Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kaip nuslėpti savo neištikimybę nuo žmonos?

Kaip nuslėpti savo neištikimybę nuo žmonos?

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/06 11:32:28 11:32:28

Aš tai išvis neskaitau, kai pamatau, kad tai plagiatas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/06 11:48:02 11:48:02

čia kitokių pas Borgiją Pigmalioną ir nebūna

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/06 12:57:18 12:57:18

As irgi, esu tokia dora kaip ir jus vyruciai, ir blevizgu neskaitau, ypac patyciu.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2012/05/06 15:26:31 15:26:31

Oi, oi, tik pamanykit, kad čia susirinkę ne plagijatai, ar ne? Jau nuo gimimo mes mokomės gyventi ir semiamės išminties ir patirties iš kitų žmonių, mamos, tėčio, iš savo senelių ir prosenelių, mokytojų, iš istorijos ir dabarties, iš kultūros ir filosofijos palikimo ir tai jus čia taip nusprendėte, kad tai plagijatas. Žiūrėkit, kad kas nors iš jūsų nebūtų grynas plagijatas. Geriau bėkit slėptis po medžiu nuo lietaus, o tai sušlapsite ir tada ištirps visa jūsų puikybė, o ir Perkūnas gali nepagailėti už blogas mintis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/09 16:35:42 16:35:42

Svečias: Hello, Greetings,i am miss Caroline am looking for a friend for long term relationship after i came to accross your writings here today on please if you are seriouse and you are looking for the same i will appreciate to be your good friend, contact me directily with this email heere ON: ([email protected]) so that i can give you my photos. Remember, age, colour or distance does not count for love. l hope that we can start from here.Thank you, Caroline.I will be Your Third Lover, OK! With Love THIS IS MY E-MAIL: [email protected]

Miela Caca,
Tau rašo plagiatas Rembo. (Aš) mačeu kaip diskone esi ivaldžius fainą judesiuką ir tipo man patiko kaip tu ivaldžiusi judesiuką. Nu biski dabar apie mane. Aš turiu gera golfą. Viens aštuoni varikliuks aria kaip viens devyni, kaip trys devyni, bet jei geru keliu važiuosi tai rys mažeu, bet jei blogesniu, ten žvyrkeliu arbe per taip bloga kelia, tai rys daugeu. Yra peleks, tiuningovos lempos, sparnai nikelux. Salonas kožinis apklijuotas lipdukais su tačkom ir plikom bobom. Spalva graži, dažė pusbratanas. Lietniiakai irgi nikeliux, niaukti langai. Ka če dar... Ai, mokausi Romery. Užteks apie mane, geriau papasakosiu kaip su chebra varėm i diskana, i tusovke ir vos senio nenukalem. Tai va, varom i tusovke ir isoko durnas senis, tai vos ir nenukalem. Rašau tau dėl to, kad man patiko kaip tu seksovai ivaldei judesiuką ir tipo aš tau noriu pasakyti, kad man tai patiko. Dar man patiko kaip tu kalbi su kitom panelem ir kad tu nepasikelusi kaip is Juodkos univerkės, kai tu su jom kalbi. Apie mane viska jau žinai, todel aš tau galiu pasakyti, kad aš tave miliu, bo man patiko kaip tu ivaldžiusi judesiuką. Aš tau parašeu eilėraštį(nepyk kad klaidų pridareu).

Aš miliu tave Caca,
Todėl nebūk tu kaka,
Lipk pas many į tačką
Ir būsim mes kartu

Mano mobiliuko numeris +370 647 89718
Parašyk man kai noresi parašit. O jei neparašysi, tai žinok, kad tu esi dura ir kad tu padarei didele klaida. Kad as tokios duros dar givenime nemačiau.
Bučiuoju, tavo plagiatas Rembas.
P.S. Tu gerai judesiuką įvaldžius

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/10 06:00:15 06:00:15

Ir koks durnius galėjo taip parašyti? Įdomi čia publika rinktis pradėjo, oi įdomi.

Pigmaleon

P

48 įrašai

2012/05/12 06:37:54 06:37:54

Oh la la, oh ja, oh ja bis ans Ende dieser Nacht! Warum spielst Du mit meiner Nacht? Ah l'amour, l'amour! Un souvenir d'Été. Knowing a person is like a music, what attracts us to them is their mind, and as we get to know who they are, we learn their lyrics. If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wanders. We all have faults and weakness, as well we all have greatness and strengths, you are a masterpiece. Love yourself as you love others. “Love looks not with the eyes, but with the mind, and therefore is winged Cupid painted blind.” - Shakespeare
P.S. Ištikimos ir labai rimtos doruokšlės žmonos ir panelės nesiverskite ir neskaitykite - tai plagiatas. Kam vargintis tuščiai?

Остерегайтесь остроумных емайлов от Felix!

О

1 įrašai

2012/05/13 06:07:32 06:07:32

Ищущие свою половину в интернете остерегайтесь - замысловатые электронные письма не всегда приводят к любви, сообщает Австралийский исследователь. Слишком много людей, особенно женщин, которые ищут отношения он-лайн, «клюют» на умные фразы, говорит Мэтью Бэмлинг (Квинслендский Университет психолога взаимоотношений Технологии ). Они быстро привязываются к неподходящим людям, которых даже не встречали в реальной жизни. А когда они встречаются, действительность может обмануть ожидания. Еще больше разочарования получают женщины, которые каждый день получают по сотне писем на их сайтах знакомств от будующих кавалеров. "Легко забыть, что в действительности привлекает нас в друих людях", сообщает Д-р Бэмлинг . "Если вам пишет триста человек, желающих с вами познакомиться, то предпочтение чаще всего отдается одному самому остроумному из кандидатов, тому, чьи письма заставляют вас смеяться. "Это не означает, что он – пример остроумия и богатого воображения. "Это только означает, что у него есть некоторые удачные заготовки для электронных писем." Д-р Bambling проинтервьюировал более ста людей, занятых в онлайн знакомствах , чтобы составить обзор австралийцев в будующем. А пока что, он предостерегает людей, которые щут любовь в интернете от предрассудков. "онлайн знакомства – это вам не поход в универмаг, где вы окружены фотографиями всех этих людей." Люди, которые отослали на сайты знакомств свою биографию, иногда стремятся представиться лестно, и даже лживо . «Мы в основном только создаем фантазию о том, что это за человек». "Но иногда, когда люди все же встречаются, у меня было несколько человек, которые говорили мне, будто бы интуиция подсказывала им, что этот человек совсем не такой, каким кажется. "Но из-за того, что они уже привыкли к своему представлению об этом человеке, они все равно начинают встречаться с ним, и так или иначе и это заканчивается катастрофой, конечно." Д-р Бэмлинг считает, что лучше встретиться с кандидатом раньше, чем позже, чтобы не строить иллюзий и ожиданий. И лучше, чтобы свидание было непринужденным – в кафе за кофе, вместо дорогого, обязывающего ужина.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/14 09:10:31 09:10:31

Negi taip gali buti?

amira333

A

2 įrašai

2012/05/15 05:34:42 05:34:42

Svečias: Pasigooglink kaip atpažinti neištikimą vyrą ir elkis priešingai. Pvz.: visuomet laiku grįšk namo ir visus savaitgalius praleisk kartu, nesportuok, nesikvėpink, renkis kaip kaimo Jurgis, visus pinigus atiduok žmonai...

jai visus pinigus atiduos zmonai tai ir meiluziu nebeliks

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume