Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Stora, baisi ir spuoguota

Stora, baisi ir spuoguota

kada po internetines pazinties merginos nenorite kviesti i antra paismatyma arba KAS MAN NEGERAI?

K

2 įrašai

2013/05/05 19:15:51 19:15:51

Gal galit, vyrai, paaiškint, kada po vieno "internetinio" pasimatymo nebenorite toliau susitikti su mergina?

Bandžiau klausti to vyrų laiškais. Atsakė, kad nebenorėjo, kai mergina daug keikėsi, daug maivėsi, atrodė netvarkinga ar labai negraži. Esu normali, paprasta panelė ir tokių kraštutinumų nedarau, taip pat daugelis sako, kad esu labai graži, bet...

Bijau, kad tampu darnipora "veteranė". Buvau daugiau nei dešmtyje pasimatymu ir beveik visi, į kuriuos atėjo normalūs vaikinai, pasibaige vienu pasimatymu. Prisivariau kompleksu, pradejau galvoti, kad man kazkas negerai Gal gali paaiskinti, ka turi omenyje, kad merginos turi "neadekvaciu iliuziju"? Pradejau galvoti, gal turiu kazkokiu bruozu, kurie atstumia vyrus ir del kuriu jie pabega nuo manes. Atrodo,bendrauju mandagiai, normaliai, apskritai laikau savo normalia, isvaizdzia mergina...

Po pasimatymo klausiau triju, kodel nebenori bendraut. Vienas apskritai "nustebo", iš kur aš ištraukiau, kad jam nepatikau, jis atseit po vieno karto nesprendžia ir sake, kad viskas gerai, bet praejo jau gal du menesiai ir jis nepasirode - tai matosi, kad tikrai neispasakytai "patikau". Kitas nuolat aiskino, kad nori susitikt, bet nenori santykiu (okei, man nebutinai tu snatykiu, bet, kaip supratau, net sekso su manim nenori) - bet gaunasi, kad vis pasirasinedavom - as ji net pas save kvieciau, bet taip ir nesusitikom - nes jis po kelių žinučių man nebeatraše... Kitas sake, kad jam patinka bendrauti su aktyvesnemis panelemis (tikiu, akd tada pavargus nuo mokslu gal pasirodziau per rami, be energijos).

Tai kam problem? Kada moteris "neuzkabina"?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/05 20:24:26 20:24:26

Praktiškai pati ir atsakėte į savo klausimą - per daug pergalvojat, o tada ir atrodo, jog žmogus nėra aktyvus, nes pastoviai bando paruošti idealius žodžius, gestus, elgseną ir etc. Kažkaip manau daugelis per pirmą pasimatymą labai nori sudaryti nežmoniškai didelį įspūdį, o dėl to patiria įtampą tiek patys, tiek sukelia ją ir kitam.

Stora, baisi ir spuoguota

S

1 įrašai

2013/05/05 20:31:54 20:31:54

deepsorrow: Praktiškai pati ir atsakėte į savo klausimą - per daug pergalvojat, o tada ir atrodo, jog žmogus nėra aktyvus, nes pastoviai bando paruošti idealius žodžius, gestus, elgseną ir etc. Kažkaip manau daugelis per pirmą pasimatymą labai nori sudaryti nežmoniškai didelį įspūdį, o dėl to patiria įtampą tiek patys, tiek sukelia ją ir kitam.

Labai ačiū, kad sureagavot į mano neviltį, bet nesutinku - nesistengiu per pirmą pasimatymą niekam įtikti, bendrauju labai paprastai. Tik daug nešneku - apskritai daugiausiai kalba vyrai, kalba be perstojo o aš tik retkarčiais įsiterpiu.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/05 20:33:22 20:33:22

Po tiek nesėkmingų pasimatymų, manau, ir jūs analizuot pradėtumėt

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/05 21:22:13 21:22:13

Apie ką aš ir kalbu, toks nekalbumas būtent ir sudaro nuomonę, kad žmogus arba nėra visiškai atviras ir labai smarkiai renka žodžius, arba yra visiškai abejingas kalbančiojo atžvilgiu, maždaug - Ai, kalbėk, kalbėk - aš pasvajosiu

Kita vertus pavykęs pasimatymas yra subjektyvi savoka - pagal jus išeitų, kad ji išvis yra sunkiai apibrėžiama, t.y. - net sklandžiai praėjęs pasimatymas, gali tapti nevykusiu, jei vėliau nėra antro.
Pagalvokit kaip bendraujate su draugais ir suprasit, kad palyginus su tuo atsipalaidavusiu ir lengvu pokalbiu, tai kas vyksta jūsų pirmojo pasimatymo metu panašiau į sustyguotą dalykinį pokalbį - net ne verbalinės informacijos dalyje esmė, o pačio pokalbio emocijos sąveika, kitaip tai tiesiog mechaniškas ir sausas keitimasis klausimais - atsakymais iš mandagumo ar prievolės, kad taip reikia. Juk draugams pasakytumėt iškarto, kad ai na tikrai jau užknisai, kiek gali apie tą patį kalbėt, taip ir pasimatymo metu privalot užimt poziciją ir mandagiai įsiterpus sustabdyti žmogų ir duoti suprasti jam, jog tai nėra jums aktualu, bei pokalbį kreipti kita tema. Pokalbis su "siena" - yra neproduktyvus, tai pašnekovas gali sėkmingai atlikti ir namie.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 09:30:14 09:30:14

deepsorrow: Apie ką aš ir kalbu, toks nekalbumas būtent ir sudaro nuomonę, kad žmogus arba nėra visiškai atviras ir labai smarkiai renka žodžius, arba yra visiškai abejingas kalbančiojo atžvilgiu, maždaug - Ai, kalbėk, kalbėk - aš pasvajosiu
Kita vertus pavykęs pasimatymas yra subjektyvi savoka - pagal jus išeitų, kad ji išvis yra sunkiai apibrėžiama, t.y. - net sklandžiai praėjęs pasimatymas, gali tapti nevykusiu, jei vėliau nėra antro.
Pagalvokit kaip bendraujate su draugais ir suprasit, kad palyginus su tuo atsipalaidavusiu ir lengvu pokalbiu, tai kas vyksta jūsų pirmojo pasimatymo metu panašiau į sustyguotą dalykinį pokalbį - net ne verbalinės informacijos dalyje esmė, o pačio pokalbio emocijos sąveika, kitaip tai tiesiog mechaniškas ir sausas keitimasis klausimais - atsakymais iš mandagumo ar prievolės, kad taip reikia. Juk draugams pasakytumėt iškarto, kad ai na tikrai jau užknisai, kiek gali apie tą patį kalbėt, taip ir pasimatymo metu privalot užimt poziciją ir mandagiai įsiterpus sustabdyti žmogų ir duoti suprasti jam, jog tai nėra jums aktualu, bei pokalbį kreipti kita tema. Pokalbis su "siena" - yra neproduktyvus, tai pašnekovas gali sėkmingai atlikti ir namie.

Ačiū. Gal taip ir yra tas gali būti tiesa

knight6178

K

114 įrašai

2013/05/06 17:40:56 17:40:56

Stora, baisi ir spuoguota:
deepsorrow: Praktiškai pati ir atsakėte į savo klausimą - per daug pergalvojat, o tada ir atrodo, jog žmogus nėra aktyvus, nes pastoviai bando paruošti idealius žodžius, gestus, elgseną ir etc. Kažkaip manau daugelis per pirmą pasimatymą labai nori sudaryti nežmoniškai didelį įspūdį, o dėl to patiria įtampą tiek patys, tiek sukelia ją ir kitam.

Labai ačiū, kad sureagavot į mano neviltį, bet nesutinku - nesistengiu per pirmą pasimatymą niekam įtikti, bendrauju labai paprastai. Tik daug nešneku - apskritai daugiausiai kalba vyrai, kalba be perstojo o aš tik retkarčiais įsiterpiu.

Man pvz patinka kalbančios merginos, ir jei per pasimatymą, visą laiką tektų man vienam šnekėti įspūdžio tai tikrai nepaliktų. Įšpradžių viskas gražu, bet poto tiesiog nebebūtų apie ką kalbėti. Greičiausiai tai ir yra priežastis, pabandyk paatvirauti, parodyti susidomėjimą ir viskas bus tvarkoje

knight6178

K

114 įrašai

2013/05/06 17:50:51 17:50:51

deepsorrow: Apie ką aš ir kalbu, toks nekalbumas būtent ir sudaro nuomonę, kad žmogus arba nėra visiškai atviras ir labai smarkiai renka žodžius, arba yra visiškai abejingas kalbančiojo atžvilgiu, maždaug - Ai, kalbėk, kalbėk - aš pasvajosiu

Labai gerai pasakyta Aišku, kartais juk būna sunku bendrauti su nepažystamu žmogumi. Ne visi sugeba atsipalaiduoti. Ne visi yra iškalbūs. Kartais tiesiog nežinai ką pasakyti. Aišku, tai labiau būdinga uždaro būdo žmonėms

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume