Pažintys Forum

Darnipora pazintys

as įsimylėjau

Gintarė

G

5 įrašai

2010/12/18 09:36:19 09:36:19

vat man panasiaii kaip kitoms esu isimilejus dar ikii dabar viena savo klases bx,jis man patinka jau nuo pernai metu...ispradziu kai jis atejo i mano klase pernai man jis visai px buvo paprastas klasiokas bet per viena pamoka kai atkreipiau de4mesi kad jis ziuri i mane ir paziurejus i jo akis nusterau tas zvilgsnis...akis...isimilejau..ir iki dabar jis man patinka bet as nezinau ka jaucia jis jau nebeturiu vilties but su juo viena minute manau viskas o kai jis vel i mane pasiziuri visa apsalu ir galvoju as myliu jy vistiek..ir nezinau ka daryt..noriu but su juo bet yra it kitu mergin nu kurios limpa ptrie jo ech jau nebezinau..

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/18 15:51:06 15:51:06

as isimylejau irgi. pradzioj jis ma px buvo. mokykloj sienas daze dviese, mes su klasiokem sugalvojom kuri pirma pakabins, ta bus kieciausia. as pakabinau pirma. bet po to vakaro as nebezinau kas daros. noriu but su juo. liepiu jam majakint ma ir rasyti sms. bet jauciu jis nenoriai raso, tik kad prasau. jis neina pas mane namo, sako nenori su tevais susipazinti. turbut nemyli, jei tqaip elgiasi. jis sako, kad ma per senas. bet taip nera . jam 36m tik ,o ma 16. as noriu pas ji gyventi, bet jis nesako, kad nori. as ateinu, o jis nebuna namuose.
patarkit kaip elgtis, kad mes butume kartu

Pasaulė

P

97 įrašai

2010/12/22 19:16:25 19:16:25

Svečias: as isimylejau irgi. pradzioj jis ma px buvo. mokykloj sienas daze dviese, mes su klasiokem sugalvojom kuri pirma pakabins, ta bus kieciausia. as pakabinau pirma. bet po to vakaro as nebezinau kas daros. noriu but su juo. liepiu jam majakint ma ir rasyti sms. bet jauciu jis nenoriai raso, tik kad prasau. jis neina pas mane namo, sako nenori su tevais susipazinti. turbut nemyli, jei tqaip elgiasi. jis sako, kad ma per senas. bet taip nera . jam 36m tik ,o ma 16. as noriu pas ji gyventi, bet jis nesako, kad nori. as ateinu, o jis nebuna namuose.

Aš galiu tik patarti įsimylėti ką nors kitą, negi taip sunku?

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/22 20:53:51 20:53:51

as susizavejau o kaip suzinoti,ar manimi irgi

renata_

R

358 įrašai

2010/12/23 17:26:30 17:26:30

Svečias: as isimylejau irgi. pradzioj jis ma px buvo. mokykloj sienas daze dviese, mes su klasiokem sugalvojom kuri pirma pakabins, ta bus kieciausia. as pakabinau pirma. bet po to vakaro as nebezinau kas daros. noriu but su juo. liepiu jam majakint ma ir rasyti sms. bet jauciu jis nenoriai raso, tik kad prasau. jis neina pas mane namo, sako nenori su tevais susipazinti. turbut nemyli, jei tqaip elgiasi. jis sako, kad ma per senas. bet taip nera . jam 36m tik ,o ma 16. as noriu pas ji gyventi, bet jis nesako, kad nori. as ateinu, o jis nebuna namuose.

Kažkaip labai neįtikinamai skamba. Juokauja kažkas.

ji

J

98 įrašai

2010/12/29 20:29:55 20:29:55

Gintare: vat man panasiaii kaip kitoms esu isimilejus dar ikii dabar viena savo klases bx,jis man patinka jau nuo pernai metu...ispradziu kai jis atejo i mano klase pernai man jis visai px buvo paprastas klasiokas bet per viena pamoka kai atkreipiau de4mesi kad jis ziuri i mane ir paziurejus i jo akis nusterau tas zvilgsnis...akis...isimilejau..ir iki dabar jis man patinka bet as nezinau ka jaucia jis jau nebeturiu vilties but su juo viena minute manau viskas o kai jis vel i mane pasiziuri visa apsalu ir galvoju as myliu jy vistiek..ir nezinau ka daryt..noriu but su juo bet yra it kitu mergin nu kurios limpa ptrie jo ech jau nebezinau..

zinai as isimylejau vaikina prie kurio merginos limpa kaip btes prie medaus, bet as ji kabinau metus. ir viena diena mes susirasinejom ir jis manes paklause "kaip manai ar mes kada nors busim pora?" o as atsakiau "as nuo pat pirmos akimirkos kaip susipazinom taip manau" ir kitas jo sms buvo " gal nori su manimi draugaut?"

A

113 įrašai

2010/12/30 17:04:28 17:04:28

renata24_:

Kažkaip labai neįtikinamai skamba. Juokauja kažkas.

mantaip pat atrodo, kad kazkas juokauja

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume