Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Ar labai stipriai susimoviau ?

Ar labai stipriai susimoviau ?

ciaas

C

2 įrašai

2011/11/07 18:40:09 18:40:09

Laba vakarą,

Maniškė istorija. Esu vaikinuks iš tų nedrąsesnių.(pasiskaičiau internete apie vyrų tipus, tai atseit auklėjimas blogas vaikystėj, kad aš buvau geras berniukas ir pan, užtai man tai atsiliepia dabar). Abu lankom tą pačią aukštają mokyklą , tik skirtingos specialybės.Man ji krito į akį iš pirmo žvilgsnio , galvojau kaip čia pakalbinti ir pan, bet nedrįsau... Galvojau apie tai vieną dieną, tai kitą praeina laiko ir vėl ją prisimenu .Praėjo mėn +/- na kaip įprasta dabar pasikviečiau į feisbuko draugus . Praėjo dar truputį laiko , jau ten pradėjom pasirašynėt , tai komentarais ar panšiai kaip ir įprasta tam feisbuke...Ir atėjo momentas kai ji pirmoji parašė ‘…gal gali tel nr duot , nebūsiu dažnai fesibuke...‘ aš tik ‘…mh kartais ne aš turėčiau prašyt tel nr …’ , galvojau vau patinkanti panelė pirmoji paprašė. Parašiau padėkojo ir pan. Na po poros dienų parašė pasirašynėjom. Atėjo pirmakursių krikštynos, vėl pasirašėm ir vėl netikėtai , ‘…eisi į klubą šiandien …’ , na taip eisiu apsižvalgyt kas kaip (nors klubai nežinau tikrai ne man skirti ,bent taip manau nors suprantu , kad visiem ten smagu ir pan). Poto rašo “ einam kartu ? “ aš išvis galima sakyt nustėrau , juk kaip čia yra kad panelė pirma ir nr prašo ir dar į klubą pirma. Na ok sakau einam kartu . O jau kad virpėt visas pradėjau , kai reikėjo ruoštis , na galvoju susitavrkysiu kas bus tas.Kaip tyčia dar ir horoskopą perskaičiau, ten buvo parašyta " galvoti ką kalbi, žmonės gali susidaryti klaidingą ispudį ar pan" Nukeliavom susitikom, eidami pasišnekučiavom , pasirodo ji irgi nėra didelė klubų mėgėja - truputį atsikvėpiau , bet pasirodo be reikalo... Nuėjom į klubą, na žmoniu dar mažoka ir pan, pasiėmėm atsigerti atsisėdom prie staliuko. Ten truputį pašnekėjom ir po biškelį gurkšnojom savuosius gėrimus. Žmonių jau prisirnko šoka ir t.t o aš vis nepakviečiu jos šokti , net ji pati užklausė „kada šoksim ? „ Aš ten turbūt išraudau visas, na sakau truputį vėliau aikštelė apšyla tegul.. Ir kažaip nuo to momento aš kažkaip nesuradau ką paskayt nelabai ir buvo apie ką šnekėti . Tyla, tyla. Tai aš tai ji vis pasižiūrim į laikrodžius. Praėjus dar kažkiek laiko gėrimus pabaigėm ir po dar trupučio laiko jau pagalvojau „reik susimt , nors nemoku šokt bet reik kviest nieko nebus“ , deja ji jau nebuvo turbūt tos nuotaikos , kad norėtų šokti , praėjus dar truputį laiko , pabandžiau dar kartelį , vis dėl to nenori šokt. Ir po kelių min , pasake : „ man nuobodu einam rengtis“ . Nu va galvoju šakės nieko gero nesigavo... iškeliavom iš klubo pakeliui atsisveikinom ir patraukėm į skirtingas puses. Ir nuo to momento kokias 2-3 paras nerimas kankino : “ nu va nuvyliau panelę, sugadinau jai vakarą ir panašiai..“ Jautėsi tikrai didelis neramumas (na šiaip esu jautresnis žmogus) ,O man ji paliko dar didesnį ispudį kai gyvai susitikau , širdis daužėsi neaišku kaip . Nesimiegojo naktį, tik galvojau apie ją ir apie tai kaip aš susimoviau ...Nejaugi gali būti toks stiprus susižavėjimas ? O gal tai meilė iš pirmo žvilgsnio , nes apie ją galvojau beveik nuo mokslo metų pradžios. Na vienu žodžiu kiek suprantu jei mergina pasakė „nuobodu ...“ tai jau nieko gero ir vilčių kažkokių nedėt ? Pvz pakviesti kažkur kitur juk visokių renginių būna savaitgaliais.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 18:47:54 18:47:54

Aisku susimovei. Ner bjauriau, kai nueini i kluba linksmintis, o kazkoks stabdis ne tik kad sokt nemoka, bet dar ir neleidzia paciai sokt. Panos vietoj buciau palikus tave klube ir nuejus sokti. Bet turbut ne tokias drasi tavo pana buvo, kad viena nesoko. Bachuras turi zinoti, kur eina. Eini i kluba, zinai, kad ten sokama tai ir sok, arba neik ten. Eik kur sugebi buti savim. Arba mokykis pries veidrodi sokti.
Gali dar taisyti padeti. Kviesk, kur sugebesi panai ispudi padaryti. Jei neis su tavin, tai psio, tikrai susimovei.
Tada isgerk valerijono ir apie ja daugiau negalvok. Bus tu panu, tavo metuose

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/11/07 19:18:20 19:18:20

Reikejo jai pasakyti, kad tu nesoki/nemoki/nepatinka. Vyrui nebutina kraipytis kaip durnai bezdzionei kokiame tai idiotiskame klube. Viskas gerai, jei nori tos panos tai ir kabink tu ja. Po klubo reikejo ne issiskirti, jei buvo galimybe. Rodyk iniciatyva, kviesk ja ten, kur jautiesi gerai. Ir nebandyk buti kazkuo kitu nei esi istikruju- nes atrodysi kvailai. Sekmes.
Ir dar. Jei panelei nuobodu klube- tai nieko baisaus. Man klube irgi visada nuobodu. Gal ji norejo buti ne klube, o tavo lovoje? Tas klubas tik seip, tarpinis variantas iki lovos. Kviesk ja dar, kur tik nori. Jei atsisakys 1 karta, kviesk dar ir dar. Pasiduoda tik nevykeliai. Jei jau pana pati tave isdryso pakviesti kluban, tai suprask ji jau dreksta nuo taves. O tu kaip cielka drebi cia is baimes. Negi lauki kol ji tau kelnes numaus, nelauk, cia tavo darbas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 19:38:14 19:38:14

Zygfrid: Reikejo jai pasakyti, kad tu nesoki/nemoki/nepatinka. Vyrui nebutina kraipytis kaip durnai bezdzionei kokiame tai idiotiskame klube. Viskas gerai, jei nori tos panos tai ir kabink tu ja. Po klubo reikejo ne issiskirti, jei buvo galimybe. Rodyk iniciatyva, kviesk ja ten, kur jautiesi gerai. Ir nebandyk buti kazkuo kitu nei esi istikruju- nes atrodysi kvailai. Sekmes.
Ir dar. Jei panelei nuobodu klube- tai nieko baisaus. Man klube irgi visada nuobodu. Gal ji norejo buti ne klube, o tavo lovoje? Tas klubas tik seip, tarpinis variantas iki lovos. Kviesk ja dar, kur tik nori. Jei atsisakys 1 karta, kviesk dar ir dar. Pasiduoda tik nevykeliai. Jei jau pana pati tave isdryso pakviesti kluban, tai suprask ji jau dreksta nuo taves. O tu kaip cielka drebi cia is baimes. Negi lauki kol ji tau kelnes numaus, nelauk, cia tavo darbas.

nu nuo Zygfrido tai jau visos forumo bobos dreksta,gatavai dregnos guli paslikos isizerge

svete2

S

12 įrašai

2011/11/07 20:29:07 20:29:07

Dar nesusimovei
Svarbiausia-buk savimi ir nesistenk buti tuo, kuo nesi! Jeigu nori toliau su ja bendrauti-pirmyn. Gal si karta imkis iniciatyvos tu ir pakviesk ja ten, kur pats jaukiai jaustumeis.
Sekmes, parasyk,kaip sekasi bendrauti...

ciaas

C

2 įrašai

2011/11/07 20:49:10 20:49:10

Svečias: Aisku susimovei. Ner bjauriau, kai nueini i kluba linksmintis, o kazkoks stabdis ne tik kad sokt nemoka, bet dar ir neleidzia paciai sokt. Panos vietoj buciau palikus tave klube ir nuejus sokti. Bet turbut ne tokias drasi tavo pana buvo, kad viena nesoko. Bachuras turi zinoti, kur eina. Eini i kluba, zinai, kad ten sokama tai ir sok, arba neik ten. Eik kur sugebi buti savim. Arba mokykis pries veidrodi sokti.
Gali dar taisyti padeti. Kviesk, kur sugebesi panai ispudi padaryti. Jei neis su tavin, tai psio, tikrai susimovei.
Tada isgerk valerijono ir apie ja daugiau negalvok. Bus tu panu, tavo metuose

Na kaip minėjau, prieš klubą pasišnekėjom tai ji irgi nėra klubų mėgėja , ramesnė panelė tokia buvus paskutini karta per praitas kalėdas kaip ir . Na bet yra kaip yra nepakeisi to kas įvyko .

Vingiu Jonas

V

46 įrašai

2011/11/08 08:12:00 08:12:00

Bahuras, nieko tu nesusimovei, viskas normaliokas ir nebuk toks jau kuklus. jei esi jautrus visas toks lialius, tai ir elkis taip, tik nebuk memius. pasuk tu tai panai, yra pasaka kino teatras (studentams ten patinka), nueikit ten kina, apacioi vynine, pazesit filma vyninei apacioi aptarsit filma jei gyeni ne barake, parsivesk namo ir pazek gal kas gausis . beje, studentems visokios skalvijos dar patinka. veikit kazka abu, o paskui aptarsit ispudzius ar isdestysit savo nuomone. taip, kad griebk tel skambink rasyk ir susitikit.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/11/08 14:58:03 14:58:03

Tik nepulk atsiprasineti ir teisintis,abu jus susimovet vienodai lygiai, ir susimausit dar daugybe kartu. laimes paieskos ne toks jau paprastas dalykas.
Bet kita kart ziurek, nesusimauk

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/11/09 11:58:51 11:58:51

Manau, kad situacija visiškai pasitaisys, kai nustosi skaityti horoskopus. T.y. kai pakeisi savo mastymą

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/07 11:00:00 11:00:00

Malonu skaityti jai tik tokie susimovimai
Gal dar yra tekę kam susimauti, parašykite savo istorijas..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume