2010/01/14 08:34:22 08:34:22
Pasileidusi: Kas per briedas? Neidejalai (ar odejalai?) karas dar kažkoks..
Va, mes su merginomis po trečio kokteilio paskaitėm čia, pasitarėm ir nusprendėm - siūlysim konstitucijos pataisą, kad rinkimuose dalyvauti turi būti taikomas ne amžiaus, o IQ cenzas... O tai kai paskaitai ir pagalvoji, kad šio forumo dalyviai renka valdžią, kuris sprendžia kiek man mokesčių mokėti...
Ne idejalai ir ne odejalai, bet aišku kad [b:1u8zgck5]adejalai[/b:1u8zgck5] Na kaip, ar galiu balsuoti?..
2010/01/14 10:39:40 10:39:40
Nepyk, bet panasu, kad ji tikrai taves nemyli. O meile jai, turbut, tik isikalbejai. Apskritai, keistai judu elgiates. Atrodo, kad dar nesubrende rimtiems atsakingiems santykiams.
2010/01/14 20:35:44 20:35:44
tikrai aciu aciu jums visiems uz patarimus kaip sakoma pataria ir zmogui lengviau galvot.tikrai visiem esu dekingas.
mokais ir gyveni,bet zinokit kad pajutau ta seimos skoni ir niriu ja tureti tai juk nuostabu kaskuo rupintis ir but salia.gerbti,mylet,uzjausti,isklausyti mes tuos dalykus kartais pamirstam.bet seima lieka auksciau visko aciu
2010/01/19 18:36:24 18:36:24
Tomai, tau kiek- 30?... sprendziant pagal klaidas, turetum but kokioj 5 klasej.. o pagal klausima ir ketinimus- gal kokioj 7... Jinai - panasiai...
Meile - seile... bepigu cia mums komentuoti tai, ko nieks nezinom... O ka tu cia prikurei- tai kiekvienas galim bele kokia istorija sukurpt.. Butu gerai isklausyti ir antra puse, pries darant nors kokia isvada ar duodant patarima. Dabar tai tik viena patarciau - pasimokyk nors truputi rasyt ir skaityt: pravers ateity, susipazistant su protingesnemis merginomis....
Neisizeisk, viesai klausei, visi viesai ir komentuoja. Bet kuriuo atveju - sekmes tau!
2010/01/20 07:04:37 07:04:37
tomas1980: tikrai aciu aciu jums visiems uz patarimus kaip sakoma pataria ir zmogui lengviau galvot.tikrai visiem esu dekingas.
mokais ir gyveni,bet zinokit kad pajutau ta seimos skoni ir niriu ja tureti tai juk nuostabu kaskuo rupintis ir but salia.gerbti,mylet,uzjausti,isklausyti mes tuos dalykus kartais pamirstam.bet seima lieka auksciau visko aciu
Panasu, kad imi bresti Sekmes tau!
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume