Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kaip prisisaukti meile?

Kaip prisisaukti meile?

36642id_Šarūnas

3

66 įrašai

2011/05/30 13:38:06 13:38:06

Galbūt tas žmogus yra labai protingas ir jis tūrėtu atsiduoti savo darbui ir atrasti kažką novatoriško? Meilė 2-3 metams...

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/30 20:47:10 20:47:10

VanillaSky:
svetlana:
Taip, kadaise buvau samanta, tik is kur zinote?

o siaube žinokit labai atsiprašau, per tą savo skubėjimą nepamačiau kad jūs SVETLANA, tiesiog man labai gražus vardas Samanta, tai smegenys, matyt, kažkaip per greitai sureagavo ir... APSIŠOVIAU, bet kad pataikiau, tai ir man pačiai įdomu nepagalvokit nieko asmeniško, tai tebuvo SUTAPIMAS. dar kartą atsiprašau už tokį neapsižiūrėjimą...

Mieloji, nereikia atsiprasineti, visai manes neuzgavote .Man irgi patinka sis vardas.

asics

A

54 įrašai

2011/06/06 17:21:52 17:21:52

Visi cia kalbat , kad jums blogai, kad kazko nerandat, kad meiles nesulaukiat ir panasiai... Tai blt kabinkit vieni kitus, nes matau cia daug merginu vienisu ir vaikinu

sakot meile ateis nelauktai? Meile neateina nelauktai, meile atsirandu su laiku, nelauktai ateina , tik proto uztemimas.

_lati_

_

47 įrašai

2011/06/21 10:56:26 10:56:26

Skleisti meilę darbais... Tiek individualiam žmogui, tiek pasauliui (pagal poreikius)

Urgitutė

U

221 įrašai

2011/07/02 11:36:11 11:36:11

Meilę, įpareigojančią meilę prisišaukti sunku, daug sunkiau nei prisišaukti žmogų, su kuriuo nors ir gera bus, bet tai tik santykiai be bendros ateities.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/02 15:54:35 15:54:35

Urgitutė: Meilę, įpareigojančią meilę prisišaukti sunku, daug sunkiau nei prisišaukti žmogų, su kuriuo nors ir gera bus, bet tai tik santykiai be bendros ateities.

Nelabai supratau potekstę. Laikydami, kad meilės iš pirmo žvilgsnio fenomenas pasitaiko rečiau nei kad žaibo trenksmas 2 kartus ton pačion vieton, su partneriu turime praleisti tam tikrą laiko tarpą, jį geriau pažinti ir t.t. Tai jeigu kartu gera būti ir toki rezultatą kelia ne vien tik seksas, tau jau savaime tie įsipareigojimai tėra formalumas, tačiau jei jau yra kažkokie konfliktai(nors nėra namu be dūmų) tai jokie įsipareigojimai nebepadės. Negrandinėm plieno sukaustyti, norės išeit – išeis, tik retas kuris gal tyliai pasikeiks ir nuspręs – ai nėra taip jau blogai, bandykim toliau.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/03 20:38:59 20:38:59

Kažkaip gal ir kvaila rašyti nežinia kam, bet kartais geriau žodžius mesti į visišką nežinomą terpę, nei laikyti savyje. Gal kažkas nežinodamas manes, tiesiog duos aukso vertės patarimą. Šiaip ar taip bandau nieko neprarasiu.'
Esu 31 metų moteris. Kai žvelgiu įveidrodį, tai matau, kad į mane žiūri normali moteris, kuri atrodo net kiek jauniau. Ne manekenė, bet ne baidyklė, o tiesiog paprasta moteris, kuri kartais buna labai graži, o kartais norisi slėpti (na čia tas jausmas pažįstamas visoms moterims:). Parašiau vien dėl to, kad suprastumėte, kad kažkokiu kompleksų dėl išorės neturiu.
Žinau, kad viduje esu sarkastiška, labai atšiauri, tai lėmė nelengva paauglystė ir vaikystė. Dabar gal tai jau nyksta, bet tai vis dar trukdo bendrauti. Aš jau n metų kai viena. Niekada neturėjau poros.... buvo tik vaikiški susitikimai, kaip ir vaikiškas seksas "iš įdomumo". Kas yra viskas tikra tikrai nežinau, kartais pagalvoju, kad aš tik egzistuoju, o ne gyvenu...
Stengiuosi bendrauti...
Stengiuosi plėsti pažinčių ratą, net tik taip vienintelis būdas ištrukti.
Deja man tai nesiseka... pažintis nutruksta net neprasidėjus....
Kaip pasielgtumėte mano vietoje??????

(tik prašau, jei kas atsakys, tai nesakikyte man, kad reikia eiti kažkur... aš taip darau, bandau susipažinti interneto svetainėse, bet..... man reikia patarimų, kaip išlaikyti viską, kad nentrūktų po trijų sakinių)
Ačiū.

basta

B

48 įrašai

2012/02/03 21:18:56 21:18:56

Jaunoji moterie

Nors tavo vaikystė ir paauglystė buvo nelengva, bet tikriausiai skaitei pasakas. Turi žinoti, kad pasakos visada baigiasi laimingai. Taip pat žinai, kad tose pasakose būna princesės ir raganos. Princesėms viskas baigiasi laimingai. O raganos gi - pati žinai , jos tiesiog būna toj pasakoj.Raganos tiesiog būna (taip sakant dėl įdomumo, dėl intrigos) jos irgi nori mylėt, nori būt mylimos, bet deja - jų misija visai kita. Raganos dalyvauja tik tam, kad tos princesės pasijaustų laimingos, jeigu nebūtų raganų, tos karalaitės taip ir nesuprastų kokios jos laimingos. Šiuo metu tu esi ragana, ta ragana , kuri tik kitiems suteikia galimybę pasijausti laimingais. BET.... turi žinoti, kad kada nors, galbūt tu irgi tapsi princese, nors man ir neteko skaityt nė vienos, kur ilgai ir laimingai gyveno ragana su raganium. Skaityk pasakas, gal tu tokią pasaką surasi

A

113 įrašai

2012/02/03 21:45:22 21:45:22

Apie atsiaurias princeses yra pasaka-apie princese ant stiklo kalno, arba princeses uzdarytas (uzsidariusias) bokste.
Tikiu, kad meile gali ta atsiauruma, po kuriuo slepiasi noras myleti - atsildyti, sumazinti, prijaukinti.
Sunku kartais is vaikystes, paauglystes skaudziu patirciu islipti, atsiriboti nuo ju, nes kartais kaip vaiduokliai jos persekioja, neleisdamos judeti pirmyn.
O kaip pati sau paaiskini, del ko santykiai nutruksta?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/03 22:04:06 22:04:06

as: Apie atsiaurias princeses yra pasaka-apie princese ant stiklo kalno, arba princeses uzdarytas (uzsidariusias) bokste.
Tikiu, kad meile gali ta atsiauruma, po kuriuo slepiasi noras myleti - atsildyti, sumazinti, prijaukinti.
Sunku kartais is vaikystes, paauglystes skaudziu patirciu islipti, atsiriboti nuo ju, nes kartais kaip vaiduokliai jos persekioja, neleisdamos judeti pirmyn.
O kaip pati sau paaiskini, del ko santykiai nutruksta?

Kartais pati nesuprantu kodėl? Pas mane niekada nėra vidurio... arba arba... gal tai... gal kad nemoku bendrauti, gal kad per daug sakau ką galvoju.... na žinau, kad man tiesiog reikia mokintis ir judėti, bet kaip?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume