2011/09/24 17:33:49 17:33:49
Perskaičiusi keletą diskusijų šiame forume, susidariau įspūdį, kad dauguma narių turi anketą šiame pažinčių portale jau keletą metų, Taigi, matyt, ir patirties turite nemažos pažinčių srityje Tačiau juk ne viskas pažinčių pasaulyje rožėmis klota - kartais žmogus, bendraujantis interaktyvioje erdvėje ir realiame pasaulyje stipriai skiriasi. Ar Jums taip yra buvę? Pvz., vietoj išvaizdaus ir iškalbaus jaunikio atėjo susikūprinęs, mikčiojantis bedarbis, nesugebantis sumokėti net už kavą?:) o gal vietoj išsvajotos blondinės pasirodė kramtomąją gumą žiaumojanti ir besikeikianti apkūni mergina? Papasakokite apie pasimatymą - didžiausią košmarą, kai norėjote kuo greičiau sprukti
2011/09/24 17:46:10 17:46:10
As biski kuprinuosi, kartais mikcioju, i darba neinu ir neplanuoju. Bet uz tat visada moku.
2011/09/24 19:10:15 19:10:15
Kai tik uzsiregistravau DP ir dar neturejau patirties susirasinejau kuri laika su moterimi. Viskas buvo lyg normaliai, tik ji niekaip nenorejo parodyti savo nuotraukos. Ir vis man sakydavo - kai pamatysi, tikrai nepasigailesi.
Gal po menesio susirasinejimo sutareme susitikti. Sutarta valanda sutartoje vietoje prie mano automobilio karingai prizygiavo moteriske tiek paritus,tiek pastacius ir nespejus man ne ziopteleti isigrudo i mano masina. Tiesiogine to zodzio prasme pasidejo savo galinga biusta tiesiai ant masinos bordacioko Ir sukomandavo kaip generolas armIjai: i kavine! Mane pamatytas vaizdas buvo pribloskes taip, kad negalejau net kvepuoti is pasibaisejimo ar zodi pratarti. Pats esu lieknas ir negaliu pakesti tokiu tanku.
Kuo skubiausiai nugabenau ''krovini'' i kavine uzmiestyje. Vaziavau greit aplinkeliais, kad tik nieko is pazistamu nesutikciau. Galvoje sukosi vienintele mintis kaip pasprukti ir issigelbeti. Nugabenes ir vos ne vos jai islipus is masinos, staigiai sokau atgal i masina ir nudumiau atgal i miesta. Dama palikau prie kavines. Galvoje buvo viena mintis - dabar tu pasigailesi!
Nuo to karto niekada neinu i pasimatymus ir nepletoju tolesnio susirasinejimo nesant nuotraukos.
labaivairuojanti
L
354 įrašai
2011/09/24 20:01:10 20:01:10
O tai kam dar i užmiesti vežei? Nedaryk taip daugiau.
2011/09/24 20:07:01 20:07:01
Neturejau kosmarisko pasimatymo nei vieno, nors susitikau su labai daug zmoniu. Jei padetis tokia, kad baisu jok pamatys pazystami- galima is karto tiesiai pasakyti, kad nesigaisinkim ir atia.
labaivairuojanti
L
354 įrašai
2011/09/24 20:25:08 20:25:08
Suprantu, kad pirmas įspūdis buvo atstumiantis, bet poelgis - niekšiskas.Niekada nebuvau atsidūrus tokioj situacijoj...
2011/09/24 20:51:45 20:51:45
labaivairuojanti: O tai kam dar i užmiesti vežei? Nedaryk taip daugiau.
Kol veze pamiskemis i kavine, tai spejo isprasyti mineta, po to paliko ant ledo, vietoje kavines
2011/09/24 20:57:27 20:57:27
Zygfrid: labaivairuojanti: O tai kam dar i užmiesti vežei? Nedaryk taip daugiau.
Kol veze pamiskemis i kavine, tai spejo isprasyti mineta, po to paliko ant ledo, vietoje kavines
As visada sakau- pradzioje restoranas, paskui dulkintis.
2011/09/24 21:00:05 21:00:05
Tai jei grazi.
O jei baisi- pavaziuoji kur i sali, kad tik niekas nepamatytu. Pavarai, ir palieki, kad su autobusu griztu.
Restoranai tik patraukliomks moterims.
2011/09/24 21:08:55 21:08:55
Zygfrid: Tai jei grazi.
O jei baisi- pavaziuoji kur i sali, kad tik niekas nepamatytu. Pavarai, ir palieki, kad su autobusu griztu.
Restoranai tik patraukliomks moterims.
na tai aisku, tik kad moterys to nesupranta. Visos grudasi i masina, gerai dar, kad sugeba pacios lauk islysti
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume