Pažintys Forum

Darnipora pazintys

ar taip imanoma?

rali

R

20 įrašai

2009/05/19 12:44:37 12:44:37

na ir kvaila pykti...juk nevisad turi vien tik vyras vaziuoti ar keisti vieta gyvenimo....gal parodyk kad tau atstumas neproblema....juk nebutina jauiskart susikraut lagaminus ir lekti...pradziai nors tegu nevien jis vazineja...o paskui bus matyt..
jei tik tiek uztenka,kad santykiai truktu, gal ju isviso nera....
as manau kad jei yra noras visada atrandama iseitis...padaryk taip kad jis noretu matyti tave nuolat....

Legitimo

L

84 įrašai

2009/05/19 13:03:49 13:03:49

Per atstuma myleti labai lengva...kas antram sakinyje pasakyk ,,myliu tave sirdele" ir jau abiem atrodo,kad amzinas medaus menuo atejo i santykius...daug sudetingiau tureti salia saves zmogu ir sugebeti ne tik sakyti tai, bet ir jausti...o meile per atstuma...na nesuprantama man tai...aisku, jei tai pradinis etapas-tada viskas aisku...bet kai tai uzsitesia-meile per atstuma tik zaidimas
cia mano asmenine nuomone nepretenduojanti i absoliucia tiesa:)

lnd

L

35 įrašai

2009/05/19 13:46:22 13:46:22

Na tie santykiai per atstuma buvo pradinis variantas, mes vazinejome vienas pas kita. Jam buvo aiski mano pozicija, kad man atstumas ne problema, tiesiog reikejo dar pakenteti. Bet pakenteti neisejo. Ir man keista, kad zmogus paskui po skyrybu pasake kad planavo su manim ilgalaikius santykius ir jaute kad mum butu pavyke, bet palaukti kazkaip nesugebejo. Vadinas cia ne meile.

mergina19

M

15 įrašai

2009/05/19 18:54:22 18:54:22

Žmogus išsiskiria tada, kai jis nebūna tikras dėl savo jausmų. O sakyti galima daug ką. Galbūt šie žodžiai tave gali įžeisti, bet, manau, jis išsiskyrė ir nori pasidairyti į kitas. O jei neras, tai galbūt tikisi likt su tavimi. Todėl jis ir nori palaikyti kontaktą.
O dėl atstumo, tai jei jis pats nesistengia, o nori, kad tu stengtumeisi, tai žinok, jis tikrai silpnai tave myli... O gal tos meilės visai nėra???
Mano patarimas: mesk šį vaikiną iš galvos ir lauk tokio, kuris tave mylėtų iš visos širdies ir dėl tavęs stengtųsi..

Legitimo

L

84 įrašai

2009/05/19 18:54:39 18:54:39

Jei tikrai yra meile, tai pradzioj jai joks atstumas nebaisus...is savo asmenines patirties pasakysiu, kad baisiau yra kasdieninis matymasis, kuris pavirsta rutina ir tai uzmusa bet koki jausma...ir, manau, kad zinau ka reiskia kai norisi skristi, lekti, vaziuoti bet kur..kad tik arciau savo zmogaus...na bet neisivaizduoju ilgalaikiu santykiu per...koks ten sakei atstumas:)
reziume:jei tai kas vyksta jus abu tenkina be jokiu seseliu-teskit...jeigu atsirada kabliuku-reikia atsisesti ir pamastyti..
ir is vis..kai pradeda kilti klausimas ,,ar tai meile" greiciausiai, tai jau nebe meile...nesvarbu ar ji distancine ar apciuopiama kiekviena diena:)
velgi..tai mano asmenine nuomone

lnd

L

35 įrašai

2009/05/19 19:07:41 19:07:41

tai reziume - jis manes nemyli, o savo paveluotus planus atskleide ir dar pridure apie meile matyt tik del to kad liktu man kaip siekiamybe ar susidarytu gero zmogaus ivaizdi.

Legitimo

L

84 įrašai

2009/05/19 19:31:18 19:31:18

Tu pati padarei sita isvada...ji man atrodo teisinga...stiprybes tau

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/19 19:35:57 19:35:57

Jeigu cia atstumas Kaunas- Vilnius tai nejuokink tu zmoniu su tokiais atstumais Jeigu susitikimai, seksas ir pan viena karta i puse metu - va cia jau problema .. Galu gale, kiek gali trukti toks bendravimas ? Ar is viso galima tai meile pavadint ? Pazistu zmogu, kuris drauges 6 metus lauke, buvo istikimas, o kai ji grizo ir jie kartu apsigyveno, po menesio issiskyre. Toks bendravimas tiesiog laiko marinavimas, nei tu su zmogum normaliai bendrauji, nei su kitom buti negali

lnd

L

35 įrašai

2009/05/19 20:22:28 20:22:28

atstumas didelis taip, bet as nekalbu ilga laiko tarpa tokio bendravimo, pati ilgai iskest negaleciau bendraudama per atstuma. siuo atveju atstumas turejo skirti tik metus, is kuriu 5 men to atstumo butu nebuve. o tai mano manymu galima istverti jei nori.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume