Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kaip nuslėpti savo neištikimybę nuo žmonos?

Kaip nuslėpti savo neištikimybę nuo žmonos?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/28 09:39:45 09:39:45

Svečias: klausyk, kvaileli, o tu bent viena meiluze esi turejes ar tik pliauski kad pasirodyt koks esi kietas?

Ne-e-e-e!.. O tu? Ar labai kietas? Ar labai jau raguotas?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/04 07:00:18 07:00:18

Kietuoliai, ar žinote, kad neseniai prasidėjo teismo procesas, kur nagrinėjama kaip dar viena neatsakinga gražuolės meilė „krutam“ banditui sugadino jos gyvenimą nebepataisomai, kuris akivaizdžiai rodo kuo baigiasi paikų merginų istorijos ir nuotykiai su mafijozais? 29 metų merginos neatsakinga, paika ir lengvabūdiška meilė ir buvusio mylimojo 34 metų Pauliaus Kairio juodas pavydas ir kietumas, raguotumas nepataisomai žiauriai subjaurojo jaunos merginos natūralų grožį. Merginos nesuvokia, kad mafijozai ir kiti banditai bei „krūti“ vyrukai ne tik babkes už seksą moka ar kviečiasi į orgijas, bet ir yra pasiryžę viskam, nes gražuoles barbes laiko tik lėlytėmis, priedu prie prabangaus automobilio ar studentų sekso Halloween‘o baliaus puošmenomis bendrabučiuose ir nelaiko pagarbos vertomis asmenybėmis. Taip nutiko ir tai 29-metei Eglei.

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/06 06:22:17 06:22:17

Labas. Štai aš su vyru jau 10m. kaip vedę, 12 metų kaip "kartu", vaikui 7 metai. Jau 2,5 metų turiu labai fainą meilužį, irgi vedusį. Vyras apie tai žino. Pats nenueina "į kairę", žinau tiksliai, nes gerai žinau jo darbo grafiką, žinau, kur būna visada. O man leidžia šį malonumą. Kartais, ne kartais, o dažnai tiesiog sakau, "draugas mene pakvietė kavos, galiu važiuoti"? Visada sako TAIP. Pasilieka namuose su vaiku. Kartais paima vaiką su nakvyne pas gimines, kad mes su draugu turėtume laisvą plotą, jie, t. y. vyras ir "draugas", puikiai sutaria, beveik geriausi draugai. Vyro akivaizdoje draugas niekada nerodo man "meiles" ženklų. Tiesiog kaip paprastas, geras pažįstamas. Manau, kad tai nėra neištikimybė. Tik gyvenimo įvairinimas - dagialypiškumas. Linkėčiau visoms norinčioms nesantuokinių santykių tokio vyro, kaip mano. Rūpestingas, geras tėvas, išprusęs, kultūringas, intelektualus, dirba darbe, dirba sode ir darže, neblogas lovoje. Vyras man buvo 1, o tas "draugas" antras vyras. Taip šiaip nesijaučiu kokia paleistuve. Va taip.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/06 07:59:27 07:59:27

Svečias: Labas. Štai aš su vyru jau 10m. kaip vedę, 12 metų kaip "kartu", vaikui 7 metai. Jau 2,5 metų turiu labai fainą meilužį, irgi vedusį. Vyras apie tai žino. Pats nenueina "į kairę", žinau tiksliai, nes gerai žinau jo darbo grafiką, žinau, kur būna visada. O man leidžia šį malonumą. Kartais, ne kartais, o dažnai tiesiog sakau, "draugas mene pakvietė kavos, galiu važiuoti"? Visada sako TAIP. Pasilieka namuose su vaiku. Kartais paima vaiką su nakvyne pas gimines, kad mes su draugu turėtume laisvą plotą, jie, t. y. vyras ir "draugas", puikiai sutaria, beveik geriausi draugai. Vyro akivaizdoje draugas niekada nerodo man "meiles" ženklų. Tiesiog kaip paprastas, geras pažįstamas. Manau, kad tai nėra neištikimybė. Tik gyvenimo įvairinimas - dagialypiškumas. Linkėčiau visoms norinčioms nesantuokinių santykių tokio vyro, kaip mano. Rūpestingas, geras tėvas, išprusęs, kultūringas, intelektualus, dirba darbe, dirba sode ir darže, neblogas lovoje. Vyras man buvo 1, o tas "draugas" antras vyras. Taip šiaip nesijaučiu kokia paleistuve. Va taip.

Ar čia šios nakties sapnas?
Tartum kažkoks atsivertimas, dabar žinau kaip atsiranda pasakos.
Kad net ir taip būtų, čia nesėdėtum džiaugtums gyvenimu.

Apie paleistuve. Žuvis vandenyje taip pat nesijaučia šlapia.

Labai istikima ir mylinti

L

1 įrašai

2012/03/06 08:52:13 08:52:13

Malonuma... Gaila man tavo vyro ir tavo vaiko... Ragai po viena neauga, atsirado vienas, atsiras ir kitu... Jis dar su tavim tik del vaiko tikriausiai... Speju tau nelabai ir terupi tavo vyras ar jo jausmai, kaip jis jauciasi zinodamas, kad tu ten su kitu, o apie kazkokius jausmus net nekalbu, tikriausiai senai isbleso... Nesuprantu kam kartu gyvent tada ir apgaudint kita ir save...

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/06 09:10:23 09:10:23

O CIA TAI BENSI SAU!!!! TOKIUS VYRUS IR MOTERIS ,KURIE GYVENA DVIGUBUS GYVENIMUS I VIENA VAGONA......

grazu.i.p

G

2 įrašai

2012/03/06 10:48:17 10:48:17

Kokia seima jei vienas ar kitas eina i kaire??? dar praeitais metais teko man isvaziuoti menesiui, man net jokiu minciu nekilo apie kita ar bent lakstymus kurnors, o vat mano brangus vyrelis vos tik man isvaziavus lekte leke tai sen tai ten, po to prasidejo naktiniai sms ir skambuciai, apsimete kad nieko nesupranta, o juk YLA IS MAISO ANKSCIAU AR VELIAU ISLENDA!!! tad kol neturejau irodymu, ylejau, bet atejus tinkamam laikui jis man nebeturejo ka pasakyti, tik tylejo ir klause manes....po to pokalbio gyvename kaip kambariokai, man neidomus jis visiskai, kolkas su juo gyvenu tik del patogumo...kadangi yra vaikas, neiseinu tik del jo, nes vaikui tai butu be galo sunku, nors gal is tiesu vaikui geriau viena laiminga mama, nei du tevai, kurie gal ir nesipyksta, bet ir nera laimingi kartu........

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/06 10:59:22 10:59:22

Apie kokius cia ragus kalbate? Jei vyras ir zmona sutaria del tokiu santykiu,tai kalbos apie "ragus"negali ir buti.
Daugelis musu vadovaujasi kazkokiais egoistiskais nusavinimais. Jei jau vedziau tai ir kuna nusavinau??? Ne brangieji! Tai ka jauciame poroje ( meile vienas kitam ) niekaip negali buti susije su jusu egoistisku poziuriu i svetima kuna. Sako ,jei draugei skauda tai ir man skauda. Tai kodel jei draugei malonu negali ir jums malonumo teikti???Irgi mat savininkai nusavintojai atsirado ...gyvenimas ilgas kai kam, nemanykit

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/06 11:24:33 11:24:33

Nu jo. Kazin kur cia dauguma ir kur egoizmas?!
meile

Uz kokius pinigus tavo meile?
Nuo kada saugumas ar prisirisimas meile vadinasi?
Tavo metuose ir musu amziuje dvirati israsdineji...
Oi isdykeliai

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/06 12:18:19 12:18:19

Nelaikau tai neistikimybe ir as, nes mano vyras irgi taip pat leidzia eiti man y sona retkarciais, as jam pasisakau, kad tada ir tada vaziuosiu ir jis sutinka, o gryzus mes tada pasimylim...buna super... jam tai teikia adrenalino, o adrenalinas dabar daugeliui svarbiausias. Mes taip pat senai vede ir ilgai pazystami...labai dziaugiuosi juo. o jis manimi. Mes viena skita suprantame ir skirtis nezadame.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume