cia nieko nereikia daryti ;D meile pati ateina greitai ar letai.. tiesiog tj priklauso ir nuo kito zmogaus koks jis yra.. ar jums jis primtinas ar gerai ji pazystate ir taip toliau..

Daridas
2009/11/21 09:58:16 09:58:16
cia nieko nereikia daryti ;D meile pati ateina greitai ar letai.. tiesiog tj priklauso ir nuo kito zmogaus koks jis yra.. ar jums jis primtinas ar gerai ji pazystate ir taip toliau..
Lorele
2009/11/21 10:42:25 10:42:25
Pati perskaitykit ką parašėt - jūs aukojot savo gyvenimą - ar jis prašė tos aukos ? Gal tiesiog reikėjo gyventi ir mylėti, o ne aukoti. O kaip gyventi toliau ? - nustoti būti auka - pradėti gyventi ir sau nepriekaištauti ir nesureikšminti to, ką darėte dėl kitų žmonių , nes tai darėte savanoriškai. Tada ir suprasite, kad gyvenimas gražus ir žmonės aplinkui ne tokie jau blogi
Emporija
2009/12/17 18:03:23 18:03:23
Ir as ne isimtis. Man taip pat norisi mylimo zmogaus salia, bet jo nera. Ir ka cia gali padaryt? Turbut belieka islaukti. O laukima isnaudoti prasmingai- tobulinti siela, gryninti mintis, susivokti savy... Nelengva ta vienatve. Sunku, skauda, bet matyt, reikia ir to. Gal tai kaina uz busima laime?
Samanta
2009/12/17 18:12:41 18:12:41
Teisingai manote, kad reikia tobulinti sielą, išnaudoti savo vienumą. Taip,ne vienatvė, o vienuma - ji skirta savęs supratimui, pagyjimui nuo buvusių santykių. Mano vienuma truko lygiai 7 metus - taip jau susiklostė, kad meilės per tą laiką nenorėjau, neieškojau - skiriau save vaikams, mokslui - ir gyjimui nuo santykių. Kai išgyjau - pajutau meilės tolimą švelnų plazdenimą manęs link... Vienuma kažką reiškia, jei ji yra su jumis. Ji, kaip ir viskas, yra prasminga. Kaina už busimą laimę? Gal. O atėjusi laimė - mums kaip apdovanojimas už narsą, stiprybę ir tikėjimą vienumoje. išsipildymo, mielieji .
VanillaSky
2011/05/29 17:38:04 17:38:04
Na... manau neseniai išgyvenau tą TIKRĄJĄ meilę, gaila, kad viskas baigėsi netaip, kaip norėjau, bet, matyt, taip jau buvo lemta. Nežinau, ar dar kada gyvenime GALĖSIU ir MOKĖSIU TAIP mylėti... geras jausmas iš tikro, tokio dar nebuvau patyrusi, nors man tikrai ne 20metų... Žodžiu, meilė, manau, ateina tada, kada mažiausiai to tikiesi (panašiai buvo ir man ir aš NIEKO nesigailiu)
Svetlana
2011/05/29 17:50:17 17:50:17
Manau kad ir galėsit, ir mokėsit taip ir dar ne taip mylėti:).Kiekviena meilė juk unikali ir dažnai pati stipriausia, stipresnė už prieš tai buvusią...
ieva
2011/05/29 18:32:36 18:32:36
O, kad tai būtų tiesa. Deja, daug kam likimas padovanoja meilę tik kartą, kai kuriems, deja, niekada. o, kad žmogaus gyvenime būtų daug meilių, ir kiekviena būtų stipresnė, tai visiškai nerealu. Naivi pasaka ir tiek.
VanillaSky
2011/05/29 18:38:15 18:38:15
Galbūt, Jūs, Samanta, teisi, negaliu prieštarauti, bet dabartinė mano nuostata tokia, kokią išsakiau... turėjau ne vieną ir ne du vaikinus, bet kad TAIP RIMTAI viskas būtų, tai pirmas kartas na tikrai... šiaip esu ir dabar laiminga, kad kažkas galbūt iš aukščiau 'leido' tai patirti.
Svetlana
2011/05/29 20:06:36 20:06:36
Na, mano gyvenime buvo keli puikus isimylejimai (paauglysteje ir zalioje jaunysteje) ir dvi tikros meiles, bet esu tikrai rimta, konservatyvi gerokai, nelinkusi pulti i santykius. Manau kad jei zmogus isileidzia i savo sirdi bent galimybe myleti - jis ta jausma ir vel patirs.
Taip, kadaise buvau samanta, tik is kur zinote?
Lelis Borgia
2011/05/29 20:14:47 20:14:47
Meilės prisišaukti neįmanoma, nes ji aplanko tik labai mažą procentą žmonių - skirta ne visiems.