Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kaip susirasti antra puse

Kaip susirasti antra puse

vaikinass

V

3 įrašai

2011/12/22 15:45:50 15:45:50

sveiki, esu 19metu vaikinas, dar moksleivis. Ir mane kankina ta "meile" nes esu isimylejas viena mergina ir ji man taip patinka jau antri metai... Bet ji turi vaikina ir i mane net neziuri, sykiais uzmeta aki, bet ten gal nk nereiskia. Ir dar viena problema yra mano bendravimas, nes as esu albai susikaustes bendraudamas su naujais zmonemis, ypac su merginomis, nes niekada nesu turejas antros puses. Tai jauciu, akd man prasideda depresija. Bloga nuotaika beveik visa laika ir niekada nenustoju galvojas apie ta mergina. Bet ar gali viskas pasikeisti i geraja puse jai as susirastau kita mergina ir pradetau su ja bandrauti, o i ta savo "meile" nekreiptau demesio (nors as ja matau beveik kasdien.
Savo mokykloje mokausi metai. Ir nesu susibendraves su jokia mergina. Tik su keliais mokiniais is kutu klasiu. Tai pvz kai mano klasiokai flirtuoja su merginom per pamokas, tai as visada tyliu ir sedziu savo suole.
Kaip nugaleti tuos bendravimo kampleksus? Ar susiradus mergina viskas gali but daug paprasciau? Nes esu pastebejas, akd zmones kurie susiranda antra puse, tai ju bendravimas labai pasikeicia ir niekada nebuna susikauste kaip as.

rudagazele1329470111_db

R

4 įrašai

2011/12/22 18:57:52 18:57:52

Panašu, kad čia situacija tokia, kaip moterims... "Nu, dar va 5 kg numesiu ir būsiu pati pati gražiausia!" Numeta ir pamato, kad nė velnio niekas nuo to nepasikeitė. Taip ir Tau, manau, merginos susiradimas nieko nepridėtų, kompleksų neišgydytų, kietumo negautum.

Nesilygiuok į kitus. Tu esi toks, koks esi, individualus ir neprivalai elgtis būtent taip, kaip kiti. Tie tylieji ramieji būna patys geriausi partneriai, todėl lauk savo laiko ir nenukabink nosies.
Su artėjančiom šventėm!

vaikinass

V

3 įrašai

2011/12/22 21:39:23 21:39:23

nu as nesakau, kad esu tylus. As toks bunu tik klaseje, nes nesu susibendraves su klasiokai ir sitoje klaseje mokausi tik nuo pernai metu. O su mano pagrindines klases klasiokais niekada nesutampa musu interesai del to ir bunu tylus as, nes jie arba sportininkai arba moksliukai, o as neitas, nei tas. Toks paprastas esu tik paprastom temom kalbu, del to ir bendrauju tik su mokiniais is kitu klasiu, o u klasiokais tik keliais sutariu biski. O su kasiokem ir nelabai nendrauju, nes su merginomis jokiom temom nemoku kalbet, gal patirties kalbejimo truksta?

vaikinass

V

3 įrašai

2011/12/22 21:40:36 21:40:36

nepykit uz kalidas, skubinau

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/22 23:19:08 23:19:08

Ka tu vaikeli cia tarp pagyvenusiu dedziu ir tetu veiki? Kokios antros puses mokykloj ieskai?
Gal su bendraamziais apie panas pasikalbek.

Vingiu Jonas

V

46 įrašai

2011/12/23 09:17:14 09:17:14

gerbiamas berniuk 19-meti. kelintoi tu klasei? as 19 jau univere buvau. gal koks liuzeris tiesiog esi ir dar 6 klasei mokaisi? o jei rimtai, tai kas tau idomu? knygos fotografija muzika ir pan? tai ir kalbek apie tai su mergiotem. jei uz kasu jas tasysi tai nieko gero nebus. jei esi kuklesnis nei kiti tai ir parodyk tai, kad esi kuklesnis, neturi but didvyris ir plt visu. tiesiog ateini prie patinkancios mergiotes ir sakai, labas, as toks ir toks, gal po pamoku vakare ar kada jus iprastai einam kavos? kioske pasiimsit kavos puodeli (sumokesi tu) kioske, kad nereiktu kavinei sedet, o pasivaiksciot galetumet ir vualia, pasivaiksciosit pasikalbesit. apsikeist tel ir kaledos stebuklu metas turesi mergiote. tik zek, kad butu be vaikino ji, nes jei nesportuoji ir nesi moksliukas per ausi dar gausi

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/23 09:25:55 09:25:55

Sėdi vaikinas klube. Staiga prieš akis pamato savo svajonių merginą!
Vaikinas pradėjo nervingai galvoti, kaip čia priėjus ir ją užkalbinus...
Gal pasakyti "Labas, susipažinkime?" Ne... Banalu. Gal "Labas, tu šiandien nuostabi?" Ne... Tipiška... "Labas, stebiu tave jau visą vakarą!" - Nieko
ypatingo... Vaikinui begalvojant mergina staiga pakilo ir nuėjo tualeto link. Atsistojo vaikinas prie durų ir dar nervingiau pradėjo galvoti "KAIP ČIA JĄ UŽKALBINUS... O gal "Labas, gal galėčiau tave pavaišinti?" Ne... Perdaug tiesmukiška. Staiga atsidaro tualeto durys, išeina mergina.
Vaikinas:
- Labas! Šikai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/23 14:39:14 14:39:14

Tikri brudai... pries sventes...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume