Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Meiles burtai

Meiles burtai

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/16 19:38:56 19:38:56

jaucianti: Gal pablūdot visai??? Ar žinote, kad kai užbursi, tai paskui neatbursi ir laimės jau niekada su juo neturėsi?? Visai jau...

Man idomu stai kas. Jei vyrukas darydamas kunilinga prisiragauja, tai jau uzburtas ar dar ne? Ne visi juk tokie kompleksuoti, kaip Zygfrid ir del keliu lasu nesispjaudo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/16 20:08:30 20:08:30

Svečias:
Zygfrid: Nesamone tas menstruaciju kraujas. Aisku buna, kad moteryte nelabai patraukli. ...

Kas tau nepatrauklu? Tu turi kompleksu?

Neturiu kompleksu. Kalu buteli vyno, na jei labai negrazi tai du buteliu ir isjungiu sviesa.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/16 20:59:08 20:59:08

Svečias: Neturiu kompleksu. Kalu buteli vyno, na jei labai negrazi tai du buteliu ir isjungiu sviesa.

Isjungi sviesa ir eini miegoti, nes girtam visvien nestovi.

O tu grazus? Nes, jei abu prisigeriat, tai nafig is viso pradeti...

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/16 21:11:09 21:11:09

O Jus teisus, kolega. Isgerti galima tiek, kad bet kokia baidykle princese pavirs. Tik, vat problema, kartais reikia tiek isgerti, kad ne tik burtu lazdele nestovi, bet reikia ir laseline statyti.

Raganele

R

2 įrašai

2011/10/29 00:42:17 00:42:17

Taip taip...prisiburiau kazkada su tokiais dalykais...santykiu issaugoti vistiek nepavyko,bet,net praejus penkiems metams po skyrybu,tas vyras dar vis svaigsta,o as net ziuret i jo puse nenoriu...taip,kad pries burdamos,labai gerai pagalvokit,ar jums tikrai to reikia...sako,viskas grizta bumerangu...gal taip ir yra.nors demesio sulaukiu tikrai nemazai,bet kazkodel antros puses niekaip negaliu surasti...kazin,ar tik nebus cia tu mano burimu pasekmes...

idomu

I

5 įrašai

2011/11/02 14:15:13 14:15:13

o kiek laiko turi praeiti, kad visa tai pradetu veikti? savaite? dvi?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/02 14:29:07 14:29:07

raganele: Taip taip...prisiburiau kazkada su tokiais dalykais...santykiu issaugoti vistiek nepavyko,bet,net praejus penkiems metams po skyrybu,tas vyras dar vis svaigsta,o as net ziuret i jo puse nenoriu...taip,kad pries burdamos,labai gerai pagalvokit,ar jums tikrai to reikia...sako,viskas grizta bumerangu...gal taip ir yra.nors demesio sulaukiu tikrai nemazai,bet kazkodel antros puses niekaip negaliu surasti...kazin,ar tik nebus cia tu mano burimu pasekmes...

taip, ir man butu idomu suzinoti po kiek laiko jis pradejo i tave ziureti labai rimtai? kiek laiko praejo ir viskas pradejo veikti>??:)

Saulyte

S

7 įrašai

2011/11/05 00:13:08 00:13:08

pasiryzau susigrazinti mylima vaikina nes labai jy myliu ...tik noriu suzinoti po kiek laiko pradeda veikti ....

pupa

P

4 įrašai

2012/08/21 18:46:46 18:46:46

Teko ir man Tai isbandyti, pavaisinau drauga alumi su laseliais... Rezultatas Po menesio labai ryskus... pati to nesitikejau...
Tarp musu buvo Pause jis mane norejo palikti, del tam tikru smulkmenu.. Buvo issizeides ihr isdidus,tuo metu as pajutau, kad prarandu savo mylima zmogu, supratau , kad Tai tas mano vienintelis, nes stogas dar taip niekad nebuvo vazeves del jo... Todel ihr ryzausi viskam.... Gyvenu as ne lietuvoje ihr draugas ne lietuvis ... Po musu issiskirimo ihr pykciu sugirdziusi kokteiliuka isskridau i lietuva... Viskas pasikeite ... Jis ieskojo manes, pajuto kad dabar jis mane praranda ir prisiekinejo Meile ... Gryzau atgal, musu santykiuose perversmas... Mes sulipom kaip du molio neatsiejemi gabaliukai... Viskas grazu Tyra ir nepakartojama...
Tikiuosi tai tesis amzinai!

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/31 08:41:02 08:41:02

Svečias: vau, kokios nesąmonės!
kraujas yra kraujas - ar mėnesinių ar kraujinėse dešrose kiaulių

šitą "burtą" kogero sugalvojo vyrai, kad turėtų pasiteisinimą savo lakstymui kur b... veda

ce nenesamones o labai rimtas dalykasir labai ziaurus, vieno gero drago tevas taip uzvaldytas..meiluze duoda savo to kraujo irjis be jos negali, vos tik praeina kuris laikas kai jis jo negauna jis ja isvadina visaipsako kad nekence ir grysta pas zmona, veliau ta kale kazkaip ji prisivilioja pasneketi ar y kavines ar y svecius na ir vel trukt uz vadziu,, tereikia reguleriai duoti kraujoir jis amzinai tavo, na bet kas taip daro tai manau reikia rimtai pasigydyti,nemanau kad busi laiminga su tuo vyru kuris dievina tave ne savo noru..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume