Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Telefoniniai chuliganai

Telefoniniai chuliganai

Saiko

S

2 įrašai

2010/03/01 13:52:31 13:52:31

Sveiki,

Ar esate susidure su telefoniniais chuliganais, pazistamais zmonemis?

Buvo tokia istorija daug metu. Skambinejo pazistamas, terorizavo telefonu. pASKAMBINDAVO IR TYLEDAVO METAI IS METU, dar uzsedo mano mob.
Kad tai jis, suzinojau is kitu paskalu.

Nesenai vel netycia susidureme pazintyse, paklause ar as laiminga (izeidimas cha cha), ir kad as suprasciau kas manes klausia, vel pradejo majakint kaip seniau, skambindavo tyledamas. Dingo tada, kai pati paprasiaU...Zmogus apynormalis, bet kaip manote, ka visa tai reiskia? Gal koks pasitenkinimas? Brr...

Iki siandien bijau nzn skambuciu, kai zmogus paskambines tyli issigastu, sukausto beveik...

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/01 17:16:13 17:16:13

As tokiais atvejais nuspaudziu "pakelti" ir palieku, tegu klauso mano teliko arba automobilio uzimo. Jei pavyksta padet prie radijos, tai skambintojas geru cypimu pasidziaugia ilgainiui nusibosta, kai mato kad tau dzin.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/01 20:47:44 20:47:44

Jei jau terorizavo ir vėl pradėjo - normalumo jam trūksta akivaizdžiai...

tekine

T

2 įrašai

2010/03/04 14:41:54 14:41:54

kazkaip man keistai pasirode visa si istorija.
man paciai skambina ir raso zinutes nepazistamas zmogus ilga laika. paskambina ir tyli, zinutes skirtos lyg ir man, lyg ir kitam zmogui - pradedant sveikinimais su sventemis, baigiant kaltinimais jog apsneku ji/ja. bandymai normaliai su juo pasisneketi buvo nesekmingi - paskambinus tyledavo, i mano zinutes neatrasydavo. is pradziu erzino, dabar nusijuokiu ir nekreipiu demesio. man negaila kad zmogus rodo savo emocijas, svarbu kad tai man nekenktu. o tai ir nekenkia, grasinimu ar izeidinejimu nesulaukiu.

nesuprantu tik vieno jusu istorijoj - jei taip erzino, kodel nebuvo galima is pat pradziu pasisneketi apie tai, jog to nenorit ir kad atstotu? juk veliau tai suveike. kitas variantas - pasikeisti telefono numeri yra tikrai paprasta.
kaip suprantu, zmogus jums negrasino, negasdino - tai kam tuomet taip imti i sirdi? nesveikas - na ir tegu, lai tenkina savo demesio stoka. jei pati neieskote iseiciu kad tai baigtusi, tarkim kaip susitarimas ar nr pakeitimas, tas zmogus neizeidineja, negrasina ir nekenkia, kokia tuomet problema?
juk jei tikrai butu negerai kazkas, manau jog kazka darytumete.

Autorius

A

27 įrašai

2010/03/09 13:30:35 13:30:35

Keičiau ne 2 kartus mob nr, bet turėjome nepadėdavo, vėl rasdavo.

Man tiesiog idomu, kaip manote, ką reiškia žmogaus nekalbėjimas, nežinomas nr?

Kad nieko gero tai nereiškė, žinau.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/09 14:09:15 14:09:15

Kiekvienas tyli del skirtingu priezasciu. O tas jusu pazystamas, gal slapta isimylejes buvo, gal smaukesi klausydamas, gal kitokiu nukrypimu, susijusiu su bendravimu turi.

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/09 15:34:25 15:34:25

Kazkada man irgi skambinedavo nezinomas ID. Kai tik atsiliepdavau, iskart numesdavo. Pradejau nebeatsiliepineti, padarydavau begarsi skambejima. Zodziu, ignoruodavau, taciau nepadejo. Jau net zinodavau kada skambins, nes kasdien beveik tuo paciu metu skambindavo. Galiausiai pasikeiciau tel. nr ir tuo problema issisprende. Manau, kad taip elgiasi nevisprociai. Juk visokiu prietranku yra. Ir ju motyvu nesuprasi. Zodziu, debilai ir tiek.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/09 19:44:56 19:44:56

Man irgi skambinejo. Parsisiunciua begarse "muzika". Nebegirdejau,turbut per ilga laika nusibodau.

Deinara

D

18 įrašai

2010/03/28 10:24:15 10:24:15

Man yra buvę iš keršto. Bent aš taip manau. Nors peerzinti, sukelti nesaugumo jausmą. Gal paskui kažkas iš jūsų aplinkos paskui klausosi paskaojimų apie tuos skambučius ir pats apie juos žino, todėl slapta džiaugiasi? Nesveikų žmonių žaidimas....

švelnuška

Š

26 įrašai

2010/06/23 12:28:17 12:28:17

Žiūrėk koks operatorius pas tave, ir padaryk šito numerio peradresavimą į 112, manau nebeskambins jis tau niekados. Jai numerio nerodo geriausia būtų pasikeisti numerį.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume