Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Nebėra apie ką kalbėtis (?!)

Nebėra apie ką kalbėtis (?!)

Teylor

T

65 įrašai

2009/11/04 22:39:08 22:39:08

Prieš 3 mėnesius išsiskyriau su vaikinu. Meilė buvo neapsakomai didelė. Viskas buvo taaip gražu!.. Tačiau atsitiko taip, kad turėjau visai vasarai išvažiuoti, o paskutinėmis dienomis prieš grįžimą aš jį palikau (matyt protas užtemo..) Visą tą laiką labai kankinausi. Jis stengėsi palaikyti su manimi ryšius, skambindavo ir sakydavo kaip mane myli, kad nori būti kartu ir pan. Aš jam atsakydavau tuo pačiu, nes taip pat to norėjau, tačiau visą laiką bijojau (vis tik juk jau tiek iškentėjau), mąstydavau ar verta ir panašiai.. Prieš savaitę susitikom ir abu supratom: nebėra apie ką kalbėtis. Atrodė tarsi visos temos būtų išsemtos, lyg viskas jau pasakyta.. Pakalbėjom praktiškai apie orą ir vėl išsiskyrėm kas sau. Po to vakaro jis sakė, kad myli mane, bet vargu ar mums dar kas nors išeis..
Nebežinau ką daryti. Jis man tarsi kokia manija.. Aš negaliu galvoti apie nieką kitą, tik apie jį. Pradėjo kankinti nemiga, kasnakt verkiu, nes jau ir pati nebesupranti savęs..
Aš noriu jo.. Man reikia jo.. Ką daryti??

niurgzlys

N

1 įrašai

2009/11/04 23:44:55 23:44:55

Siūlau pasiskiepyti nuo gripo.
Ką čia dar patarti... aa, skaityk knygas!

niekosau

N

11 įrašai

2009/11/05 07:39:55 07:39:55

"Nebežinau ką daryti. Jis man tarsi kokia manija.. Aš negaliu galvoti apie nieką kitą, tik apie jį. Pradėjo kankinti nemiga, kasnakt verkiu, nes jau ir pati nebesupranti savęs..
Aš noriu jo.. Man reikia jo.. Ką daryti??"

Tai jam visa tai ir pasakykit - bus tema pokalbiui

Teylor

T

65 įrašai

2009/11/05 14:18:44 14:18:44

niurgzlys: Siūlau pasiskiepyti nuo gripo.
Ką čia dar patarti... aa, skaityk knygas!

Tai, kad skaitau.

Teylor

T

65 įrašai

2009/11/05 14:20:04 14:20:04

niekosau: "Nebežinau ką daryti. Jis man tarsi kokia manija.. Aš negaliu galvoti apie nieką kitą, tik apie jį. Pradėjo kankinti nemiga, kasnakt verkiu, nes jau ir pati nebesupranti savęs..
Aš noriu jo.. Man reikia jo.. Ką daryti??"

Tai jam visa tai ir pasakykit - bus tema pokalbiui

Kam ta ironija?

niekosau

N

11 įrašai

2009/11/05 14:53:10 14:53:10

"Kam ta ironija?"
Nebuvo jokios ironijos. Gaila, kad jums taip pasirode.
Is tiesu, nesuprantu kodel tai ka jauciat laikot savyje, o ne dalijates su tuo zmogum, kuris ko gero jums brangus.

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/11/05 18:41:16 18:41:16

na cia liudnai,,net ir mane uzkietejiusi,,tik materialista paveike,,nioriu duot patarima,,bet nuo piningu skaiciavimo stogas vaziuojia,,,linkiu sekmes

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/05 19:12:04 19:12:04

Teylor: Prieš 3 mėnesius išsiskyriau su vaikinu. Meilė buvo neapsakomai didelė. Viskas buvo taaip gražu!.. Tačiau atsitiko taip, kad turėjau visai vasarai išvažiuoti, o paskutinėmis dienomis prieš grįžimą aš jį palikau (matyt protas užtemo..) Visą tą laiką labai kankinausi. Jis stengėsi palaikyti su manimi ryšius, skambindavo ir sakydavo kaip mane myli, kad nori būti kartu ir pan. Aš jam atsakydavau tuo pačiu, nes taip pat to norėjau, tačiau visą laiką bijojau (vis tik juk jau tiek iškentėjau), mąstydavau ar verta ir panašiai.. Prieš savaitę susitikom ir abu supratom: nebėra apie ką kalbėtis. Atrodė tarsi visos temos būtų išsemtos, lyg viskas jau pasakyta.. Pakalbėjom praktiškai apie orą ir vėl išsiskyrėm kas sau. Po to vakaro jis sakė, kad myli mane, bet vargu ar mums dar kas nors išeis..
Nebežinau ką daryti. Jis man tarsi kokia manija.. Aš negaliu galvoti apie nieką kitą, tik apie jį. Pradėjo kankinti nemiga, kasnakt verkiu, nes jau ir pati nebesupranti savęs..
Aš noriu jo.. Man reikia jo.. Ką daryti??

Galima pradėti nuo ...nuoširdaus pokalbio, taip, būtent pokalbio apie tai, kad nėra apie ką kalbėtis. Matyt, kol buvote skyrium, daug abiems prisikaupė minčių, abejonių, baimių galbūt. Kalbėti garsiai apie tai atrodo nesaugu (juk jūs jaučiate, kad esate svarbūs vienas kitam), todėl kaip ir nėra apie ką kalbėti. Taigi - pradėkite pokalbį apie tai, ką dabar jaučiate, paklauskite vaikino (ir savęs), kas nutiko, kad nebėra apie ką kalbėtis? Jei ir toliau tylėsite - kaupsis abejonės, nepasitenkinimas, ir iš tikrųjų galite išsiskirti. Rašote, kad jis jums reikalingas, taigi verta dėti pastangas atkurti buvusį ryšį. Sėkmės:).

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/05 20:47:05 20:47:05

Jei neiseina kalbeti- rasyk. Kad ir kazka panasaus i tai ka rasai temoje. Turetu padeti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/06 11:31:10 11:31:10

Pritariu tiems, kurie pataria rasyti tam vaikinui. Ir rasyti kazka panasaus i sia tema. Nes perskaicius atsakyma akivaizdu, kad yra like neissakytu dalyku. Bet sukauptas issiskaudinimas neleidzia prieiti prie to, kas neissakyta. Zmones labai klysta, kai mano, kad meile turi eitis ir sektis savaime. Isimylime savaime, bet toliau reikia ideti nemazai pastangu, kas sis grazus jausmas isliktu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume