Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → man patinka vaikinas, bet jis turi draugę

man patinka vaikinas, bet jis turi draugę

OPTICAL

O

8 įrašai

2011/09/20 16:01:11 16:01:11

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Speju turi mergina ir tave reik griebti?
Kaip ten butu bala nemate.
O kam reikalingas toksai vaikinas kuris abejoneje tenkinasi?
Cia grobis?

Geriau nespėliok, tai prastai tau sekasi
Vaikinai neabejoja, jie išnaudoja kitas tol kol neranda sau tinkamos . Manau, kad ne vienas esat girdėję, kad merginos gali suvaidinti orgazmą, o vaikinai - visus santykius .
Iš tikro gailą merginų, bet toks jau pasaulis ir nieko čia nepakeisi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/20 19:48:09 19:48:09

Šiaip geras klausimas, yra vyrų, kurie taip elgiasi turėdami rimčiausias ilgametes drauges, kas jo galvoj - dievas žino. Jeigu miegosi su juo - užimtu, nemanau, kad jis tave labai gerbs... Vyrai nėra kvaili, turi savp nuomonę apie tokias moteris. Bet iš tikro negi mažai vyru ant Žemės?? Kam tau reikia genetiškai sugadinto?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 11:01:17 11:01:17

pasimetusi: Jau ilgai kankinuosi dėl vieno man patinkančio vaikino, neseniai sužinojau, kad jis turi merginą. Mano gyvenimo kredo: elkis su kitu taip, kaip kiti norėtum, kad su tavimi elgtųsi, tačiau laikytis šio kredo darosi kasdien vis sunkiau. Help me. What to do?

Ka reiskia ilgai kankinausi del vieno "..."? koks jo poziuris i tave? Savo santykius? Klausime nieko neuzsiminta.

pasimetusi

P

13 įrašai

2011/10/15 10:01:11 10:01:11

Perdėjau sakydama, kad "ilgai kankinuosi" dėl vaikino, mes pažįstami tik 4 mėn.. Na bet jis man iki šiol patinka. Koks jo požiūris į mane: mes flirtuojame, jis man sako komplimentus. Bet zinau, kad jis turi mergina ar simpatija tik, na dar neisikertu. Man reikia suzinoti kiek rimtai jis draugauja su ja, gal is tiesu nieko ten rimta.Tik zinau, kad jei paklausiu pažįstamų apie jų santykius iš kart visi supras, kad jis man rūpi. Aš nenoriu parodyti savo simpatijos kitiems, nenoriu apsijuokti, nes jeigu tarp vaikino ir jos merginos rimti santykiai, tai as nesikisiu. Kaip per aplinkui suzinot, tai dar neisivaizduoju....Jei kas, susiduret su tokia situacija, tai patarkit?:)

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/19 17:37:35 17:37:35

nepaleisk jai tikrai patinka.jai jis myletu savo drauge tikrai jo nedomintum,tokius santikius visada galima isskirti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/20 14:41:56 14:41:56

na pas mane panasi situacija,tik as jau zinau,kd tarp jos ir jo stovi ilgas laiko tarpas.nors jis sako,kd ji jam nereikalinga,nemyli jos,tiketi butu per daug naivu,neaisku kam jie rodo kitom demesi,gal tiesiog nori paziuret ar jie geidziami=)na as patarciau tau pasidaryti salta su juo,bet taip,kd suprastu del ko,kd suprastu,kd zinai apie pana ir jauties nesmagei kada jis taip elgiasi...pamatysi pats prades tau apie ja pasakoti,jai jam tikrai rupi.gal ten istikrujiu koks menesiukas tera,tada tu tikrai turi daugiau sansu nei ji,tiek mazai laiko ir jau taip elgesi,reiskias tik siaip sau tampos.pas mane kadangi 5metai,as atsisveikinau pati,zinau,kaip bebutu gaila,nieko is to vistiek neiseitu,nors galvojiu kekviena diena apie ji,bet jau taip yra,kartais jie nesupranta kiek skausmo gali suteikt kitam zmogui,todel ir tiu ziurek atsargiau,greiciau viska isiaiskink.sekmes mergyte=)

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/20 19:53:55 19:53:55

Svečias: na pas mane panasi situacija,tik as jau zinau,kd tarp jos ir jo stovi ilgas laiko tarpas.nors jis sako,kd ji jam nereikalinga,nemyli jos,tiketi butu per daug naivu,neaisku kam jie rodo kitom demesi,gal tiesiog nori paziuret ar jie geidziami=)na as patarciau tau pasidaryti salta su juo,bet taip,kd suprastu del ko,kd suprastu,kd zinai apie pana ir jauties nesmagei kada jis taip elgiasi...pamatysi pats prades tau apie ja pasakoti,jai jam tikrai rupi.gal ten istikrujiu koks menesiukas tera,tada tu tikrai turi daugiau sansu nei ji,tiek mazai laiko ir jau taip elgesi,reiskias tik siaip sau tampos.pas mane kadangi 5metai,as atsisveikinau pati,zinau,kaip bebutu gaila,nieko is to vistiek neiseitu,nors galvojiu kekviena diena apie ji,bet jau taip yra,kartais jie nesupranta kiek skausmo gali suteikt kitam zmogui,todel ir tiu ziurek atsargiau,greiciau viska isiaiskink.sekmes mergyte=)

Tai kaip išvis taip atsitiko, kad isimylejai vaikina su drauge esanti jau 5 metus kartu?
P.S. manai, jis j1 myli? Ne. Kitaip jau butu vedes. Bet ir taves nemyles.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/20 20:13:34 20:13:34

kai as ji pamaciau,pastebejau beproto grazes akis,todel nusprendziau net neziureti i jo puse...=)bet gavosi taip,kd pats pradejo paskui lakstyti,kur as ten atbegdavo ir jis,visada ateidavo ir stovedavo su manimi,kalbedavo,man net keista budavo is kur tiek istvermes pas ji.as jo vengdavau ir jis tai mate,bet vistiek atkaklei manes sieke,jis grazus,draugiskas,protingas ir kaip as galejau jam atsakyti...nieko tarp musu rimto nebuvo,buciavomes ir tai tik karta,po bucinio visai juo susizavejau,gyvenime nebuvo taip gera buciuotis,jauciau,kad ir jam taip pat,bet as pries ta drauge jam nulis,as jauciu,kd tie santikei tikrai suteiks man tik skausmo...gal as klystu,kodel sakai,kd ir manes nemyletu?zinai mano nuojauta sako,kd jis taipat manes tjp lengvai nepamirs,kad jis galvoja apie mane,nu tikrai jauciu ir kai pagalvojiu,kd pati taip bandau save itikint ir,kd tikr nieko jam nereiskiu,pati savimi netikiu=)

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/20 20:44:24 20:44:24

Svečias: kai as ji pamaciau,pastebejau beproto grazes akis,todel nusprendziau net neziureti i jo puse...=)bet gavosi taip,kd pats pradejo paskui lakstyti,kur as ten atbegdavo ir jis,visada ateidavo ir stovedavo su manimi,kalbedavo,man net keista budavo is kur tiek istvermes pas ji.as jo vengdavau ir jis tai mate,bet vistiek atkaklei manes sieke,jis grazus,draugiskas,protingas ir kaip as galejau jam atsakyti...nieko tarp musu rimto nebuvo,buciavomes ir tai tik karta,po bucinio visai juo susizavejau,gyvenime nebuvo taip gera buciuotis,jauciau,kad ir jam taip pat,bet as pries ta drauge jam nulis,as jauciu,kd tie santikei tikrai suteiks man tik skausmo...gal as klystu,kodel sakai,kd ir manes nemyletu?zinai mano nuojauta sako,kd jis taipat manes tjp lengvai nepamirs,kad jis galvoja apie mane,nu tikrai jauciu ir kai pagalvojiu,kd pati taip bandau save itikint ir,kd tikr nieko jam nereiskiu,pati savimi netikiu=)

paklausk Zygfrido nuomones jis tau patars kaip reikiant siuo klausimu

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/20 20:55:02 20:55:02

As patarciau autorei pabaigti mokykla ir ismokti rasyti. Po to bus galima ir seksu uzsiimti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume