Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Ar ubagai turi teisę gimdyti vaikus?

Ar ubagai turi teisę gimdyti vaikus?

Viktorija

V

24 įrašai

2009/04/10 08:05:09 08:05:09

Esu nėščia bedarbė, tenkinuosi tik atsitiktiniais darbais. Būsimo vaiko tėvas taip pat jau porą metų nedirba ir materialiai man nepadeda. Aš jau turiu vieną vaiką, todėl tryse sunkiai verčiamės. Nežinau kokios motinystes ir vaiko auginimo pašalpos, tokioms, kaip aš, bet jaučiu, kad labai mažos. Neįsivaizduoju iš ko reikėtu gyventi, jei vaikas gimtu. Nežinau ką daryti.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/04/10 08:11:56 08:11:56

Vaikas ir gims, jeigu tamsta jo nenužudysi. Jei atrodo, kad bus per sunku auginti, galėsi atsisakyti jo, paliksi ligoninėje (dar mėnuo ar trys mėnesiai bus tamstai duoti apsigalvoti), ir tikrai atsiras šeima, kuri jį priglaus, įsivaikins. Paliktus sveikus kūdikius greitai išgraibo. Ačiū Dievui, kad yra tokių šeimų, kurios juos priglaudžia kaip savus, o ne tik žūt būt visokiom dirbtinėm priemonėm stengiasi padaryti palikuonį iš savo kūno ir kraujo.

-=HighLife86=-

-

169 įrašai

2009/04/10 08:55:36 08:55:36

Viktorija: Esu nėščia bedarbė, tenkinuosi tik atsitiktiniais darbais. Būsimo vaiko tėvas taip pat jau porą metų nedirba ir materialiai man nepadeda. Aš jau turiu vieną vaiką, todėl tryse sunkiai verčiamės. Nežinau kokios motinystes ir vaiko auginimo pašalpos, tokioms, kaip aš, bet jaučiu, kad labai mažos. Neįsivaizduoju iš ko reikėtu gyventi, jei vaikas gimtu. Nežinau ką daryti.

Klausymas autorei: Kam varge dar didesni varga daryt? Kam daryt nelaimingus savo vaikus? Ka jus sakysit jiems ,kai jei paprasys kazko?Jie matys kad ju bendraamziai turi kazka jiems to irgi noresis ir ka jus jiems sakysit? Kad mes nevykeliai ir gyvenime nieko nesugebejom pasiekt?Ar jus ant tiek biedni, kad elementarei prezervatyvu nusipirkt nesugebat? Ne jus kentesit o jusu vaikai, ko jie kalti kad jus nesugebejot suteikt visu salygu gyvenimui? Ne vaiko reikia atsikratyt o tokiu nevykeliu tevu, kurie pries darydami nepagalvoja.
Pykta man kad lietuvelei musu yra daug tokiu negalvojanciu zmoniu

kora

K

2495 įrašai

2009/04/10 09:10:38 09:10:38

Viktorija: Esu nėščia bedarbė, tenkinuosi tik atsitiktiniais darbais. Būsimo vaiko tėvas taip pat jau porą metų nedirba ir materialiai man nepadeda. Aš jau turiu vieną vaiką, todėl tryse sunkiai verčiamės. Nežinau kokios motinystes ir vaiko auginimo pašalpos, tokioms, kaip aš, bet jaučiu, kad labai mažos. Neįsivaizduoju iš ko reikėtu gyventi, jei vaikas gimtu. Nežinau ką daryti.

Viktorija, savus vaikus gimdyti ir uzauginti privalo patys gimdytojai. Jei ivyko netyciukas, reikia juo rupintis taip pat. Is pasalpu tiketis pragyventi, manau, kvaila. Kazkiek laiko galima egzistuoti, taciau jus abu tevai privalote pagalvoti, kaip uzdirbti pinigu. Gal kazka pasimokyti, gal papildoma darbeli nudirbti, gal zeme issinuomoti, uzsiauginus kazka, sunku patarti, taciau tik nesedekit, veikit.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/10 10:50:59 10:50:59

Jūs čia galit moralizuoti kiek širdis geidžia, bet vaikas JAU pradėtas iš dviejų bedarbių, kurie baiminasi, kad neįstengs jo išlaikyti. Tai negi siūlote moteriai abortą daryti???
Jei neištveri, Viktorija, paliksi kūdikį gimdykloj, taip duodama jam ŠANSĄ GYVENTI.
Ir kas gali įrodyti, kad jam lemta tik vargti ir kentėti?
Patys tai gyvenate ir nesižudote kažkodėl,
o kitą gyvybę kodėl ir nenužudyt - dėl toookių kilnių minčių: kad jai nereikėtų kankintis šioj žemėj. Auksinės širdys!

Inet

I

74 įrašai

2009/04/10 11:40:37 11:40:37

jusu klausima galima suformuluoti ir kitaip - ar ubagai turi teise zudyti vaikus? jei ir i si klausima nerandate aiskaus atsakymo, tada tikrai sunku.... Pirmiausia - nusiraminkit ir nepanikuokit, pamastykit susede kartu su busimo vaikelio tevu ka galit padaryt, kad situacija pageretu. Tik isisamoninkit viena - "is dangaus" niekas nenukris, viska ka norit tureti, turite pasiekti patys. gana aimanuot, metas imtis veiksmu, ir nauja gyvybe lai buna ne nasta, o atvirksciai, stimulu judeti pirmyn, gerinti savo seimos gyvenima!!! Sekmes Jums ir kuo graziausiu ateinanciu svenciu!!

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/04/10 12:46:15 12:46:15

Taip,pirmiausia gražių švenčių ir geros nuotaikos .O dėl vaikelio,tai turiu pasakyti kad kai Dievas duoda vaikelį,tai juo ir pasirūpina,žinoma jei ir tėvai rūpinasi.Gali būti sunku,bet išeitis visada atsiras,viskas tada klostosi sekmingai ir laimingai.Dar karta sakau,Dievas padeda tokiu atveju tai tikrai.Mažiukui daug nereikia (tai tėvams reikia brangių vežimėlių,gražiausių rūbelių ar dar ko,bet ne kūdykėliui) tik priežiūros,namučių ,pienuko ir meilės.O kai ūgtels,tai ir situacija bus geresnė. Dar tiem kurie norės prieštarauti pasakysiu:pasikeitę laikai atnešė naujus standartus ir vienas iš jų vaiko planavimas ,o šiuo atveju dar ir neigiamas požiūris į neplanuotą vaiką.O jei tie žmonės niekada negyvens taip gerai,kad pagal visų nuomonę jau galėtų turėti vaiką??? Tai ką,neturėti visai????Čia aš nekalbu apie tuos asocialius,nes dar nei vienas toks internete nepaklausė ką jam daryti

nata002

N

748 įrašai

2009/04/10 13:23:57 13:23:57

Ubagai turi teisę gimdyti vaikus ir privalo jais pasirūpinti.Nejau nežinot kokioj valstybėj gyvenat.. ir laukiat kol jūsų vaikais kažkas pasirūpins?..Pirmas gali būti netyčiukas, bet ne visi.. Pikta net skaityti tokį laišką,.. pigiau buvo nusipirkti prezervatyvą ar tablečių prieš jį darant..
O dabar turit gimdyt ir nors, ir užpakaliu žemę raižydama tą vaiką užaugint..Antraip jūs net neverta motinos vardo.

Poisoningkisss

P

97 įrašai

2009/04/10 14:24:22 14:24:22

Temos antraste atsako i klausima tik klaustuka nuimk ir pridek NE . Ne man aisku spresti , bet manau yra geresnis budas prisideti prie dievo darbu

nuliudusi

N

1 įrašai

2009/04/10 15:54:25 15:54:25

na, toki klausima reikejo uzduoti anksciau, ne dabar. Juk nenorite, kad jusu vaikams reiketu skurde gyventi, arba dar blogiau - matyti, kaip skurde gyvendami jie ritasi i nusikalstamumo bedugne. Aisku, daug priklausys ir nuo auklejimo, aplinkos, galbut ir nobelio premijos laureata isauginsite, bet... dabar jau yra kaip yra.

Sakyciau, kad jusu klausimas labiau yra "Mes sunkiai gyvename, as laukiuosi, nezinau uz ka reikes islaikyti vaikeli. Ar daryti aborta?". Labai rimtai siulyciau jums si klausima aptarti su psichologais, kad suvoktumete ko jus norite is gyvenimo ir ka galite duoti, kiek jums svarbus patys vaikai ir ka jiems galite duoti. Labai gali buti, kad sprendimo, kurio jums reikia, nebus lengva priimti.

Stiprybes.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume