Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas tai?

Kaip sapne

K

2 įrašai

2011/11/21 20:29:09 20:29:09

Sveiki, nzn kodel tai darau, bet noriu pasidalinti tai su kazkuo, nors ir kalbu apie tai visiems savo draugams/draugem. Esu vaikinas, man dvidesimt trys.. ir esu kaip maisu per galva trenktas.. nesuprantu kas vyksta. Taip jau isejo, jos susipazinau su mergina ir nzn nuo ko pradet, na gal nuo to, kad prasidavem su ja visa vakara, nakti (nesimylejom).. nzn turbut blogai as padariau kazka, kad ji tikrai graziai pasake, kad to nereiktu daryt ar kazkas panasaus, as paklausiau jos ir gerbiau jos nuomone, bet poto mano vyriskas ego man sake, kad esu luzeris. bet esme tame, jog grizdamas namo negalejau ismesti jos is galvos. man tai ne pirmas kartas, kai su mergina buna tokiu nuotykiu, bet dabar kazkas negerai.. kaip is medzio as iskrites... labai nenoriu isimyleti, nes nesenai palikau mergina , kuri mane isdave, tad kito iskaudinimo neislaikyciau.. nenoriu labai issiplesti, bet nzn ir ka daryti. viena mano puse sako, kad privalau but su ja, bet kita puse sako, jog nebuciau kvailas, nes turbut jai tai buvo butetnt tik vieno vakaro pasibuvimas ir jai tai nk rimto. nenoriu pasirodyti silpnas ir pan. zdz man taip pirma karta..

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/21 20:39:57 20:39:57

Tu bijai nusivilti, bet gal per greit numatai blogą šios galimos draugystės baigtį? Tikrai nepasirodysi silpnas, jei lengvai, žaismingai pamėginsi išsiaiškinti, ar tai kas buvo tą vakarą, yra jai svarbu ir ar ji norėtų santykių tęsinio. O gal ji laukia tavo pasiūlymo draugauti? Nepabandysi - nesužinosi. Juk smalsu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/21 20:43:39 20:43:39

ai viskam buna pirmas kartas, bus tau dar pirmu kartu kai dar durnesnis jausies.

Kaip sapne

K

2 įrašai

2011/11/22 11:26:47 11:26:47

Aciu Svetlana..

Smalsu ir smalsu labai.. po velniu, kaip smalsu. Sirdis tikrai nori jos, nesakau, kad tai meile, bet tokio jausmo dar nejauciau, net budamas kelerius metus su buvusia mergina.. bet protas liepia to nedaryti.. turbut tai savisauga, o gal atvertos akys, jog butent is jos puses tai buvo tik pasiliksminimas.. ji isvykus, o grizus bus kitam mieste, mus skiria didelis atstumas, tad manau nieko cia nebus. Bet sitas jausmas labai geras ir kelia sypsena. Dziaugiuosi, kad ja sutikau

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/22 19:09:17 19:09:17

Kaip sapne: Aciu Svetlana..

Smalsu ir smalsu labai.. po velniu, kaip smalsu. Sirdis tikrai nori jos, nesakau, kad tai meile, bet tokio jausmo dar nejauciau, net budamas kelerius metus su buvusia mergina.. bet protas liepia to nedaryti.. turbut tai savisauga, o gal atvertos akys, jog butent is jos puses tai buvo tik pasiliksminimas.. ji isvykus, o grizus bus kitam mieste, mus skiria didelis atstumas, tad manau nieko cia nebus. Bet sitas jausmas labai geras ir kelia sypsena. Dziaugiuosi, kad ja sutikau

Ei, nepasiduok atstumui, visko būna gyvenime -ir atstumai sutrumpėja. Geriau padaryti kažką ir po to gailėtis, negu nepadaryti ir gailėtis visą gyvenimą. vienok tau geriau spręsti, sėkmės bet kokiu atveju .

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/04 13:23:33 13:23:33

Bendrauk su ta moterim be kompleksu, buk savim ir suzinosi "kas tai"

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume