Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Pažintis su gyvenančiu užsienyje

Pažintis su gyvenančiu užsienyje

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/15 15:53:16 15:53:16

Sveiki, šiuo metu gyvenu ne Lietuvoje, bet vis dėl to, kitos tautybės merginos netraukia. Galbūt dėl kalbos, o gal tiesiog dėl tam tikrų įsitikinimų. Todėl būtų įdomu sužinoti (labiau domintų merginų komentarai) ar realu susirasti draugę lietuvaitę gyvenančiam ne Lietuvoje? Kokios Jūsų nuomonės šiuo klausimu, o galbūt tai tik laiko švaistymas, ir aš gaištu savo ir Jūsų laiką?

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/15 16:38:32 16:38:32

Labai realu, tačiau vien virtualaus bendravimo pakaktų tik pradžiai. Turiu net realių payzdžių, kai po tokios pažinties užsimezgė tvirta draugystė, o vėliau ir santuoka Tačiau vyrukas atvažinėdavo į Lietuvą, vėliau ir mergina jį aplankydavo. Tiesiog meilė užgimė po virtualios pažinties. Jei patiksit vienas kitam, manau, viskas įmanoma.

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/15 17:20:17 17:20:17

labaivairuojanti: Labai realu, tačiau vien virtualaus bendravimo pakaktų tik pradžiai. Turiu net realių payzdžių, kai po tokios pažinties užsimezgė tvirta draugystė, o vėliau ir santuoka Tačiau vyrukas atvažinėdavo į Lietuvą, vėliau ir mergina jį aplankydavo. Tiesiog meilė užgimė po virtualios pažinties. Jei patiksit vienas kitam, manau, viskas įmanoma.

Pilnai su tavimi sutinku, atvažiuoti į lietuvą nėra problema. O pavyzdžių aš ir pats turiu Bet kievienas žmogus skirtingas, ir skirtingos nuomonės nepamaišys, tai padės man šiek tiek apsispręsti "būti ar nebūti" .

ieva

I

96405 įrašai

2013/06/02 14:11:28 14:11:28

...cia kaip-gyvenanciam ne Lietuvoje,o ji turi gyventi Lietuvoje?...

Zemuogiu pieve

Z

1 įrašai

2013/06/13 13:40:55 13:40:55

Tikrai imanomas toks bendravimas, kai vienas gyvena uzsienyje. As pati buvau susiradus mylimaji (lietuvi), kuris gyveno uzsienyje, o as-Lietuvoje. Iki pirmo susitikimo skype bendravome gerus tris menesius. Truputi gal ir prailgo, labai laukiau realaus susitikimo, bet tuo paciu, buvo puiki proga is tikruju pazinti kita zmogu. Mes bendravome kiekviena diena ir daugiau nei po kelias valandas. Tad kai susitikome, beliko tik uztvirtinti musu draugyste Po to seke lankymas vienas kito ir bendravimas skype kiekviena diena. Isvada, buvome nusprende, kad as pas ji persikraustysiu, bet deja, aplinkybes, nelabai kaip susikloste. Tad manau bendravime per atstuma, labai priklauso nuo paciu zmoniu poziurio ir kiek jie nori buti vienas su kitu, kiek atsakingai ziuri i santykius. Bet kokiu atveju, vis tiek kazkuris su laiku, tures keisti gyvenamaja vieta

knight6178

K

114 įrašai

2013/06/20 04:24:43 04:24:43

Svečias: ...cia kaip-gyvenanciam ne Lietuvoje,o ji turi gyventi Lietuvoje?...

Nebutinai Lietuvoje. Tiesiog noretusi kad mergina butu lietuvaite. O paskui jau laikas viska parodys.

Zemuogiu pieve: Tikrai imanomas toks bendravimas, kai vienas gyvena uzsienyje. As pati buvau susiradus mylimaji (lietuvi), kuris gyveno uzsienyje, o as-Lietuvoje. Iki pirmo susitikimo skype bendravome gerus tris menesius. Truputi gal ir prailgo, labai laukiau realaus susitikimo, bet tuo paciu, buvo puiki proga is tikruju pazinti kita zmogu. Mes bendravome kiekviena diena ir daugiau nei po kelias valandas. Tad kai susitikome, beliko tik uztvirtinti musu draugyste Po to seke lankymas vienas kito ir bendravimas skype kiekviena diena. Isvada, buvome nusprende, kad as pas ji persikraustysiu, bet deja, aplinkybes, nelabai kaip susikloste. Tad manau bendravime per atstuma, labai priklauso nuo paciu zmoniu poziurio ir kiek jie nori buti vienas su kitu, kiek atsakingai ziuri i santykius. Bet kokiu atveju, vis tiek kazkuris su laiku, tures keisti gyvenamaja vieta

Pilnai sutinku su tavimi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume