Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Vienišas , nusivylęs žmogelis

Vienišas , nusivylęs žmogelis

NEDRASUS

N

1 įrašai

2011/01/22 14:13:58 14:13:58

Sveiki ,

Tikiuosi i šia skiltį pataikiau , tad tiesiog išsipasakoksiu .

Net nežinau nuo ko pradėti ištikro, vienu žodžiu esu 22m žmogelis kuris , nei karto neturėjęs merginos ir labai žalias tokiuose reikaluose . Visko bėda turbūt bus mokykla , 7klasėj atsitiko, kas atstiko ir poto tiesiog nelabai kas mane mėgo , visaip juokėsi ,šaipėsi ir panašiai. Buvo siulymų keisti mokyklą ir panašiai, bet atsisakiau ir pabaigiau 12 klasių mokykloje kuria lankiau nuo pirmos klasės. Kadangi draugų nelabai buvo , gavęs kompiuterį pasinėriau į jį tapau uždaresnis , mokslai irgi nukentėjo ir t.t Aišku po mokylos banždiau studijuoti ir dirbti nelabai gavosi , sveikata neleido ,tad mokslus mečiau likau dirbti. Na ir jau turbūt susitaikiau , kad liksiu paparstas dabrininkas savo gyvenimėlyje, aišku svajoniu turiu kad pabaigt aukštajį , bet nežinau nežinau .
Nu čia tiek prirašiau , turbut niekam net ir neįdomu bus , bet tai ar tikrai jau nera šansų man susirasti antrąją pusę, juk turėtu būti ir panašaus likimo merginų (kuriom irgi ne viskas susiklostė kaip norėjo ir nusivylė gyvenimėliu). Aišku seniau galvojau , nereiks man tu merginų bus gerai ir vienam, bet žiūriu visai nesmagu kai nėra artimo žmogaus (neskaitant tevu, sesers). Juk 2 nusivylę žmonės manau surastų bendrą kalbą, tikslą. Ar čia tik drambliuko svajonės .
Bėda tame , kad tikrai neįsivaizduoju kaip reiktų , bednrauti su mergina . Reikia kažkaip prasilaužti man šiuo klausimų , bet neįsivaizduoju kaip ). Ką dar čia parašius , nemanau kad esu baisus, ar koks visiskšai nevykėlis, tiesiog kuklus,tylesnis,dauguma atveju bijau rizikuoti ir tiek.

Na tikiuosi suprantamai čia išdėsčiau savo istoriją , tikiuosi nepulsit labai juoktis šieptis įžeidinėt, o patarsit ką nors žmogiško ir normalaus kaip tokioje situacijoje elgtis.

vvina

V

48 įrašai

2011/01/22 17:11:23 17:11:23

labas
buvau kaip tu, visokia kompleksuota, net gyvent nenorejau...
bet su laiku viskas praeina, manes tevai i aukstaja neleido,sake vaikams augint aukstosios nereikia..o ivykiu irgi visokiu buvo:(
na, baigiau ta aukstaja neakivaizdiniu, baigsi ir tu, reikia tik noro, o jo tegu tik atsiranda:)
ir sutiksi dar merginu, ir viskas bus gerai:)
zodziu laikiau save nelaimingiausiu zmogum, neseniai buvau pas psichologa ,sake visos mano problemos manyje...taigi pamilk save, viskas gerai, nesinenesiok senu nuoskaudu,ir pasaulis grazus-paziurek koks baltas sniegas uz lango, o greit ir pavasaris ateis..tik savo nuoskaudu savyje nelaikyk, tiesiog pamirsk jas, pavasari istok kazkur mokytis o apie taves niekas nieko nezino ir nebutina zinot
juk kartais ne viskas nuo musu priklauso, ir del to nereikia kompleksuot

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/01/22 20:08:53 20:08:53

Nedrąsus: Sveiki ,

Net nežinau nuo ko pradėti ištikro, vienu žodžiu esu 22m žmogelis kuris , nei karto neturėjęs merginos ir labai žalias tokiuose reikaluose . Visko bėda turbūt bus mokykla , 7klasėj atsitiko, kas atstiko ir poto tiesiog nelabai kas mane mėgo , visaip juokėsi ,šaipėsi ir panašiai. Buvo siulymų keisti mokyklą ir panašiai, bet atsisakiau ir pabaigiau 12 klasių mokykloje kuria lankiau nuo pirmos klasės. Kadangi draugų nelabai buvo , gavęs kompiuterį pasinėriau į jį tapau uždaresnis , mokslai irgi nukentėjo ir t.t Aišku po mokylos banždiau studijuoti ir dirbti nelabai gavosi , sveikata neleido ,tad mokslus mečiau likau dirbti. Na ir jau turbūt susitaikiau , kad liksiu paparstas dabrininkas savo gyvenimėlyje, aišku svajoniu turiu kad pabaigt aukštajį , bet nežinau nežinau .
Nu čia tiek prirašiau , turbut niekam net ir neįdomu bus , bet tai ar tikrai jau nera šansų man susirasti antrąją pusę, juk turėtu būti ir panašaus likimo merginų (kuriom irgi ne viskas susiklostė kaip norėjo ir nusivylė gyvenimėliu). Aišku seniau galvojau , nereiks man tu merginų bus gerai ir vienam, bet žiūriu visai nesmagu kai nėra artimo žmogaus (neskaitant tevu, sesers). Juk 2 nusivylę žmonės manau surastų bendrą kalbą, tikslą. Ar čia tik drambliuko svajonės .
Bėda tame , kad tikrai neįsivaizduoju kaip reiktų , bednrauti su mergina . Reikia kažkaip prasilaužti man šiuo klausimų , bet neįsivaizduoju kaip ). Ką dar čia parašius , nemanau kad esu baisus, ar koks visiskšai nevykėlis, tiesiog kuklus,tylesnis,dauguma atveju bijau rizikuoti ir tiek.

Na tikiuosi suprantamai čia išdėsčiau savo istoriją , tikiuosi nepulsit labai juoktis šieptis įžeidinėt, o patarsit ką nors žmogiško ir normalaus kaip tokioje situacijoje elgtis.

Kazkaip nesirisa tavo istorija, bent jau nesupratau kas cia svarbiau , kad neturejai merginos ar kad nesimokai universitete. Ir kas 7 klasej atsitiko, taip pat neaisku.
Taigi Zigmundas turbut pasakytu, kad tavo problemos kyla is seksualines traumos patirtos kudikysteje.
As ne Zigmas, todel giliai nesiknisiu : )
Taigi tavo geriausias draugas kompiuteris, o tai jau manau taip pat patologija nes nezinai kokios informacijos iskoti tame kompe, kad situacija keistusi. Bet isikalk i makaule visam gyvenimui, jei jau jautiesi toks nelaimingas niekada neieskok tokio pat , o ypac tokios pat nuskriaustos nes busit geriausiu atveju tik dvigubai nelaimingi kartu. O kad pradet bendraut su mergina, reikia ismokt kalbet. Cia labai praverstu ismokti mintinai eilerasciai, kuriuos galetum deklamuoti savo sesei,bent jau kol kas. Beje sporto klubas taip pat nebloga iseitis. Lavindamas kuna leidi pailset protui, be to ten tikrai bus merginu su kuriom tu nesi ipareigotas bendrauti, bet buvimas salia jau nebloga pradzia.
Kol kas tiek.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/22 20:42:51 20:42:51

Sakei, bendrauji kompiuteriu? Turiu drauge, kuri panasiai kaip ir tu, megsta kompiuteri...jai sunku susirasti vaikina, gal del panasiu kompleksu. Gal reiktu jums virtualiai pabendrauti? Be isipareigojimu. Gal pavykti isbristi abiems is sios padeties?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/01/22 20:57:58 20:57:58

Aš nesu psichologas, bet manau, kad pagrindinės problemos yra 2:
1. Tu nepatinki pats sau.
2. Pernelyg daug žvalgaisi atgal.
Pirma pakeisk požiūrį nustok savęs gailėtis. Užsibrėžk sau tikslą ir siek jo. Nebūtina mokytis universitete, kad kažko išmoktum, atvirkščiai žymiai daugiau gali išmokti savo pastangomis, o tada jau gali jas oficialiai užfiksuoti studijuodamas(yra neakivaizdinės studijos ,yra vakarinės, jei tik noro bus surasi tam laiko). Užsiimk įvairia veikla, kuri kažkuo praturtintu ir leistu susitikti su naujais žmonėmis. Pradėk sportuoti, sveikata pagerės, atsiras bendraminčių, naujų pažinčių, apsilankyk parodose(ar kituose panašaus turinio renginiuose). Nebesidairyk atgal, kas buvo kažkada 7 klasėje jau gal visų seniai pamiršta ir tik tau vienam aktualu, nes vis save kankini. Žiūrėk tik į ateiti ir kurk planus, tik ateičiai, praeitis skirta prisiminti, o ne gyventi joje. Nenuleisk rankų pusiaukelėje, tave sustabdyti gali tik ryžto trūkumas. Pasitikėk savimi – jeigu dirbi ir turi norų tobulėti vadinasi, jau esi kažko vertas. Pozityvus mąstymas jau būtų pradžia, niekada nepamiršk, kad kažkur yra žmogus , kuriam dar blogiau nei tau. Imk iš gyvenimo viską ką jis tau gali duoti(žinoma nenusižengdamas savo moralės normoms), klysti nebijok – tai žmogiška, o žaizdos grūdina. Pamėgink ,pamatysi pradėsi patikti sau – pasikeis ir aplinkinių požiūris. Pats manau pastebi, kokį platų draugų ratą turi charizmatiški ir linksmi žmonės. Jei norėsi galėsiu įmesti įvairių knygų nuo psichologinių / NLP iki banalių kaip suvilioti moterį ir t.t. tik nieko nepavyks jei nepakeisi požiūrio į save. Atsimink jeigu egzistuoji – vadinasi egzistuoji ne šiaip sau, esi kažkam reikalingas. Taigi galvą auščiau (ne per aukštai, kad dangaus nesubraižytum su nosim ) ir marš keist požiūrio.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/22 21:15:40 21:15:40

Cia mano drauges el.pastas - tik tau: [email protected]

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/22 21:56:34 21:56:34

Man atrodo tavo problema viena. Tikiesi, kad ateis mergina ir viska padarys uz tave- isspres tavo vienisumo, nedrasumo, bendravimo ir seksualinius klausimus.
Vyruti, kodel mergina turi tavim pasirupinti? Vyras moterim rupinasi, o ne uzkrauna save kaip nasta.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/22 22:00:16 22:00:16

NORĖJAI PASAKYT UŽSIKRAUNA NAŠTĄ SAU TAI TAIP IR RAŠYK

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/23 23:45:18 23:45:18

Elektrikas: NORĖJAI PASAKYT UŽSIKRAUNA NAŠTĄ SAU TAI TAIP IR RAŠYK

ka cia paistai, teletabi? gyvenime moters neturejes, svaicija jis

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/24 05:54:41 05:54:41

Svečias:
Elektrikas: NORĖJAI PASAKYT UŽSIKRAUNA NAŠTĄ SAU TAI TAIP IR RAŠYK

ka cia paistai, teletabi? gyvenime moters neturejes, svaicija jis

Jo, norint susipažinti su moterimi reikia kišenėje turėti nemenką kiekį šlamančių. Tai "i kozlu jasno". Ieškok gerai apmokamo darbo arba gauk palikimą iš Ameriki, arba nugvlebk iš ko nors, primušk, atimk, apiplėšk ir turėsi babcių kiek panorėsi, kiek kišenė patemps.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume