Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Lunatikavimas

Powke

P

77 įrašai

2010/06/24 20:44:11 20:44:11

Lunatikavimas nėra visiškai ištirtas, manoma, kad tai sukelia neregulerus miegas. Kaip jūs manote? Ar kam pasitaikė tai patirti? Man teko daug kartų tai patirti. Tik vienus kartus atsimindavau, kitus ne, kartais atrodydavo, kad mane lyg kažkas valdo, tu pabudęs, nenori niekur eiti, o tave lyg tempia, sykį bebėgdamas koliudoriumi su veidu taip traukiau i wc uosines duris, kad net mama pašoko iš lovos kitam aukšte bemiegojus, o aš nuėjau lyg niekur nieko, net nepajutau skausmo, bet kas svarbiausia mastau, kad turėtu skaudėti ir t.t. bet nieko nejaučiu, tik einu į lova. Karta diena miegodamas išejau iš namų, valdė toks baimės jausmas, kad kas užmušt nori, nuėjau y parde su vienu batu ir dar semkų nusipirkt, viska supratau, viska atsimenu, tik toks kaip apsėstas buvau. Arba vienas iš paskutinių kartų- atsikėliau iš lovos to nenorėdamas, atrodo turiu eit, bet pats sau priešindamas, atrodo velka, turiu eit ir viskas, galiausiai sau uždaviau klausima bestovedamas "kas man daros?" tarsi buvau apsėstas, net su pirštais tiksliau su nagais sau per veidą iš visos jegos kelis kart perbraukiau-perdrėskiau, tarsi blaškydamas save, gerai kad nagai trumpi buvo, poto kažkaip save kontroliuodamas atsiguliau, gal tai buvo paskutinis kartas. Nemanau, kad tai sukelia vien tik miego kažkoks sutrikimas kaip bando spėliot daktarai. Juk jie apie šią tema nieko konkretaus ir tikslaus nepasako, tik spėlioja. Kaip manot? ar jums kažkas panašaus yra nutike? Papasakokite

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/25 09:47:16 09:47:16

Tu gal maziau narkotiku vartok?

Powke

P

77 įrašai

2010/06/25 09:58:48 09:58:48

7 metų vaikui? Jei esat patys nesubrende, tai nepalikit kvailų ir vaikišku žinučiu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume