2013/11/21 20:43:10 20:43:10
Svečias:
Tai kokia cia gali buti draugyste??? Sekso tai jie nori, o patys nieko nenori panelei duoti. Nebent butu toks bachuras, kuris irgi nori grazios draugystes be sekso. Daug paneliu nori tokios grazios tyros draugystes
Esu rimtas vaikinas, ieškau rimtos, "skaisčios" panelės rimtai, tyrai draugystei, be sekso Dar nesutiko tokios
2013/11/22 14:40:39 14:40:39
draugystė tarp vyro ir moters įmanoma tik tuo atveju arba iki tos ribos, kol vienas ar abu neįsimyli vienas kito. o vyras ir moteris taip jau sukurti, kad jie sukurti ne tik draugystei nes kiekvienas iš jų giliai viduje žino,kad ieško to/tos vienintelio/ės šeimos sukūrimui va taip va!
2013/11/22 16:04:00 16:04:00
Svečias: Svečias:
Tai kokia cia gali buti draugyste??? Sekso tai jie nori, o patys nieko nenori panelei duoti. Nebent butu toks bachuras, kuris irgi nori grazios draugystes be sekso. Daug paneliu nori tokios grazios tyros draugystes
Esu rimtas vaikinas, ieškau rimtos, "skaisčios" panelės rimtai, tyrai draugystei, be sekso Dar nesutiko tokios
O tai kodel be sekso? Kas cia blogo sekse, jei isimylesite? Ar nori kaip draugas su drauge buti, ne kaip pora?
2013/11/27 23:43:47 23:43:47
Svečias: Svečias: Svečias:
Esu rimtas vaikinas, ieškau rimtos, "skaisčios" panelės rimtai, tyrai draugystei, be sekso Dar nesutikau tokios
O tai kodel be sekso? Kas cia blogo sekse, jei isimylesite? Ar nori kaip draugas su drauge buti, ne kaip pora?
Taip, įsimyli, gerai pasitrina, o paskui po kiek laiko išsiskiria ir vėl iš naujo. Ir iki kokių 25-28 metų pana jau su kokia 10-15 gerai pasitrina .[u:3rc2fatr] Jūs norėtute vesti tokią merginą?[/u:3rc2fatr] [color=#FF0000:3rc2fatr][b:3rc2fatr]Aš tai tikrai NE.[/b:3rc2fatr][/color:3rc2fatr] Aš manau, kad rimtoje draugystėje tik po sužadėtuvių galimas seksas, kai žinai, kad tas žmogus yra neatsitiktinis pakeleivis, o likusio tavo gyvenimo palydovas.
2013/11/28 11:50:46 11:50:46
Aš tai galvoju, kad vaikinas praėjusiame šimtmetyje truputį pastrigęs. net nežinojau, kad tokių dar yra. atsiprašau, jei įžeidžiau, bet manau, kad jūs esate truputėlį pats kompleksuotas, jei iš anksto esate toks nusistatęs prieš seksą iki sužadėtuvių arba... niekada nemylėjęs iš tikrųjų
o ką darysite tada, jei jums tas pirmas kartas nepatiks? arba nebepatiks vėliau, kai sužinosite kad gali būti ir geriau?..o praktikos iš vadovėlių ar vaizdajuosčių nepasiseeeeemsi..
2013/11/28 15:50:36 15:50:36
visai ne is praejusio simtmesio. as tada irgi is praejusio simtmecio.man pirmoj vietoj yra svaribiausia tvirtas dvasinis rysys,bendrumas. nenoriu santykio kurti ant sekso
2013/11/28 16:24:26 16:24:26
Bliamba kaip faina, kad vaikinai taip mano apie merginas. Tos, kurios tam nepritaria, jau seniai nekaltybes nebeturi, tad mazai tiketina, kad sutiks, kai ant ju savotiskai stumiama Yra daug graziu, protingu ir nekaltu merginu, anksciau ar veliau turesite progos tuo pasidziaugti ir jus
2013/11/28 17:12:01 17:12:01
Svečias: Taip, įsimyli, gerai pasitrina, o paskui po kiek laiko išsiskiria ir vėl iš naujo. Ir iki kokių 25-28 metų pana jau su kokia 10-15 gerai pasitrina .[u:39kwovtg] Jūs norėtute vesti tokią merginą?[/u:39kwovtg] [color=#FF0000:39kwovtg][b:39kwovtg]Aš tai tikrai NE.[/b:39kwovtg][/color:39kwovtg] Aš manau, kad rimtoje draugystėje tik po sužadėtuvių galimas seksas, kai žinai, kad tas žmogus yra neatsitiktinis pakeleivis, o likusio tavo gyvenimo palydovas.
As noreciau vesti MYLIMA mergina, o mano meile nepriklauso nuo jos partneriu iki manes buvusiu, kiekio. mano pazistama pora taip draugavo. Seksas - po vestuviu. Nusivylimas tiek jos, tiek jo. Po metu - pas ji meiluzes, po 10 metu - poros skyrybos. Nesutapo sekse. Nesakau kad daznai, bet taip irgi buna. mano geri pazistami. Dabar jei abu su porom, abu laimingi - tik atskirai vienas nuo kito.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume