Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kaip nuslėpti savo neištikimybę nuo žmonos?

Kaip nuslėpti savo neištikimybę nuo žmonos?

Povils

P

1 įrašai

2012/01/31 17:43:04 17:43:04

pats geriausias budas nuslept , neit i sona .jei jau nebemyli savosios tai pasakyk tiesiai ir skirkites .

reja1972

R

4 įrašai

2012/02/02 07:02:01 07:02:01

Svečias: as noreciau buti trecioji meiluze. ar dar liko babkiu man paremti?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/02 19:47:22 19:47:22

Sveiki, esu normali moteris, nesiskundžiu išvaizda ir atlyginimu. Bet, yra didelis bet... Nerandu normalaus vyro, aplink vien neužaugos ir praplikę bedančiai storuliukai. Nekeliu didelių reikalavimų, tiesiog noriu normalaus vyro: darbštaus, kad išplautų indus ir grindis, karštą vakarienę ir vyno taurę įpiltų, reguliariai, kokybiškai pasimylėti ne būtų misija neįmanoma. Draugės skundžiasi vyrais savanaudžiais ir impotentiškais paršais. Man labai jų gaila, nes nemokėjo išsirinkti. Taip, esu išranki. Bet argi tai blogai? Esu išsilavinusi argi tai blogai? Vienu žodžiu, ieškomas normalus, paklusnus vyras. SOS, ar yra dar tokių? Negi visi normalūs vyrai tik meilužėmis užsiėmę? Nenorėčiau, kad mano vyras pas kitas lakstytų pasidulkinti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/02 20:54:48 20:54:48

Svečias: Sveiki, esu normali moteris, nesiskundžiu išvaizda ir atlyginimu. Bet, yra didelis bet... Nerandu normalaus vyro, aplink vien neužaugos ir praplikę bedančiai storuliukai. Nekeliu didelių reikalavimų, tiesiog noriu normalaus vyro: darbštaus, kad išplautų indus ir grindis, karštą vakarienę ir vyno taurę įpiltų, reguliariai, kokybiškai pasimylėti ne būtų misija neįmanoma. Draugės skundžiasi vyrais savanaudžiais ir impotentiškais paršais. Man labai jų gaila, nes nemokėjo išsirinkti. Taip, esu išranki. Bet argi tai blogai? Esu išsilavinusi argi tai blogai? Vienu žodžiu, ieškomas normalus, paklusnus vyras. SOS, ar yra dar tokių? Negi visi normalūs vyrai tik meilužėmis užsiėmę? Nenorėčiau, kad mano vyras pas kitas lakstytų pasidulkinti.

nuo kada normalus vyras yra paklusnus ir plauna grindis ir indus??? normalus vyras yra issilavines,uzsiemes verslu, aukstas ir sportiskas, sportuoja ir jam tokios komanduojancios generolienes nusisvilpt.Jis gaus jauna gera svelnia mergina, kuri nesigirs savo atlyginimu ir nevadins vyru impotentiskais parsais. O nuo tokiu kaip tu mane vemt vercia, mano draugus taip pat.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/02 21:12:11 21:12:11

neuzpyk, bet tavo reikalavimai jau yra nenormalus(tau reikalingas pazas, bet ne vyras)....ir tu jo nerasi niekada.geriau eik sex shopa ir nusiteks kokybiska vibratoriu, nusisamdyk namu tvarkytoja ir pasikviesk isvaizdu palydova, kad palydetu i kina ar teatra))

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/03 06:57:06 06:57:06

Svečias: noriu normalaus vyro: darbštaus, kad išplautų indus ir grindis, karštą vakarienę ir vyno taurę įpiltų,

Man atrodo buvo į šį forumą toks užklydęs. Moterys jį užplūdo ( alfonsu išvadino) ir išgrūdo...

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/03 09:10:02 09:10:02

Svečias: Sveiki, esu normali moteris, nesiskundžiu išvaizda ir atlyginimu. Bet, yra didelis bet... Nerandu normalaus vyro, aplink vien neužaugos ir praplikę bedančiai storuliukai. Nekeliu didelių reikalavimų, tiesiog noriu normalaus vyro: darbštaus, kad išplautų indus ir grindis, karštą vakarienę ir vyno taurę įpiltų, reguliariai, kokybiškai pasimylėti ne būtų misija neįmanoma. Draugės skundžiasi vyrais savanaudžiais ir impotentiškais paršais. Man labai jų gaila, nes nemokėjo išsirinkti. Taip, esu išranki. Bet argi tai blogai? Esu išsilavinusi argi tai blogai? Vienu žodžiu, ieškomas normalus, paklusnus vyras. SOS, ar yra dar tokių? Negi visi normalūs vyrai tik meilužėmis užsiėmę? Nenorėčiau, kad mano vyras pas kitas lakstytų pasidulkinti.

Tai ar tau vyro reikia ar robto "paklusnaus"? Nemanau, kad misija įmanoma su tokia išankstine nuostata apie vyrus. O beje tos draugės kartu dalyvavo kuriant santykius (vyras-savanaudis, impotentiškas paršas), vienodai atsakingos tą ką turi ir nebūtinai čia neišsirinko tinkamo.
Dar nesukūrė vyro - roboto, kuris visus norus tenkintų, netgi emocinius. Nėra nei vyrų, nei moterų tobulų, tik viena sugeba kitus kitokius priimti, o kiti - ne ir bando juos keisti ir auklėti.

sena ragana

S

44 įrašai

2012/02/03 15:21:25 15:21:25

Svečias:
Dar nesukūrė vyro - roboto, kuris visus norus tenkintų, netgi emocinius. Nėra nei vyrų, nei moterų tobulų, tik viena sugeba kitus kitokius priimti, o kiti - ne ir bando juos keisti ir auklėti.

Aukso zodziai...

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/03 21:01:41 21:01:41

Ateina toks laikas, kai vyrai bus iškeisti į vibratorius – nebereiks jūsų net meilužėms. Juk ne viena moteris šiandien vis drąsiau užsuka į sekso reikmenų parduotuves, kaip ir į daržovių turgelį, ir parsineša iš ten daug įdomių sex dalykėlių su kuriais vyrui tenka mokytis susidraugauti, jei nori ilgiau užsibūti savo mylimosios lovoje. Taip pat nenustebk, jei ji iš savo rankinės išims ir sekso žaisliukų. Vibratorius tampa pavojingu vyrams, nes konkurencingesnis ir pakankamai stiprus, jei batareika ilgalaikė. Jau nemažai moterų vibratoriumi pasitiki labiau, nei vyru dėl kelių priežasčių: 1. Nuo jo neįmanoma pastoti ir negausi į snukį. 2. Nuo jo neužsikrėsi venerinėmis ligomis ir lovoje nesmirdės. 3. Vibratorius nežino, ką reiškia priešlaikinė ejakuliacija. 4. Jam nebūdingas egoizmas ir pasiruošęs judėti taip, kaip to reikia moteriai. 5. Nepavargsta, negeria alaus, neriaugėja, siekių negliaudo, nesispjaudo, nosies nekrapšto, neperdžia ir nežiūri krepšinio ar futbolo.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/03 22:18:43 22:18:43

Svečias: Ateina toks laikas, kai vyrai bus iškeisti į vibratorius – nebereiks jūsų net meilužėms. Juk ne viena moteris šiandien vis drąsiau užsuka į sekso reikmenų parduotuves, kaip ir į daržovių turgelį, ir parsineša iš ten daug įdomių sex dalykėlių su kuriais vyrui tenka mokytis susidraugauti, jei nori ilgiau užsibūti savo mylimosios lovoje. Taip pat nenustebk, jei ji iš savo rankinės išims ir sekso žaisliukų. Vibratorius tampa pavojingu vyrams, nes konkurencingesnis ir pakankamai stiprus, jei batareika ilgalaikė. Jau nemažai moterų vibratoriumi pasitiki labiau, nei vyru dėl kelių priežasčių: 1. Nuo jo neįmanoma pastoti ir negausi į snukį. 2. Nuo jo neužsikrėsi venerinėmis ligomis ir lovoje nesmirdės. 3. Vibratorius nežino, ką reiškia priešlaikinė ejakuliacija. 4. Jam nebūdingas egoizmas ir pasiruošęs judėti taip, kaip to reikia moteriai. 5. Nepavargsta, negeria alaus, neriaugėja, siekių negliaudo, nesispjaudo, nosies nekrapšto, neperdžia ir nežiūri krepšinio ar futbolo.

OI, Boria, Boria... Kam tu visas savo problemas isviesini? Na jei tu riaugejai, smirdejai ir perdei,tai nereiskia, kad visi vyrai smirdi.Jei tu pasigavai vener.liga nuo savo meiluziu ir zmona uz tai ismete is namu,tai kitiems vyrams tai negresia Eik geriau uzvalgyk savo melyniu,tai biski atvesi, neduosi niekam i snuki kaip iprates ir viskas bus ciki.Nereikia manyti,kad visi tokie kaip tu. Gerai,kad atgailauji,bet nestatyk visu i viena eile salia saves

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume