Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Įdomiausia pažintis

Įdomiausia pažintis

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/04 08:40:08 08:40:08

Aš susipažinau darbovietėje Sako pavojinga pradėti santykius su bendradarbiu... bet kaip ne keista po issiskyrimo toliau sekmingai dirbam. Aisku viskas priklauso nuo zmogaus...

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/08/04 08:49:03 08:49:03

O prie manes tiesiog parduotuvėje prėjo vyrukas ir pasisiūlė padėti pasiekti prekę. Žvilgtelėjau keistai į jį, padėkojau . Toliau sekė komplimentas, aš dar kartelį padėkojau, jis paklausė labai paprastai, ar galėtume susipažinti. Buvo netikėtai drąsu. Tuomet dar kartelį atidžiai pasižiūrėjau į prieš mane stovintį vyrioką ir paklausiau, ar jis yra laisvas. Kai sulaukiau teigiamo atsakymo jam pasakiau, kad man rodos lyg aš už jį esu vyresnė ir paklausiau jo metų. Paaiškėjo - 8 metų skirtumas ! )). Na , žinoma, man buvo smagu, kad kabina jaunesni vyrukai, bet tiek... )).

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/05/29 17:11:01 17:11:01

Įdomiausia, gal ligoninėj abu laukėm eilėje pas tą pačią gydytoją ir... bet nieko rimto nesigavo, nes galiausiai paaiškėjo, kad mano "išrinktasis" turi panelę

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/29 17:19:17 17:19:17

Darnioj Poroj:). Pati užkalbinau, bendravom virtualiai, bet susipažinau su kitu, susitikos, o su pirmuoju atsisakiau pažinties, nenorėjau dvigubų santykių. Su antruoju bendravau virtualiai, susitikome kartą, bendravome vėl virtualiai ir...išsiskyrėmė piktuoju. Tada išsiregistravau iš Poros, prisiregistravau kitu vardu, kad jis nesusektų. Ir ką gi, pirmasis mane pakalbino virtualiai. Galvoju kaip čia juo atsikratyti mandagiai. Neišėjo. Susitikom, išsiaiškinom ir...2 metai kaip kartu:).Planuojam bendrą ateitį. Likimas?

Grazi moteris :)

G

2 įrašai

2011/05/29 17:56:13 17:56:13

Susipazinau per interneta su puikiu vaikinu,jis pas mane atvaziavo i kita miesta i pasimatyma,labai graziai praleidom diena,ir po to pasimatymo dar pora menesiuku bendravom virtualiai ( kadangi gyvenom skrtinguose miestuose ),bet galiausiai as supratau,jog negaliu dar isipareigoti ( kadangi buvau neseniai iskentejus skaudzias skyrybas ),tai ir mano iniciatyva nutruko musu pazintis Kuri laika jis dar nenorejo manes 'paleisti',bet galiausiai suprato,kad vilties nera... Praejus metams,mes dar buvom viena karta susirase keliom zinutem,taip paprastai draugiskai tiesiog pasiteiravom vienas kito,kaip sekasi ir pan. As tada suzinojau,kad jis jau turi mergina. O man tuo paciu metu per interneta mezgesi nauja pazintis su vienu vaikinu. Mes su juo isikalbejom,ir paaiskejo,kad jis neseniai issiskyres,o jo buvusi zmona-ta mergina,su kuria dabar draugauja tas vaikinas,kuris vaziavo pas mane i pasimatyma... Tai zodziu,keistesnes pazinties nesu turejusi,tikra SANTA BARBARA Bet idomiausia tai,kad mes visi-is skirtingu miestu Ir gavosi toks trikampiukas

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/09/18 18:42:20 18:42:20

Susipažinome parduotuvėje, per Valentino dieną. Jau einant prie išėjimo suplyšo krepšys ir dalis produktu pabiro. pro šalį ėjęs vyriškis pasisiūlė padėti. taip ir išėjome kartu iš parduotuves. Vakarą pakvietė kartu išgerti kavos. Draugystė tesesi maždaug metus, ir gavosi taip, kad jis susitaikė su savo buvusia, su kuria jau prieš 2metus buvo išsiskyręs. Gaila, labai puikus žmogus. Tačiau gimtadienio pasveikinimą gaunu iki šiol.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/18 18:47:24 18:47:24

labaivairuojanti: Susipažinome parduotuvėje, per Valentino dieną. Jau einant prie išėjimo suplyšo krepšys ir dalis produktu pabiro. pro šalį ėjęs vyriškis pasisiūlė padėti. taip ir išėjome kartu iš parduotuves. Vakarą pakvietė kartu išgerti kavos. Draugystė tesesi maždaug metus, ir gavosi taip, kad jis susitaikė su savo buvusia, su kuria jau prieš 2metus buvo išsiskyręs. Gaila, labai puikus žmogus. Tačiau gimtadienio pasveikinimą gaunu iki šiol.

o tai nori pasakyti, kad tu su juo buvai pora visus metus, o po to tas nieksas susitaike su savo buvusiaja??? Keisti tie vyrai... Vadinasi, tikrai sena meile nerudija, jei taip bedraugaujant su kita galima grizti pas pirmaja...

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/18 18:52:31 18:52:31

Dar tada studijavau institute ir Antakalny isejau is parduotuves, o prie palei duris buvo pravaziavimas. Kadangi as romantikas ir ejau uzsisvajojas, nepastebejau atvaziuojancio automobilio ir mane nudauze su auto patraukli moteryte. Ji buvo vyresne ir istekejusi uz kazkokio bandito, kuris veliau tapo parlamentaru. Bet mes palaikeme intymius santykius keleta metu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/18 19:13:10 19:13:10

Zygfrid: Dar tada studijavau institute ir Antakalny isejau is parduotuves, o prie palei duris buvo pravaziavimas. Kadangi as romantikas ir ejau uzsisvajojas, nepastebejau atvaziuojancio automobilio ir mane nudauze su auto patraukli moteryte. Ji buvo vyresne ir istekejusi uz kazkokio bandito, kuris veliau tapo parlamentaru. Bet mes palaikeme intymius santykius keleta metu.

o su ja bebunant, dar turejai simtus kitu, taip niekse? Pagaliau atsiskleide tavo tikrasis veidas

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/18 19:13:59 19:13:59

labaivairuojanti: Susipažinome parduotuvėje, per Valentino dieną. Jau einant prie išėjimo suplyšo krepšys ir dalis produktu pabiro. pro šalį ėjęs vyriškis pasisiūlė padėti. taip ir išėjome kartu iš parduotuves. Vakarą pakvietė kartu išgerti kavos. Draugystė tesesi maždaug metus, ir gavosi taip, kad jis susitaikė su savo buvusia, su kuria jau prieš 2metus buvo išsiskyręs. Gaila, labai puikus žmogus. Tačiau gimtadienio pasveikinimą gaunu iki šiol.

Iš principo nepriimčiau sveikinimo,nes toks tipas dar tikisi,kad tu būsi atsarginė,jeigu kas...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume