką vienai, pajausti ko iš tikrųjų norėtum iš vaikino.

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/26 18:46:53 18:46:53

blemba kokios kandys girtuokles, nu vienzo kaimas, ko ir noreti

medutis

M

403 įrašai

2012/11/26 19:03:39 19:03:39

Kad duot tikrai gerą patarimą, reik žinot kiek buvot išgėrę tą vakarą

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/26 19:56:59 19:56:59

Kam tau tas vaikinas kuris su tavim pazaidzia kada nori, argi negeriau tas kuris tave gerbia. Esi dar jaunas ir pasimetusi savo jausmuose, bet svarbiausia niekada nepamirsk saves gerbti ir neleisk kitam taves negerbti

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/26 20:32:38 20:32:38

Ar jums ne geda cia tokias nesamones rasineti? Nu prisigerei, nu nurenge, nu pasidulkinai. Gerai, kad dar atsimeni su kuo ten gulejai.j8pz7un

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/26 21:07:45 21:07:45

Svečias: Ar jums ne geda cia tokias nesamones rasineti? Nu prisigerei, nu nurenge, nu pasidulkinai. Gerai, kad dar atsimeni su kuo ten gulejai.j8pz7un

Ar tu pilnametis?

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/26 21:17:56 21:17:56

Greta 16m: Sveiki. Noriu jūsų paprašyti patarimo. Man labai patinka toks vaikinas, bet aš jo nesuprantu. Dar pavasary jis būdavo su manim, kai žiūrėdavom filmą apkabindavo, vėliau pasibučiavom, bet tuo metu aš draugavau su kitu vaikinu, kuris man, kaip vėliau sužinojau, irgi buvo neištikimas, todėl jį palikau, bet tas vaikinas, kuris man patinka, pradėjo draugaut su kita, tada aš atvaziavau i kaima (jis gyvena kaiminysteje nuo mociutes namo) ir mano pussesere mus sutaike. Tada lyg ir buvom kartu, bet vis pykomes del visokiu nereiksmingu dalyku ir jis pasake kad jam jau atsibodo tie pyksciai. (Tuo laiku kai buvom kartu pora kartu pasimylejom) As nelabai norejau su juo issiskirt, nes daznai vaziuodavau pas mociute ir nenorejau pyktis, todel kazkada buvau pas jo, kaip drauge, ziurejom tv ir jis mane pradejo nurenginet, tipo del to, kad jo nekesciau, tada sakau pasimylim, sako gerai, bet gryzo jo sesuo, tada isitikinau kad as jam buvau tik del sexo.Bet jis tai zinoma neige ir net nenorejo apie tai kalbet. Bet as ji vistiek myliu. Tada visa vasara nebendravom ir rugpjucio pradzioj jis atejo pas mane ir pradejo buciuoti, buvo apkabines ir t.t, bet veliau isejo ir elgesi lyg to net nebutu buve. Tada as pradejau draugaut su kitu vaikinu, bet jis man nepatiko. Po mazdaug menesio, savo mylimajam parasiau ar jis man kanors jaucia, parase jau nebe, ir paklause ar as jam kanors jauciu, pasakiau kad myliu. Jis pasake jog tegul taip ir lieka, jis turi mergina , o as vaikina. Praejus dar menesiui, buvo jo gimtadienis. Jis jo nesvente, tik mano pusseseriai pasake kad kai mes atvarysim i kaime galesim pagerti. As labai dziaugiaus, nors dar draugavau su tuo vaikinu. Atvaziavom mes i ta kaima,suzinojau kad jis nebedraugauja su ta mergina, gerem, ir vis maciau kad jis nori mane nugirdyti, paskui pussesere isvaziavo ir mes likom vieni, as atsiguliau o jis salia taip pat atsigule ir apkabino, as ji buciavau, bet jis nk nesake. Paklausiau kdl buna su manim, pasake kad nepatiktu nebutu. Paskui dar sake kad jam patinka kita mergina, bet jis jai ne, todel jis ja tiesiog pamirs. As jo dar klausiau ar yra galimybe, kad mes vel busim kartu, jis sake taip. Apie 1 nakties jis isejo namo. Kita ryta pasakiau kad paliksiu ta vaikina, bet jis sake dar ne, palauk priezasties. Dbr esu susipykusi su tuo vaikinu ir nezinau ar palikti ji ar ne, nes tai nera lengva. TAI LABAI PRASAU PASAKYKIT KA MAN DARYTI.

eik Gretut, ikalk gerai, dar pasimylek su tuo savo jobaru dar su visu kaimu permiegok,o ryte nuspresi kuris geriausias

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume