Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kaip nuslėpti savo neištikimybę nuo žmonos?

Kaip nuslėpti savo neištikimybę nuo žmonos?

Felix

F

1 įrašai

2011/12/28 14:47:33 14:47:33

Turiu dvi fainas, jaunas meilužes, bet bijau, kad žmona nesužinotų, nes prarasti galėčiau labai daug. Man 42 metai. Meilužės žino, kad esu vedęs ir turiu vaikų, bet joms tai nelabai svarbu. Joms svarbu meilė, išmintis, patirtis ir parama, be abejo. Ką galėtumėte patarti, kad žmona nesužinotų mano meilužių? Kas šiandien neturi meilužių? Beveik visi. Taip, taip, beveik visi gyvename dvigubą gyvenimą ir nieko. Neištikimybės paaiškėjimas nebūtų mano vienintelis nuopuolis žmonos akivaizdoje. Pasaulio pabaiga gal man dar neateitų…

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/28 15:01:02 15:01:02

As tau taip pasakysiu, nemoki eiti i kaire- neik. O kad nemoki is klausimo matosi...

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/12/28 15:35:04 15:35:04

Felix: Turiu dvi fainas, jaunas meilužes, bet bijau, kad žmona nesužinotų, nes prarasti galėčiau labai daug. Man 42 metai. Meilužės žino, kad esu vedęs ir turiu vaikų, bet joms tai nelabai svarbu. [color=#FF0000:cfp82ft8]Joms svarbu meilė, išmintis[/color:cfp82ft8], patirtis ir parama, be abejo. Ką galėtumėte patarti, kad žmona nesužinotų mano meilužių? Kas šiandien neturi meilužių? Beveik visi. Taip, taip, beveik visi gyvename dvigubą gyvenimą ir nieko. Neištikimybės paaiškėjimas nebūtų mano vienintelis nuopuolis žmonos akivaizdoje. Pasaulio pabaiga gal man dar neateitų…

Atleiskit, nereiketu girtis dalykais, kuriu neturite.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/28 17:32:23 17:32:23

as noreciau buti trecioji meiluze. ar dar liko babkiu man paremti?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/28 17:55:20 17:55:20

Pasigooglink kaip atpažinti neištikimą vyrą ir elkis priešingai. Pvz.: visuomet laiku grįšk namo ir visus savaitgalius praleisk kartu, nesportuok, nesikvėpink, renkis kaip kaimo Jurgis, visus pinigus atiduok žmonai...

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/28 18:05:41 18:05:41

Pirmiausia žinokite, kad dabartinė moderni technika yra nusiteikusi prieš jus – mobilusis telefonas, autoatsakiklis, kompiuteris, dienoraštis. Žinai, juk lengva sužinoti skambinusiojo numerį. Neprileiskite savo žmonos iš tolo prie kompiuterio, o tai jos laputės yra labai gudrios. Būk atsargus ir jokiu būdu neskolink žmonai telefono ir niekada jais nesikeisk su ja, o tai įkliūs garantuotai. Ekstra atveju su meiluže galima būtų susitarti kokį nors kodą, kurį suvoksite tik jūs abu. Tai galioja ir elektroniniam paštui. Ir iš viso, nepatartina jo naudoti meilės laiškų rašymui, net ir tuo atveju, jei žmona nemoka naudotis kompiuteriu ir yra totaliai buka.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/28 20:23:00 20:23:00

jezau, bet kaip saldu ta kvaisa apgavus.... o dar grizti namo ir pliauski prancuziskai...

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/28 23:08:55 23:08:55

Gal taip mulkint vienas kitą ir neblogai sugalvota, bet geriau būtų pasirašant vedybų sutartį dar užsivesti slaptą užrašų knygelę ant kurios būtų užrašyta: licenzija neištikimybei, o paskui pripiešti apskritimų, pvz., jeigu jūs tautiniai katalikai ir bobos visažinės arba tiesiog nenorite iškristi iš statistikos jūs piešiate 3-5 gražius apskritimukus, jeigu jūs buvę aktyvūs svingerių vakarėlių dalyviai piešiate nors ir 20, žodžiu, tai tik susitarimo reikalas kai gyvenimas eina ir štai jūs vieną kartą ne laiku grįžtate namo ir randate savo brangųjį aukselį be kelnių lovoje besikalbantį su kaimyne...vietoje to kad kelti skandalą jūs atsargiai uždarote duris ir ant viso gazo lekiat į kokį nors masažo saloną ar į kokį Akropolį apsišopinti...galimas ir ekonominis variantas einat į parką giliai įkvėpt ir iškvėpt...įkvėpt - iškvėpt...paskui ramiai grįžtate pas išsikrovusį partnerį, išverdate jam kavutės ir nereikšmingo pokalbio metu jūs atveriate tą bloknotėlį ir užbraukiate vieną apskritimuką ir viskas - jokių nervų, jokio brangus virtuvės inventoriaus daužymo...jūs jaučiate, kad pusiausvyra pažeista? O juk jūsų darbovietėje neseniai atsirado naujas jaunas bendradarbis šlykštus pagyrūnas...arba sakykim jūsų partneris grįžo aiškiai per vėlai ir atliekate nedidelį testuką ant iškrovimo, jeigu kas - ryte užbraukiate dar vieną rutuliuką...čia vietoje to sėdėjimo naktį mėnesienoje su keptuve rankoje, o kur dar tabletės nuo nervų...o greitai atostogos, jūra, saulė, įdegę kūnai...ir štai vieną dieną matote, kad rutuliukai baigėsi ... kokios problemos? Jų visada galima prisipiešti kiek reikia ir dar su atsarga. Čia svarbiau išlikt sąžiningiems vienas prieš kitą ir negadinti nervų dėl neesminių dalykų, ypač per šventes.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/29 20:36:38 20:36:38

Svečias: jezau, bet kaip saldu ta kvaisa apgavus.... o dar grizti namo ir pliauski prancuziskai...

Kas tas prancūzas? O šiaip ir aš manau, kad romanus turintys vyrai Kalėdų dovanoms, kurios skirtos jų meilužėms, išleidžia kur kas daugiau nei žmonoms. Šiaip, ekstra atveju su meilužėmis galima būtų susitarti kokį nors kodą, slaptažodį, kurį suvoksite tik jūs abu. Tai galioja ir elektroniniam paštui. Ir iš viso, nepatartina jo naudoti meilės laiškų rašymui, net ir tuo atveju, jei žmona nemoka naudotis kompiuteriu. Būdami su meiluže restorane, niekada neduokite padavėjui didelių arbatpinigių, nes jis galėtų jus prisiminti jeigu ką žmonos pasiųstam detektyvui. Šykštūs klientai išeina pamiršti, o per daug dosnūs kelia pagarbą ir didiną atmintį. Žinot, dvigubas gyvenimas remiasi tam tikrais labai griežtais principais. Visų pirma, juos suformuoja susitikimų su meiluže grafikas ir paaiškinimas žmonai, ką tomis dienomis darote, kad taip vėlai grįžtate. Sugalvokite patikimas priežastis, kad ji be reikalo nesijaudintų ir neiškotų detektyvo jūsų sumedžiojimui nusikaltimo vietoje. Net ir tuo atveju, jei susitikimas su meiluže neįvyko, jokiais būdais negrįžkite namo anksčiau įprasto laiko, nes taip iššauksite įtarinėjimus ir niekada nekvieskite savo meilužės namo, kai nėra žmonos. Kartais meilužės tyčia, specialiai arba dėl savo išsiblaškymo palika kokį nors savo niekutį arba kvapą, kosmetiką, o užteks ir jos plauko ant jūsų lovos, kad žmonos jus pagautų.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/29 20:44:17 20:44:17

klausyk, kvaileli, o tu bent viena meiluze esi turejes ar tik pliauski kad pasirodyt koks esi kietas?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume