Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kodėl neatsako į laišką kultūringai?

Kodėl neatsako į laišką kultūringai?

ieva

I

96405 įrašai

2008/09/04 19:45:14 19:45:14

Ir aš manau, tikrai nedžentelmeniškas ir nekultūringas elgesys. Gerai, kad išvengėte tokio draugo. Smulkmenos ir tokios detalės kaip ši daug ką pasako. O Jūs išsaugokite savo jautrią širdį ir budrią intuiciją ir savo supratimą apie tai, koks bendravimas Jums svarbu.

jurgacka

J

29 įrašai

2008/09/05 10:20:31 10:20:31

Zmones ateina cia del ivairiausiu priezasciu. Nesikrimsk ir neimk giliai i sirdi. Gal jam priminei kokia sena meile, gal jis ta meile jau rades, o gal apskritai cia ne meiles iesko :).

Prisipazistu, ir as ne visiems atsakau. Ne todel, kad zmogus man netinka. Kartais tiesiog buna - perskaitai, o ranka atsakyti taip ir nepakyla. Ir jauti, kad veliau ji nepakils ir bendrauti. Tad kam gaisint ir save, ir kita.

smaila

S

343 įrašai

2008/09/05 15:22:27 15:22:27

Nereaguokite taip stipriai ;) Internetinis bendravimas tuo ir išsiskiria, kad neįpareigoja. Aišku norisi mandagaus bendravimo, bet visko būna...
Gal jam kažkas nepatiko jūsų anketoje, gal jis įsipainiojęs į kitus santykius dabar, juk neprivalo teisintis. Be to, vis tik atsakė Jums, kad nenori bendrauti dėl asmeninių priežasčių.

ieva

I

96405 įrašai

2008/09/05 21:56:12 21:56:12

Kurioje vietoje buna parasyta priezastis del ko atmete bendravima?

ta pati ne nare

T

2 įrašai

2008/09/06 01:54:44 01:54:44

Tame ir esme, kad jis net NESITEIKE atsakyti. Gavau tik pranesima is darnipora.lt komandos i savo pasto dezute, kad tas zmogus nutrauke pazinti del asmeniniu priezasciu. Na, parinuos:) cia ne del fakto, kad nutrauke pazinti, bet del to, kokiu budu jis tai padare. Suprantu, kad zmogus neprivalo niekam aiskintis del savo pasirinkimo, bet kazkaip mandagumo man siek tiek pritruko tame internetiniame bendravime...

Austeja

A

12 įrašai

2008/09/06 06:29:53 06:29:53

Tikra tiesa, kad internetines pazintys neipareigoja. Bet noretusi elementaraus mandagumo.
Visai neseniai susitikau kavos isgerti su zmogumi is sio portalo, su kuriuo susirasinejome nuo pavasario, tiesa su pertraukomis..Ir rodos viskas buvo gerai, atradome daugybe temu, linksmai praleidome vakara. Jis paskambino ta pati vakara paklausti, ar sveika grizau i namus, kad jam patiko musu bendravimas ir panasiai. O po to tiesiog dingo...
Po tokiu istoriju pati sau pasakau: viskas, daugiau neinu i jokius pasimatymus!

ieva

I

96405 įrašai

2008/09/06 07:06:02 07:06:02

Austeja, tas vyras tikrai dzentelmenas. Net paskambino ar sveika gryzai. Juk nezadejo tau nieko, tai ko tu pyksti?

Austeja

A

12 įrašai

2008/09/06 07:15:28 07:15:28

Pykstu, nes tas vyras man patiko :-)))...

Ž ivilė

Ž

111 įrašai

2008/09/06 16:52:30 16:52:30

aš tai girdėjau kad vyrai mano kad jei moterys tokiu būdu ieško pažinčių, jos nenori rimtos draugystės...

kiesux

K

1086 įrašai

2008/09/06 18:14:41 18:14:41

o as girdejau, kad tu kvaisa? tai ka dabar daryti? negi visi imsim ir tikesim? siaip jai atvirai mane tikrai erzina tavo zinutes, nes visada taip ne itema, ir tokios beprasmes, kad... toks jausmas, kad rasai, tam, kad tik rasyti ir pasikelti zinuciu skaiciu...

P.s. i tema jai, tai jai gavai, kad nutrauke pazinti tai jau yra atsakimas, nutraukiant pazinti gali pasirinkti viena is keliu variantu del ko nutrauki paaiskinimams, arba irasyti savo. logiska jai nekarto neatrase, kad tiesiog pazymejo del asmeniniu priezasciu, nematau ka daug aiksint jai nebendravot iki tol. va jai nenutrauktu pazinties tai tada manau lieka neaiski situacija, ar zmogus tiesiog neturi kada parasyt, ar nenori bendraut, ar tik dabar nenori:) na tada jau daugybe variantu... as pvz dziaugdziaus jai tos merginos kam siunciu ir nenori su manim bendraut iskart nutrauktu pazinty, o ne kaip dabar pradeda vedly ir dingsta, pasijungineja, bet i vedli neatsakineja, po 2-3 sav vel atsako:) ir suprask kad nori:) arba pirmos siulo vedli, o po to nebeatsakineja :D visko buna :)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume