2010/10/12 19:40:18 19:40:18
Sveiki, noriu papasakoti savo istorija ir tuo paciu jusu protingu minciu pasiskaityti, nes nelabai gaudausi situacijoje. Mano vaikinas isleido mane dirbti i uzsieni, nes netekau darbo ir ilgai neradau, jis taip pat bedarbis. Sutareme, kad mazdaug po pusmecio jei viskas gerai sugrisiu. Klojasi ne taip kaip noreciau, tad ketinu pabuti dar kuri laika, kol pasitaisys padetis musu saly. O jis supyko kad negriztu kaip prizadejau,nors darbu ne vienas cia neturime, nera is ko ir kur kartu gyventi.Turiu finansiniu isipareigojimu, tad Lietuvoj man sio metu beda butu. Pastoviai kvieciau ji atvaziuoti pas mane ir pameginti susirasti darba, bent pameginti, jis lyg buvo sutikes, bet dabar apsigalvojo ir pradejo manes nebegerbti kaip melages ir veidmaines jo zodziais tariant,nors nieko nemelavau. Pats jis darbo net nesijiesko, sako abu galim badauti, kas cia tokio.Prizada,bet nepaskambina, neatraso, o man jau pasidare negarbe vel ir vel jo ieskoti,nes pavadino mane dar ir kitaip nepelnytai ir negraziai.Zinau kad buna pazinciu svetaineje. Nesuprantu kas vyksta, juk meile buvo abipuse, daug kalbeta apie tai kad fizinis atstumas neisskiria jei yra dvasine artuma. Bet matyt..meile nelaukia? O jums kaip atrodo? aciu uz bet kokia nuomone ir patarimus.
2010/10/12 19:54:36 19:54:36
Vaikinas, pats darbo neturintis ir neieškantis, galintis badauti ir kitam siūlantis tai daryti... Kur atsakomybė?Negana to - dar ir kitą dirbantį negražiai vadinantis. O tai iš ko jis gyvena?
Pažinčių svetainėje būna... Pažadų nesilaiko.
Aš tai sakyčiau - spjauk tu į jį, su laiku atsiras ir geresnis. Nes jei šeimą turėsi, su tokiu vyro mąstymu prapulsi - visą laiką viena turėsi viskuo rūpintis ir viską tempti.
2010/10/12 20:02:58 20:02:58
Neturiu tame patirties bet galvoju kad tai labai individualu ,pavyzdžiui jeigu būt norėjas tikrai būt atvažiaves ,o tavo negryžimas jam tik pretekstas nutraukt santykius, galų gale ko čia sėdėt jai sėdi be duonos kasnio ar ne? Matyt pats turi už ką pavalgyt ir kito bėdos jam mažai terūpi.Jai ta jūs meilė buvo tikra taves taip nevadintų ,įsivaizduoju kaip iš tavo parašymo taigi nepyk bet galvoju jam dzin.Bet jai atmetus visa jo elgesi su tavim tai gali ir dėl rimtų priežasčiu neatvažiuot pvz.negali palikt senus tėvus ar panašiai visko juk būna bet manau vistiek turėjo atvaziuot ir vsio.
2010/10/12 20:46:28 20:46:28
Taip, jus abu teisus ko gero.Jis is tevu pensininku gyvena kol kas nes nenori dirbti uz minimuma.Ju palikti jis nenoretu kiek zinau, bet tu priezasciu neatvaziuoti labai jau daug:tai kalba svetima, tai pinigu neturi ten gyventi,lyg manes nebutu.Gal kazko nesuprantu.Bet nebesijauciu mylima, gal meile tik is mano puses ir buvo..nors atrode kitaip.Bet matyt jo sugebeta meistriskai apsimesti.
Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/10/12 20:51:16 20:51:16
Ligonis tas Jūsų vaikinas. Ir kur čia meilė?..
2010/10/12 20:55:24 20:55:24
Lady_scorpio: Ligonis tas Jūsų vaikinas. Ir kur čia meilė?..
Man yra toks itarimas jau nuo seniau del tam tikru kitokiu jo "fintu"...bet taip nesinoretu rasyti diagnozes,geriau paskelbti kad jis kitoks nei dauguma ir tai tiesa.bet gali buti deja ir ligonis..
2010/10/12 20:58:06 20:58:06
Va dabar supratau, jokia ne meile cia ir nebuvo jos is jo puses, o gryniausias egoizmas Na ir akla as ,tik guodziuosi kad nesu patyrusi dar santykiuose...
Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/10/12 21:09:31 21:09:31
viesnia: Va dabar supratau, jokia ne meile cia ir nebuvo jos is jo puses, o gryniausias egoizmas Na ir akla as ,tik guodziuosi kad nesu patyrusi dar santykiuose...
Niekis, taip ir įgyjame patirties. Taigi tapote dvigubai turtinga - įgijote patirties ir atsiveria galimybės sutikti normalų žmogų, gebantį mylėti ir kitą, ne tik save.
2010/10/12 21:11:44 21:11:44
Aciu labai, tuo ir tikesiu.Sekmes cia visiems
senas hrienas
S
540 įrašai
2010/10/13 13:18:08 13:18:08
Nesupratau. Cia tipo palaiminimo reikejo, kad nutraukti santykius?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume