Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Mane myli vedes

jone1

J

8 įrašai

2009/08/12 12:48:46 12:48:46

Darbo reikalai suvede su vienu vedusiu vyriskiu, ivairiais klausimas tenka bendrauti gan daznai. pokalbio metu jis visada leidzia suprasyti ,kad rupiu jam, vieno pokalbio metu jis priglaude mane ir tai pasake, pasimeciau, nezinojau ka daryt ir vienintele mintis -ka darai jis vedes.... atsisakau kvietimo pietauti, atsisakau dovanu, bunu, netgi griezta... nezinau ka daryt jis man patinka, bet negaliu perzengt per save... atstumiu ji, nors kartais taip norisi neatstumti...

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/12 13:25:53 13:25:53

jone1: Darbo reikalai suvede su vienu vedusiu vyriskiu, ivairiais klausimas tenka bendrauti gan daznai. pokalbio metu jis visada leidzia suprasyti ,kad rupiu jam, vieno pokalbio metu jis priglaude mane ir tai pasake, pasimeciau, nezinojau ka daryt ir vienintele mintis -ka darai jis vedes.... atsisakau kvietimo pietauti, atsisakau dovanu, bunu, netgi griezta... nezinau ka daryt jis man patinka, bet negaliu perzengt per save... atstumiu ji, nors kartais taip norisi neatstumti...

kazkur girdeta..uzuojauta, geruojuviustiek nepasibaigs. o jei leidziau sau priglaust ir kazka poasakyti, vadinasi nesi tokia jau griezta. ir savo kalba leidi suprasti, kad jis tu patnka. o vede vyrai...na ka jau cia bepridursi megsta moteris...juk sava zmona "nesupranta", "metai nera sekso","neturime nieko bendro,rysa tik vaikai", senai galvojau skirtis", arba "nekalbam apie mano seima, tu tokai nuostabi, kur tu buvai anksciau, tavo tokios akis, tokios lupos ir t.t.t.t.t" o tu sedi, sakute tik speji makaronus nuo ausu valyti. ..turejau tokai patirti, zinau ka kalbu

Svečias

S

689 įrašai

2009/08/12 14:06:20 14:06:20

jone1: Darbo reikalai suvede su vienu vedusiu vyriskiu, ivairiais klausimas tenka bendrauti gan daznai. pokalbio metu jis visada leidzia suprasyti ,kad rupiu jam, vieno pokalbio metu jis priglaude mane ir tai pasake, pasimeciau, nezinojau ka daryt ir vienintele mintis -ka darai jis vedes.... atsisakau kvietimo pietauti, atsisakau dovanu, bunu, netgi griezta... nezinau ka daryt jis man patinka, bet negaliu perzengt per save... atstumiu ji, nors kartais taip norisi neatstumti...

Esi naivi, jei manai, kad jis myli tave. Jis tiesiog mėgaujasi medžiodamas tave. Po truputį pratina tavo kūną prie savojo. Žavus procesas. Tikra atgaiva daug dirbant. Kai būsi ovuliacijos stadijoje - neatsispirsi. Tereikia nuspręsti. Ar pasinaudosi juo aistrai nuslopinti ir nejausi nuoskaudos, kai jis medžios kitą. Ar visgi pasakysi ne, nes ne visoms "makaronai" tinka.

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/08/12 15:16:36 15:16:36

Tepk daugiau sviesto ant rytinio sumuštinio - tai makaronai taip ant ausų nesilaikys... nebent pati juos rankomis prispausi, kol pridžius - ir čia ne tas variantas, kai "nudžiūna ir nutrupa"

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/12 15:36:40 15:36:40

Na zinau as ja, tai ne ta ,kad makaronus, jai kas pakabintu... patikekit...

dariusvp

D

3 įrašai

2009/08/12 15:51:47 15:51:47

[color=#000080:16jfxaye]Keista, o kodel tai turi nesibaigti graziuoju, ka meiluziai niekados nenusibosta vienas kitam? Ar meiluziu nebuna? jie buvo ir bus, nes tai sena kaip ir pasaulis, kita vertus asmenine patirtis,.. as galiu psakyti kad as turejau tokiu santikiu, ir labai jais patenkintas, nors jie jau seniai preitis. Ir tikrai santikiai nesibaige kazkaip skausmingai, tiesiog laikas padare savo, ir nebuvo juokiu makaronu, jokiu trinimu, kad zmona nusibodo, ar ruosisuosi skirtis. Manau svarbu abiem zinoti ko nori is tokiu santykiu, atsakymas aisku pas visus vienas, Lova... bet vien tik lova be jausmu ir be nuosirdumo tai jau prostitucija. O ji man niekados nebuvo prie sirdies. Todel as manau Vedes ar vedus nera problema. Kita vertus kam kaip galvele susuka, tada cia jau kiekvieno atskira problema. As tokiu problemu neturiu, nes seima ir meiluzes pas mane skirtingose knygose. Kaikas rasote, kad jis susuks galvele ir paliks, kazkaip as dazniau mates kad jam susuka galvele ir palieka, ir taip susuka kad seima meta, kas mano nuomone yra labai negerai. O kai (JI) susuka ir palieka, ar ne tas pats modelis? Todel manau tokie santykiai yra gerai jei abu partneriai zino ko nori, ir yra gyvenime susitupeje, tiesiog jiesko aistros, nauju patirimu. [/color:16jfxaye]

elenka:

kazkur girdeta..uzuojauta, geruojuviustiek nepasibaigs. o jei leidziau sau priglaust ir kazka poasakyti, vadinasi nesi tokia jau griezta. ir savo kalba leidi suprasti, kad jis tu patnka. o vede vyrai...na ka jau cia bepridursi megsta moteris...juk sava zmona "nesupranta", "metai nera sekso","neturime nieko bendro,rysa tik vaikai", senai galvojau skirtis", arba "nekalbam apie mano seima, tu tokai nuostabi, kur tu buvai anksciau, tavo tokios akis, tokios lupos ir t.t.t.t.t" o tu sedi, sakute tik speji makaronus nuo ausu valyti. ..turejau tokai patirti, zinau ka kalbu

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/12 15:55:20 15:55:20

dariusvp: [color=#000080:tnwptyma]Keista, o kodel tai turi nesibaigti graziuoju, ka meiluziai niekados nenusibosta vienas kitam? Ar meiluziu nebuna? jie buvo ir bus, nes tai sena kaip ir pasaulis, kita vertus asmenine patirtis,.. as galiu psakyti kad as turejau tokiu santikiu, ir labai jais patenkintas, nors jie jau seniai preitis. Ir tikrai santikiai nesibaige kazkaip skausmingai, tiesiog laikas padare savo, ir nebuvo juokiu makaronu, jokiu trinimu, kad zmona nusibodo, ar ruosisuosi skirtis. Manau svarbu abiem zinoti ko nori is tokiu santykiu, atsakymas aisku pas visus vienas, Lova... bet vien tik lova be jausmu ir be nuosirdumo tai jau prostitucija. O ji man niekados nebuvo prie sirdies.Todel as manau Vedes ar vedus nera problema, kita vertus kam kaip galvele susuka, tada cia jau kiekvieno atskira problema.As tokiu problemu neturiu, nes seima ir meiluzes pas mane skirtingose knygose. [/color:tnwptyma]

elenka:

todel,kad dauguma mergaiciu nori meiles, ir isteket, o jis pazais, o ryt tures kita onute, ir bus skausmo.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/12 17:31:29 17:31:29

dieve, koks jone1 naivumas! vien iš stiliaus aišku, jog tai jaunuoliškas svaigimas:) niekas ten nieko nemyli- tokia realybė.

Liita

L

87 įrašai

2009/08/12 17:52:32 17:52:32

Jei vedęs ar ištekėjusi, tai nereiškia kad mirę. Aš tikiu meile. Aš ištekėjusi ir myliu vedusį, bet tikrai tą slepiu, nes gi "nepadoru". Kankinamės mes, o ir mūsų partneriai nėra laimingi. Negi tai padoru, kai šitaip virš 30 metų? Bet ką gi "šeima svarbiau visko". nekalbam viešai apie tai, nes apkaltintų senatviniu kvailiojimu ar dar kuo nors. O gal spjaut į visuomenės nuomonę ir gyvent kitaip?

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/12 17:55:56 17:55:56

Liita: Jei vedęs ar ištekėjusi, tai nereiškia kad mirę. Aš tikiu meile. Aš ištekėjusi ir myliu vedusį, bet tikrai tą slepiu, nes gi "nepadoru". Kankinamės mes, o ir mūsų partneriai nėra laimingi. Negi tai padoru, kai šitaip virš 30 metų? Bet ką gi "šeima svarbiau visko". nekalbam viešai apie tai, nes apkaltintų senatviniu kvailiojimu ar dar kuo nors. O gal spjaut į visuomenės nuomonę ir gyvent kitaip?

ir myli ir su vyru gyvena ir cia pradedancioji nare:D zinai gal geriau nieko nesakysiu ka manau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume