Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Pamilau nimfomane

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/16 06:48:19 06:48:19

Svečias:
Svečias:

Ale tikrai, matyt pasaulis pilnas ligonių...
Metas man dingti iš šio forumo..

ale ar pats tamsta nesat ligonis? Kaip sakoma vagis visus kitus mato kaip vagis, zudikas - kaip zudikus ir t.t.

[/quote]

Tikrai taip. O ką tai sako apie jus, jei mane matote ligoniu? Ir iš kodėl iš karto galvojate apie vagis ir žudikus?

Svečias

S

689 įrašai

2009/12/19 12:08:23 12:08:23

Raso temos autorius......Susivelinau.Noriu uzdaryti tema ir padekoti visiems, kurie cia rase....ir tiems, kurie suprato mano minti, ir tiems, kurie gal visko nesuprato.Ir tradiciskai suskirste viska i "lentyneles" ant kuriu uzrasyta "visi vyrai kiaules" ir "visos moterys......tokios ir tokios".Gyvenimas daug ivairesnis ir spalvingesnis.Tuo isitikinau per paskutinius tris menesius, kuriuos paskyriau vienai merginai.Tai nuostabus menesiai: pilni aukstu idealu, meiles, pasiaukojimo, nuopolio, nieksybes, isdavystes......Tai menesiai, kuriu negaliu ivertinti vienareiksmiskai.Siandien galedamas pazvelgti i praeiti tikrai nebeieskosiu kaltu ir teisiu, geru ir blogu.....Paprasciausiai padekosiu jai uz suteikta galimybe geriau pazinti save, savo kuna, savo dvasia.....taip pat uz galimybe geriau pazinti moters fizines ir psichologines galimybes....Analizuodamas sios moters savybes nekalbesiu ka joje radau sokiruojancio ar blogo.Taip, tokia minti turejau....bet gal tik tada, kol buvo daug neaiskumu, abejoniu, speliojimu.Siandien, kada tapo viskas aisku as galvoju tik apie tai, ka ji man dave gero.O gero ji dave daug.....siandien as jau kitoks, visai kitaip ziurintis i moters neistikimybe.Suvokiantis, kad mes visi turime tik tokia trumpa galimybe sioje zemeje gyventi ir daznai savo visa energija isnaudojame tikrai nereiksmingiems dalykams (nors mums jie tam tikrais gyvenimo momentais atrodo gyvybes ar mirties klausimas).Dekingas jai uz pazinima ir saves atradima....dekinga jai bus ir mano naujoji drauge, kuriai si mano patirtis labai pravers.Is jos isejau ir sustiprejes fiziskai ir praturtejes dvasiskai.Ir kaip bebutu keista moters neistikimybe siaip gniuzdanti vyrus, siuo atveju man dave daug papildomu jegu ir stiprybes......Tik vieno gaila, kad nespejome dar visko patirti, ka galejome ir ka leido musu turtinga ir laki fantazija......Atsisveikindamas prasau visu nieko neteisti ir niekuo nesistebeti, gyvenimas yra toks spalvingas ir nepakartojams, kad visko sudelioti i taisykles, apibrezimus ir "lentyneles" tiesiog neimanoma......

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/19 13:13:56 13:13:56

Sėkmės jums, temos autoriau ! Tebūnie ši patirtis naudinga - nes kitokia ji ir nebuna...tik priimame ją visaip.

BjauriBoba

B

64 įrašai

2009/12/19 23:08:03 23:08:03

Jei cia ne bajeris, tai tas vyras viens prie vieno kaip mano brangusis. Psichinis ligonis ir tiek. Irgi vienam forume ejo istorija po istorijos, paskui persimete i privacius laiskus.
Moterys, nebukit naivios, netikekit kad vyru buvusios - raganos, o jie kankiniai, jei nenorit viena diena pamatyti, kad pries jus ligonis.
O temos autoriui pasakysiu: skalbk savo prishiktus triusikus vienas, nemojuok visiems po nosim- smirda.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/20 08:08:00 08:08:00

BjauriBoba, visiškai pritariu - nevertas pagarbos toks vyras, kuris savo apatinius viešai skalbia.

Atseit kilniaširdiškai bando padėkoti moteriai, o iš tikro eilinį kartą ją nuo galvos iki kojų apdergė.

bureja

B

1 įrašai

2009/12/20 09:12:48 09:12:48

Temos autoriui noreciau pasakyti, kad tai ne asmeninio buto durys, kurias galima , jei kas nepatinka, pries nosi uzdaryti... Pakilus tonas dar nereiskia,kad viskas gerai...nesate vertas pagarbos, vien del tam tikru detaliu paviesinimo, sau priestaraujate, bet norite irodyti teisus... nebent sau... nereikia cia ieskoti kvailiu... Pats sukurete moteri- kas butu jei butu- tapo ir nimfomane, savaime aisku ir neistikima, kas dar? fantazijos neuzteko... Visa tai kyla is neturejimo ,kas veikti, is vidiniu kompleksu, is to, kaip norite matyti moteri, turbut normalios nebuvote sutikes... Seksas dar nieko nereiskia, yra ir kiti dalykai, jei galvojate , kad moterims to uztenka, tai tiesiog gaila jusu. Galima isivaizduoti, kad ji buvo visa galva uz jus savo vertybemis aukstesne, gal nebuvote vertas net jos mazojo pirstelio... oooo kas yra vyriska savigarba, kai jauti, kad moteris pranasesne... Nieko pries neturiu pries vyrus, bet jie turi buti vyrai, o kai skalbia viesai savo apatinius.... Jei ja myli, jei jus abu riso meiles jausmas, gal dar ne velu, juk Kaledos.. Ar pagalvojot, kas savo gyvenime taip ir ieskosit jos kad ir maziausio atvaizdo, bet rasit kitose tik mazuti jos priminima...

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/20 14:29:39 14:29:39

Labai "noreciau" buti neutralus. Kurioje cia vietoje matote "asmens koda".?!
Gavoju gal kartais geriau "pasikalbeti" su draugu, bet. Geriausias tavo draugas-didziausias tavo priesas. Priesa laikyk arciau, o drauga toliau.
Zmones, viena ar kita lygti isspresti praso forumuose. Nori nenori ko gero tenka kazka asmenisko istraukti?!
Temos autoriui neturiu ka pasakyti. Mergaites "patiko".

Kazkokia priezastis solidaruma ijunge?! Geriausia ginyba-puolimas!
Gal sitai mergaitei norite ka pasakyti, Jus tikriausiai tai vadinate apatiniais?

jurgytė: mano dabartinis vyras kaip issireiske,tai negaliu.sako cia toj darnioj poroj tai tokiu keksiu galima rast,kai reikia nudulkint ka kai norisi kaip kale.tai tokia audra 39m.sake tokia sterva,du vaikus benkartus turi,sake tokie papai pas ja kad negali nei paciupinet nei ka,kai serga merneasinkem tai nori kai kale dulkintiss.tipo svietime dirba,tipo su vyru negyvena.

swx

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/20 21:47:15 21:47:15

Man tiek temos autoriaus, tiek jo buvusios draugės pasakojimuose skamba skausmas dėl prarasto artumo, nenusisekusių santykių. Jie tiesiog mato situaciją skirtingai, nematau aš tų purvinų skalbinių, nematau nė vieno jų "kaltės". Niekam jie nepažįstami, o forumas tam ir yra, kad žmogus galėtų pasisakyti. Yra didelė abiejų nuoskauda. Užjaučiu..
O dėl "jurgytes" - nėra žodžių. Taip - čia tikrieji apatiniai...

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/21 09:12:58 09:12:58

Svečias: Labai "noreciau" buti neutralus. Kurioje cia vietoje matote "asmens koda".?!
Gavoju gal kartais geriau "pasikalbeti" su draugu, bet. Geriausias tavo draugas-didziausias tavo priesas. Priesa laikyk arciau, o drauga toliau.
Zmones, viena ar kita lygti isspresti praso forumuose. Nori nenori ko gero tenka kazka asmenisko istraukti?!
Temos autoriui neturiu ka pasakyti. Mergaites "patiko".
Kazkokia priezastis solidaruma ijunge?! Geriausia ginyba-puolimas!
Gal sitai mergaitei norite ka pasakyti, Jus tikriausiai tai vadinate apatiniais?
jurgytė: mano dabartinis vyras kaip issireiske,tai negaliu.sako cia toj darnioj poroj tai tokiu keksiu galima rast,kai reikia nudulkint ka kai norisi kaip kale.tai tokia audra 39m.sake tokia sterva,du vaikus benkartus turi,sake tokie papai pas ja kad negali nei paciupinet nei ka,kai serga merneasinkem tai nori kai kale dulkintiss.tipo svietime dirba,tipo su vyru negyvena.

swx

Manau vienintelis ką korektiško galėjo padaryti tas vyras - tai atsiprašyti "Rasos" už tai, kad užuot kalbėjęsis su ja jis visokias savo fantazijas dėstė forume.

O Jurgutė.. moteris siunta ant savo neištikimo vyro, kuris dar ir savo nuotykius jai pasipasakoja. Tai dabar susirado sau virtualią priešą - "Audrą". Nors pagal kalbos stilių labiau panašu į paauglio kliedesius.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/21 10:02:08 10:02:08

Jus manote taip. Jis kitaip, o gal ir taip?! o gal jau atsiprase asmeniskai?!

Ramiai sau atsipalaiduokite jei tik noro yra stai sita perskaitykite

"Išsiaiškinkime, kaip konkrečius organus veikia mūsų konkrečios mintys ir baimės ir kokių ligų galime sulaukti."
[url:3c7yrjs2]http://www.sveikas.lt/svarbu/straipsniai/kitas-poziuris/mintys-ir-ligos-tiesioginis-rysys/[/url:3c7yrjs2]
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume