Pažintys Forum

Darnipora pazintys

O jei tai meile?

Pasimetus

P

6 įrašai

2009/04/14 12:13:45 12:13:45

Praejus metams po skyrybu, mano ex pareiske, kad is tiesu, suprato, ka prarado ir noretu antro sanso. Esme, kad isskyrem mes be rimtesnes priezasties, bet jo iniciatyva. Gal laisves truko, gal dar ko. Ir iskart po skyrybu, miriau, kaip norejau vel susitaikyti, bet laikui begant pradejau mastyt racionaliau ir labiau bijot.Ir dabar toks jo pareiskimas mane ir traukia, ir gasdina. O jei tai meile? Tokia, kokia daznai sakoma, tik filme buna? O gal tiesiog nevykes bandymas butu? Tad klausiu protingu sio forumo zmoniu - ka galite patarti? Savo plana jau turiu taciau nuomone is salies tikrai nepamaisytu.

sigita258

S

51 įrašai

2009/04/14 18:05:38 18:05:38

nepabandysi tai ir nesužinosi ar vykęs ,ar nevykęs bandymas būti kartu.Ir be to sakei ,kad skyrybom nebuvo rimtų priežasčių.

Calebra

C

3 įrašai

2009/04/14 19:55:17 19:55:17

Mieloji ar suprantate, ką parašėt ? iš visos šitos bendros situacijos galima sudaryti tokia nuomonę, "ar bandyti mylėti, ar begti nuo jos" kaip bebūtu, kaip siga minėjo, nepabandžius nesužinosi, bet jei, vėl pradėsit kažką planuot, žiūrėk, kad jis neimtu daugiau nei tu gali duoti. Nežiūrėk į visą tai per daug racionaliai nes prisigalvosi nebūtų dalyku, jei leisies užvaldoma baimės aš manau, kad jūsų keliai vėl išiskirs.

allmas

A

24 įrašai

2009/04/14 21:40:24 21:40:24

Nepabandysi-gailėsies.Ir jau bus per vėlu.Pabandysi-tuomet dvi galimybės:arba susitaikysit,arba išsiskirsit.Susitaikysi-džiaugsiesi.Nesusitaikysi-tai prieš jo trečią siūlymą gyventi kartu jau mažiau blaškysies.Nes jau turėsi patirtį.Drąsiai pirmyn!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume