Sveiki!
Neseniai issiskyriau su vaikinu. Draugavome 4.5 metu. Buvome susizadeje. Jis vis kalbejao, kad as ta vienintele, kad nori mane vesti, kartu gyventi. Musu santykiai nebuvo idealus, daug pykomes, nes jis buvo labai uzssispyres, nenorejo ieskoti kompromisu, jeigu kada susipykdavome, is karto norejo skirtis. As buvau musu santykiuose tas zmogus, kuris visa laika nusileisdavo, atsiprasydavau, nors ir ne as budavau kalta. Be galo ji mylejau, ir vis dar myliu... labai. Bet pries kokius puse metu jo telefone radau pusnuoges kaimynes nuotrauku, suzinojau ir tai, kad jis uzsiregistraves pazintyse, per Facebooka aktyviai flirtuoja su kitom. O tu tarpu man prisiekineja amzina meile. Pirma karta, kai paklausiau, kodel jis taip daro, jis taip nieko tiksliai neatsake. Atleidau. Bet dabar ir vel tas pats. Bet paskutinis lasas buvo tas, kai drauge papasakojo, kad ta kaimyne gyresi, kad mano suzadetinis ja atkakliai "kabina", mergina. Palikau ji, bet jis kaltina mane del visko, neva as issigalvojau. Zinau, kad jo meiles nuotykiai tikra tiesa. Labai skaudu, tai mano pirmieji rimti santykiai. Dar ne karto nesu patyrusi issiskyrimo kartelio. Kaip isgyventi issiskyrima? Kaip atgauti pasitikejima savimi? Kaip vel ziureti i gyvenima su dziaugsmu??? Myliu ji, net labai ir skaudu kad musu santykiai butent taip baigesi....