2011/10/18 07:23:34 07:23:34
Kad zmonos jis nepalieka slypi kitos priezastys.. Pirmiausia jis nenori skaudinti seimos, visu antra jei jis issiskirti dabar turetu isvykti, nes nebeturetu leidimo gyventi sioje salyje, mes svarstem apie tai.. Manau ji net laimingesne nei as, nes ji nieko nezino, nors kaip jis sako ji numano, bet nesigilina.. As pati manau, kad man reikia pagalbos, nes nesugebu priimti padoriu sprendimu.. Ir sakyciau, kad buciau tyli pelyte negalinti susieasti vyro, bet, deja, visa savo gyvenima buvau demesio centre, daug pazystamu, vakareliai, visada daugiau draugu turejau vaikinu, nei merginu.. Taciau uzsikabinau si karta rimtai ir uzsikabinau uz labai netinkamo zmogaus.. Jei jis sutiktu, kad buvusioji zinotu apie mane ir mudu drauge vyktume lankyti sunaus, gal tada butu verta tiketi juo??
Tas pats svecias
T
3 įrašai
2011/10/18 16:37:53 16:37:53
žinoma kad netikėti.
Mergina, tu dar kartą pasiskaityk ką rašai???? Diedas naudojasi moterimis. Tik ar reikia jį dėl to kaltinti - kai pačios taip prašosi būti pažemintos ir išnaudotos - kažin ar labai lengva nepasinaudoti pagunda?
Kaip nuo tavęs nesugebėjo nuslėpti apie kitą moterį, taip ir žmona žino ir apie tave ir apie kitas visas jo moteris. Kodėl manai, kad tu apie visas žinai?
Kodėl nori būti su žmogumi, kuris šitaip šlykščiai elgiasi su tais, kurie, kaip atrodo, turėtų būti patys artimiausi jo žmonės?
Pati pagalvok logiškai - nežinau kokioje šalyje esi, bet turi būti labai keisti įstatymai, kad jei vaikai legaliai gyvena šalyje, jų tėvas nebetenka teisės gyventi. Na, pagaliau, kas čia tokio baisaus, jei jis ir netektų teisės gyventi šalyje? Susirastų kitų teisėtų būdų gyventi ten kur reikia.
2011/10/18 16:49:26 16:49:26
Vyrutis nepėsčias, nes sugeba išlaikyti šalia savęs tris moteris, ir visos jam reikalingos; viena žmona, kita vaiko motina, trečia paguodai ir malonumams. Neaukok savo gyvenimo dėl jo. Bent jau numatyk, ką darysi, jeigu išaiškės dar kokios aplinkybės. Ko gero, tavo akys atsivers tik tada, kai sužinosi, kad susirado dar vieną moterį. Ar kad ta buvusioji laukiasi nuo jo antro vaiko.
43488id_marisonak
4
2 įrašai
2011/10/20 12:44:13 12:44:13
Sunku tau bus vaikeli,bet sukaupk savyje ką turi stipriausio,ir nors plyš širdis iš skausmo,bek kuo toliau.Po nedaug laiko ,pati sau ačiū sakysi,kad išsivadavai nuo melo,klastos dvipatystės,Yra vyrų,kurie naudijasi moterimis,ir tu tikrai visada liksi šešėlyje kitų,dar neužkariautų ar buvusių,ir tau dar ne taip verks širdis dėl savo susimauto gyvenimo.Norėčiau turėt galių,kad galėčiau tavi įtikint tai padaryt,nors jaučiu,kad esi silpna emociškai tam pasipriešint,bet paminėsi mano žodžius kažkada ateitį,kad velnius palik pragarui,o pati susirask angelą,kuriam būsi vienintelė ir nepakartojama.Nekartok svetimų klaidų.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume