Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Meiles burtai

Meiles burtai

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/09 02:17:47 02:17:47

Zodziu cia nejuokai su tuo krauju...mano broli itariu jo zmona vis pagirdo...nes jos nepernesa o ir be jos negali...nesamones daro su savim...ir atsikratyti jos neina...oi ten ir plauku kazkokiu buvo rades po pagalve ir siaip neaisku kuom ji ten uzsiima..baisi boba zodziu ..vyrai saugokites!

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/09 06:55:24 06:55:24

Aha vyrai, atsargiai su oraliniu, kad neuzburtu

lala

L

1 įrašai

2010/02/17 22:05:03 22:05:03

mielos merginos, ne zaiskite su tuo mylimojo pririsimu,
is labai karcios patirties rasau

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/18 08:45:25 08:45:25

As pasakysiu tau kaip suzadinti meile be antpilu, be burtu, be uzkalbejimu: jei nori buti mylimas - mylek. Hekatonas. Meile, pati savaime, atmesdama visa kita, uzdega sirdyse grozio geisma ir abipuses meiles vilti. Seneka.

giedruzes

G

8 įrašai

2010/02/21 13:37:45 13:37:45

visi tie burtai gali padeti laikinai, bet ar to reikia?! galbut pasaulyje esama daugybe kitu priezasciu, del ko vieni zmones traukia kitus, o tarp kitu niekas nesimezga. Jei netraukiate vienas kito naturaliai-galbut jus norima suvesti su kazkuo kitu, kad iseitu geresnis rysys, kad ismoktumete kitokiu dalyku, kad praturtintumete savo gyvenima kitokia patirtimi. Todel nesipriesinkite, neieskokite uzkalbejimo ar kitokiu budu pritraukti patikusi asmeni. Galbut jusu laukia numatyta ir daug geresne dovana
Sekmes beieskantiems!

Danguoliukas

D

32 įrašai

2010/04/14 22:16:47 22:16:47

Teko kalbėti su vyriškiu kuris sakė, kad buvo priburtas; sako būnu su kita traukia pas žmoną,apie ją galvoju gryžtu būnu kartu ,nesuprantu myliu ar nekenčiu labiau.'
Tai ką įšlošite , bus neištikimas,jausdamas,kad pririštas jėga prie tavęs ir neapykanta jaus.
Aš tokios meilės nenorėčiau ,jau geriau jokios. Oiš mokyklos laikų prisimenu dar geresnius burtus; mano klasės mergaitė ir graži ir populiari buvo nesuprantu ,kam jai šito reikėjo. Pavaišino draugą su priedais [apie kuriuos vyksta diskusija ] vyneliu ir draugei dar pasigyrė O draugė ir papasakojo jam apie meilės kilmę. Butūmėt matę su kokia gražia lūpa

atėjo į klasę, visos užjautėme . O už nugaros ne viena ir pasišaipė. Burkite mergaitės, burkite Smagiau gyventi bus

Uršulė

U

4 įrašai

2010/05/18 21:15:31 21:15:31

Svečias: vau, kokios nesąmonės!
kraujas yra kraujas - ar mėnesinių ar kraujinėse dešrose kiaulių

šitą "burtą" kogero sugalvojo vyrai, kad turėtų pasiteisinimą savo lakstymui kur b... veda

Geriau tokiais dalykais neuzsiimt, nes paskui viskas atsisuks pries tave......per prievarta mielas nebusi....

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/18 21:22:45 21:22:45

Uršulė:
Svečias: vau, kokios nesąmonės!
kraujas yra kraujas - ar mėnesinių ar kraujinėse dešrose kiaulių

šitą "burtą" kogero sugalvojo vyrai, kad turėtų pasiteisinimą savo lakstymui kur b... veda

Geriau tokiais dalykais neuzsiimt, nes paskui viskas atsisuks pries tave......per prievarta mielas nebusi....

DEBILAI KONKRETŪS SITJ TEMOJ!!!!!!

Svečias

S

689 įrašai

2010/06/16 16:54:12 16:54:12

Apie toki "gerala" isgirdau neseniai ir pasirodo ji zmones tikrai naudoja. Istoriju girdejau ivairiu, jog reakcija buvo priesinga, nei norejosi, kad tai veike laikinai ir pan. Taip pat tai, jog koks bus poveikis priklauso nuo daugeliu dalyku.
O mano asmenine nuomone tokia: niekada nedaryk niekam to, ko nenoretum, kad darytu tau. Ir man asmeniskai nereikia vyro priristo prievarta, nes tai ne vyras, o marionete butu. Jei buciau tokia , jog manimi niekas nesidometu, man tada nereiketu jokio, nei paveikto burtu.
Mano devizas - niekada nesizeminti ir nebekti paskui vyrus, tegu jie bega paskui mane ir naturaliu butu, ne burtu paveikti. O pritraukimas burtais tolygus zeminimuisi.

Jis

J

9 įrašai

2010/08/03 21:50:59 21:50:59

siai tai visoms burejoms noreciau pasakyt nedarykit to,nes mane buvo uzbure tiesa mano istorija kitokia as ja mylejau, bet ji manes ne ir as jai del to priekaistaudavau,nes buvo dinge daugybe dalyku tiesiog ji buvo atsiauri su manim,pandziau viska bet niekas nepadejo girdejau tik daugybe pasiteisinimu,kol viena syki pasiuliau atskirai kuri laika pagyvent.ir nors meiles jau nebuvo bet as jai buvau naudingas,po to viskas ir pasikeite... ji pradejo atvirai su kitais flirtuot dar labiau nekreipt i mane demesio,o as net nieko pasakyt pries ja negalejau, nes ji isvartydavo kad del to as kaltas, beto tie burtai ateme is manes visas jiegas, as net su aplinkiniais zmonemis negalejau bendraut, niekam susikaupt...tai buvo tiesiog baisu.kol galu gale ji mane paliko del to pacio su kuriuo flirtuodavo kiekviena diena.po to as kreipiausi i bureja ,kuria lb grai pazystu,ji neima pinigu is nieko ir ji man pasake kad as buvau uzburtas,tuo metu kai ji mane paliko burtai vis dar veike,nes yra ciklas,laiko tarpas kuri jie galioja.bet kokiu atveju galiu pasakyt tai buvo ziauriausias dalykas kuri kas nors yra man padares.as buvau visiskai issekes ,kaip koks zombis,be nuotaikos,tai visiskai mane uzdare viduje,as nesugebejau bendrauti su merginomis,lyg butu buvus kazkokia sienakuri skyre nuo aplinkinio pasaulio.negalejau juokauti,bet man bureja pamokino keleta budu kaip apsisaugoti ir apsivalyti nuo tokiu burtu,tai tikrai padejo jai kam yra panasi beda parasykit man [email protected],merginos meiles burtai neprivercia myleti,jie neleizia iseiti,o buvimas kartu tampa zudantis.dabar as dziaugiuosi kad ji isejo,nes nors dar vis vienisas bet as zinau kad db gal ka sutiksiu kas mane myles ir nenaudos jokiu burtu,[color=#FF4040[/color]ir paskutinis dalykas nevisi zmones moka myleti todel jai jus norit meiles tai atkreipkit demesy i ta zmogu i jo savybes ir vertybes kaip jis vertina zmones kaip elgiasi su draugais ir kitais zmonemis,nes prazioje pas visus buna susizavejimas ,aistra ir taip toliau,tie dalykai tesesi neilgai,juos turi visi,bet kai jie baigiasi prasideda meile,o gebejima myleti jau turi nevisi.todel nemaisykit siu dalyku... kai kurie santykiai tiosiog neturi ateities,db as nedaug pabendraves su merginomis,zinau kurios moka mylet o kurios ne...pasirinkimas yra svarbiausias dalykas nes jei pasirinksit tinkama zmogu tada kad ir kas atsitiktu tai priklausys nuo jusu abieju kokia pabaiga,jei zmogus kuris nesugeba myleti tai tie santykiai truks neilgai, ir ne magija ju nepakeis,tiesa gali buti ir taip kad tas zmogus gyvens santykiuose ilgai nes jam tai naudinga, o tai labai negerai mylinciam nes tas kuris myles niekad negaus meiles atgal....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume