Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Ka man daryti

Pagalbos

P

2 įrašai

2012/06/13 22:14:44 22:14:44

jus net nenutuokiate kaip man sunku rasyt. Dabar jau naktis ilgai svarsciau ar isvis tai rasyt negalejau uzmigt. Dabar jauciu spaudima krutineje ir kartelio skoni. Taigi esu astuntokas, na dabar jau eisiu i devinta klase. Ugis tik 166 del to labai kompleksuoju. Manau kd jau patyriau meiles jausma. Mano mylimoji mano amziaus vos keliu cm zemesne mergina. Su ja jau pazistamas nuo ketwirtos kl iki siol jauciau tik siltus jausmus o po uzvakar tiesiog.. Rodos jog jei jos tuoj pat nepamatysiu wisa mano likusi laime isnyks. Problema ta ar ji mane myli jei ne noriu kd pamiltu, bet bijau, o bijau ko tuoj suzinosite bet pirma istorija. Kaip minejau su ja susipazinau jau seniai, itin aktywei bendravau 7 kl. Mes bendraudawom daznai kartais pykdawomes bet tas pyktis max trukdawo 2h. Taigi pawasari as pasiuliau jai draugauti, bet garantuoju meiles nebuwo tik siaip ji man patiko. Na ir ji nepatikejo, tiesiog nepatikejo mane kd paikas pokstas. Man niekaip nepawyko jos itikinti. Praejo men nuo mann pasiulymo daugiau nebendravome. Wa tada suzinojau jog ji turi nauja waikina, dailu 190cm blondina. Pajutau lengwa pavyda. Vel daugiau nebendrawome ir tada atsiradn nuosmukis mano gyvenime. Susimusiau su klasioku stipriai gawau ir mano reputacija klaseje nukrito tad perejau i kita mokykla. Wasara atejo greitai, taip pat ir jos widuryje sulaukia skambucio atsiliepiau. Paluzau. Atpazinau klasioka jis buwo su taip pat keleis man pazistamais sake jog uzmus man bus negivenimas. Nesiskundziau ir padejes rageli tiesiog ignoravau. Paskui neWzinau kahp atsitiko jog rageli pakele mama. Ji liko pakraupusi liepe kreiptis i policija as nenorejau nes znojau jog bus tik blogiau. Taciau ji mane priverte buvo griezta. Atejo wakaras jie man paskambino ir pasake kd nr prasikalt 1x1 as sutikau mama girdejo ir sake kai as ten nueisiu ji bus pasiruosus supolicija. Nenorejau sutikti bet privalejau. Nuejau ten. Isigandau. Bw mazdaug 50 mano ir wyresnio amžiaus paugliu. Tirtejau wisi saipesi. Td priejo 1 is ju ir trenke man i nosi td i pilwa sparde. Gerai kd prisistate policininkas. Po 15d istyre byla ir dauguma is ju buwo nųbausti. Taciau zn kd man tai blogai. Iki 2012 wasaros buwau izoliuotas nuo pasaulio nes niekas nenorejo su manimi bendrauti iskyrus keli klasiokai bet ir taj retai. Atejo ta nuostabioji diena. Pasigirdo skambutis i duris nieko nelaukdamas jas atidariau o ten stowejo wienas is tu draugiskesniu klasioku. Jis pasake jog waineta laukia tawes miesto aikstej. Waineta tai mano mylimoji. Nesupratau is kur js ja pazysta bet bijojau jog ji irgi bus nusiteikus pr mane. Man knietejo is kur tas kl pazista ja. Neklausiau ir nuejome i aikste.aisku ji buwo su draugemis ir wiena is ju mano buwus klasioke. Jau galwojau wiskas isisaipys. Taciau nustebau. Wiskas buwo pamirsta. Stebuklai. Kalbejausi su ja stebejausi jos padidejusiais apwalumais isgrazejusiais weido bruozais. Suzinojau jog ji įsiskre su blondinu. Jis ja paliko paskui bandetaikytis bet ji atsisake. Nors man pasakejog tebemyli ji ir tebeturi paveiksla kuriame iamzinta nuotrauka kai jie buciuojasi. Pajutau keista jausma meiles jausma pasaulis nusidaze naujomis spalwomis. Pasimatawom ugiais as buwa0 ąujstesnis tad nzn ar rmt ar juojkais pasake jog galesim draugauti. Atejo kitadiena jos niekaip nepamirsau. Susitariau susitikt su ja atejo jos drauges ir tas mano klasiokas. Ji kalbejo salciau lyg as buciau nuobodus gal taip ir yra. Ir wel po kiek saltesnio susitikimo nusiwyles gywenimu grizau namo negaledamas pamirst jo. Maldauju patarkit ar prisipazin meileje jei taip kaip? Plius neseniai 1 ja kabino o jos buwes sudauže ji bijau kd man taip neatsitiktu. Maldauju patarkit

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/14 06:37:20 06:37:20

O oo. Tavo drąsos pavydėtų daug vyresni vyrai. Manau todėl ne jų tau klausytis, o Tavęs jiems.

Tavo laiku buvau aukščiausias klasėje ir už didesnę dalį dvyliktokų, et peštynių netrūko.(dėl ūgio) Na bet ne apie tai.
Merginos, merginos. Skaitau Tavo istorija tarsi savo, tikriausiai visi pro tai turime pereiti. Tai ir aš sprendžiau tokia pat dilemą.

Štai tau du patarimai:
Vieno Dievo bijok.

Antrasis.
Korespondentas kartą paklausė M. Sumacherio.
Ar nebijo taip greitai vairuoti bolido.
"Jei nebijočiau senai būčiau miręs"

Ps praeis kiek laiko šypsosies iš šios patirties.
PPs tie netapo išmintingais, kurie sustengo prieš savo baimę.

Pagalbos

P

2 įrašai

2012/06/14 21:02:36 21:02:36

aciu tau labai db jauciuosiu labiau pasitikintis savimi ir nebijantis pacios baimes jausmo pasiruoses su ja susidurt. Aciu tau labai. Dar noreciau sulaukti patarimo is tawes ar is kokio nors dar protingo nario. Taigi ar v.isgi man prisipazint kd myliu ja ir kokiais budais padaryt? Kazkaip wienam nedrasu be kokio draugo susitikt su ja atrodo jog neturesiu apie ka kalbetis o jei dar draugiu pasimtu... Be to dar sestadieni iswaziuoja sawaitei su klase ir dar keliom klasem i eskursija. Kitoje klaseje tas blondinas ir jie kartu waziuoja, kas jei susitaikys? Tiesiog esu pasimetes nezinau kaip protingiau pasielgus

Andries

A

38 įrašai

2012/06/14 21:29:09 21:29:09

Manau pabandyti verta nekas per galva neduos manau kat jai ji tau ne abejinga ji pasirinks tave o ne ta blondina pabandyk juk verta ką sekmės tau

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/15 07:32:00 07:32:00

pagalbos: Taigi ar v.isgi man prisipazint kd myliu ja ir kokiais budais padaryt? Kazkaip wienam nedrasu be kokio draugo susitikt su ja atrodo jog neturesiu apie ka kalbetis o jei dar draugiu pasimtu... Be to dar sestadieni iswaziuoja sawaitei su klase ir dar keliom klasem i eskursija. Kitoje klaseje tas blondinas ir jie kartu waziuoja, kas jei susitaikys? Tiesiog esu pasimetes nezinau kaip protingiau pasielgus

Apie drąsa kalbėti ir apie baimę, surasi knygoje "Laukinis širdyje". Pameni ką sakiau apie Sumacheri?
Broliukas. Mylėti ir įsimylėti tai skirtinga. Sakyti ar nesakyti. Net ir suaugę būna klysta, o ką jau kalbėti apie Tavo amžių. Klysti, savaime nėra blogai.

Nežinau kodėl, tačiau noriu su tavimi kalbėtis kaip su suaugusiu.
Tarkim, kad įsimylėjimas tai yra tas pats kas galvos skausmas. Ir jau dabar prie Tavęs prieina mergina ir sako, kad Tave įsimylėjo. Ir ką Tu tuomet darysi? ir kaip tai susiję su Tavo planais dvidešimt metų į priekį?
Šitas JAUMAS yra euforinis tačiau tai nėra LAISVĖ. LAIVĖ tai yra kai Tavo draugė išvažiuoja su bet kuo į bet kur, o Tu žinai kad ji sugrįš pas Tave, nepaisant blondinų.

Kaip Tau protingai pasielgti? aš jau sakiau, gali leisti sau klysti.

"kas turi obuolių, tas dalijasi obuoliais. Kas neturi obuolių, dalijasi idėjomis"
(A. Alekseicikov.)

Tas daug daro, kas daug myli.
Tas daug daro, kas gerai daro. Gerai gi
Daro, kuris savo valią palenkia bendrai gerovei.

Dažnai tai kas yra vadinama meilės
darbu, yra ne kas kita, kaip sau naudos
Ieškojimas, nes retai palinkimai, savo valios
ieškojimas ir atlyginimo viltis neturi įtakos
mūsų veiksmams.
(Tomas Kempietis)
Įminsi kas aukščiau parašyta, būsi labai daug padaręs, kad nesuklystum.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/15 08:04:08 08:04:08

pagalbos: Kazkaip wienam nedrasu be kokio draugo susitikt su ja atrodo jog neturesiu apie ka kalbetis

Tavo amžiuje pats laikas spręsti kuo nori būti.
Ar tau nedrąsu būti savimi?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume