Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Pamilau nimfomane

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/20 21:03:19 21:03:19

Mano istorija tokia: susipazinau cia su zavia moterimi.Ir is pirmu pokalbiu ji mane uzbure.Bendravimas buvo tiesiog nuostabus.Po savaites, faktiskai pirmo pasimatymo metu jau buvome lovoje.Seksas puikus, fatalinis ir be tabu.Mergina vyresne, bet labai gerai issilaikiusi.As taip pat ne jaunas, bet ir nesenas.Ji mane taip uzvede, kad turiu pastovia erekcija.Su ja galiu myletis po 5 kartus per nakti.Nors man 39 metai ir tiek myledavausi tik jaunas.Taciau beda, kad as ja isimylejau ir itariu, kad ji nimfomane.Nes pagal savo amziu jai turetu uztekti keliu kartu ir turetu buti patenkinta, o mes per sestadieni ir sekmadieni kartu paemus pasimylim kokius 10 kartu.Kartais matau, kaip per viena karta ji patiria kelis orgazmus.As turejes nemazai merginu ir suteikes nemazai orgazmu, todel zinau, kaip po to jauciasi dekinga mergina vyrui.O pas ja tas dekingumas buna tik pirmomis minutemis po orgazmo, veliau ji atvesta.Toks ispudis, kad jai orgazmas nebedaro tokio ispudzio kaip normalai merginai ir ji gali ji pasiekti kone su kiekvienu vyru.Tai mane tiesiog varo i nevilti.Bandau save raminti, kad gal as klystu....bet po savaitgalio santykiai atvesta.As suprantu, kad po tokio saunaus savaitgalio kiekviena moteris tiesiog butu suzaveta ir dekinga tokiam pajegiam vyrui kaip as, o cia visiska ramybe. O gal kas netycia su panasia turejo santykiu, gal gali pasidalinti mintimis.Nenoriu cia smulkiai nupiesti jos paveikslo, tai butu negrazu ir negarbinga.Is jos pasakojimu susidariau vaizda, kad vyru ji turejo pakankamai, ir mego juos keisti....o gal taip gyvenime gavosi.....siaip mes labai atviri....girdejau, kad nimfomanes megsta pasakotis savo nuotykius, tai ji butent taip ir daro.Itariu, kad ir dabar ji palaiko santykius su keliais vyrais ir nera nuosirdi.ji pasakojo, kad ja vyrai labai greitai isimyli.Kurgi ne, jauciuosi ir pats patekes i jos pinkles.Galima ir parasyti i mano pasta: [email protected]

Vakarė...

V

149 įrašai

2009/09/20 21:16:22 21:16:22

Kas per nesamone: Turi buti dekinga uz orgazma. Su tuo paciu vyru miegu jau labai, labai ilgai. Mylimes na max 3-4 kartus i savaite. Bet kokie tie kartai buna. Ir per visa musu mylejimosi istorija beveik nebuvo, kad sekso metu, man butu tik vienas orgazmas. Bet pries tai mano gyvenime buvo daug ivairiu vyru ir jei buvo nors vienas orgazmas, tai jau buvo gerai (tai su tais vyrais neuzsibudavau). Ir manau, kad jei merginai gerai su vyru, tai ji tikrai neturi buti dekinga uz orgazma. Kai as myl. su savo vyru, jis visada zino kada as virsuneje ir geriausia padeka jam, tai kai as leidziu jam suprasti, kad as skraidau. O del nimfomanes- tai jei buciau bedarbe ar pan. irgi galeciau myletis daug kartu i diena, o kai dirbi, sport. ir tp.- man asmeniskai tiesiog jegu geram seksui nelieka (nesinori tiesiog guleti ir spoksoti i lubas). Tai va o apie mylejimasi kelis kartus per nakti ar diena- man dar taip nebuvo, kad ta pacia nakti pasimyleciau tik viena karta. Jei myletis, tai myletis. Ir tikrai nevaikstau visa diena ar net savaite (po gero sekso) su sypsena veide. Man geras seksas- normalu ir visai neturiu dekoti vyrui uz seksa

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/20 21:29:06 21:29:06

Atsiprasau, o koks Jusu amzius?

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/21 06:04:01 06:04:01

Mesk tu tą nimfomanę ir ateik manęs pamylėti po 10 kartų. Aš iš dėkingumo ryte išvirsiu tau kavos.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/21 07:45:03 07:45:03

Kurioj vietoj čia apie meilę kažkas buvo? Be žodžio mylėtis(galim sakyti dulkintis)-kalbos apie meilę nebuvo..Na bet būna gi, kad per seksą ateina meilė

Liepa_38

L

36 įrašai

2009/09/21 08:18:30 08:18:30

Nimfomanė, žmogau, tokia moteris kuri nuolat nori, bet pasitenkint negali. Kai galima spręst iš tavo atvėjo sutikai tiesiog labai seksualią moterį kurios poreikiai dideli. Ir džiaukis, kad pajėgiai ją patenkint. Dėl keliu kartu per naktį tai koks gi čia stebuklas? Jeigu viskas gerai tai ir nakties maža , ką čia tos kartus ir skaičiot. Dėl požiurio, kad moteris turi būti tau dėkinga na jau atleisk pats buk jai dėkingas kad ji tave tiek pažadino, kad jaunikliu pasijautei . Ir manau džiaugsmas ir dėkingumas turėtu būti abipusis.

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/21 11:02:16 11:02:16

Pajėgus vyrukas įsidėjo sau subtilią reklamą ir net kur kreiptis nurodė. O jūs, panos, jo kampaniją taip sudirbote.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/21 17:18:29 17:18:29

O gal mums tiek nereikia per nakti:) gal reikia vieno karto, bet kokybisko, pvz..

Svečias: Pajėgus vyrukas įsidėjo sau subtilią reklamą ir net kur kreiptis nurodė. O jūs, panos, jo kampaniją taip sudirbote.

Trolis

T

213 įrašai

2009/09/21 19:29:10 19:29:10

'As suprantu, kad po tokio saunaus savaitgalio kiekviena moteris tiesiog butu suzaveta ir dekinga tokiam pajegiam vyrui kaip as, o cia visiska ramybe.'

Klausyk, nulipk nuo savo didybes manijos pjedestalo...
Atrodo, pagaliau atsirado moteris, kuri tave pastatys i vieta ir nebesijausi visagaliu vyru, kuriam uz pasidulkinima moterys turi buciuot kojas.
Pagaliau tik apgailestaut reikia, kad savo jau ne zaliam amzely sutikai pirma tikrai seksualia moteri. Pagaliau- argi tikrai vyra mylinti moteris gali buti neseksuali? (kad gali buti ir buna atvirksciai- neabejoju).

Moteris33

M

54 įrašai

2009/09/21 19:36:22 19:36:22

Anekdotas.
"įsimylėjau", "neblogai išsilaikiusi" ir "turi būti dėkinga" - nelabai dera tarpusavyje.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume