Gal galit, vyrai, paaiškint, kada po vieno "internetinio" pasimatymo nebenorite toliau susitikti su mergina?
Bandžiau klausti to vyrų laiškais. Atsakė, kad nebenorėjo, kai mergina daug keikėsi, daug maivėsi, atrodė netvarkinga ar labai negraži. Esu normali, paprasta panelė ir tokių kraštutinumų nedarau, taip pat daugelis sako, kad esu labai graži, bet...
Bijau, kad tampu darnipora "veteranė". Buvau daugiau nei dešmtyje pasimatymu ir beveik visi, į kuriuos atėjo normalūs vaikinai, pasibaige vienu pasimatymu. Prisivariau kompleksu, pradejau galvoti, kad man kazkas negerai Gal gali paaiskinti, ka turi omenyje, kad merginos turi "neadekvaciu iliuziju"? Pradejau galvoti, gal turiu kazkokiu bruozu, kurie atstumia vyrus ir del kuriu jie pabega nuo manes. Atrodo,bendrauju mandagiai, normaliai, apskritai laikau savo normalia, isvaizdzia mergina...
Po pasimatymo klausiau triju, kodel nebenori bendraut. Vienas apskritai "nustebo", iš kur aš ištraukiau, kad jam nepatikau, jis atseit po vieno karto nesprendžia ir sake, kad viskas gerai, bet praejo jau gal du menesiai ir jis nepasirode - tai matosi, kad tikrai neispasakytai "patikau". Kitas nuolat aiskino, kad nori susitikt, bet nenori santykiu (okei, man nebutinai tu snatykiu, bet, kaip supratau, net sekso su manim nenori) - bet gaunasi, kad vis pasirasinedavom - as ji net pas save kvieciau, bet taip ir nesusitikom - nes jis po kelių žinučių man nebeatraše... Kitas sake, kad jam patinka bendrauti su aktyvesnemis panelemis (tikiu, akd tada pavargus nuo mokslu gal pasirodziau per rami, be energijos).
Tai kam problem? Kada moteris "neuzkabina"?