Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → "Tikros pažintys"

"Tikros pažintys"

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/04 11:22:08 11:22:08

Laba diena. Noriu paklausti kitų DarniPora vartotojų: kiek teko susipažinti su apgavikais-jaunikiais iš užsienio? Ar kitoms moterims kaip ir man rašo užsieniečiai ir visi jie - našliai, vieni augina vaikus, įsimyli mane per mėnesį ir paskui prašo pinigų atsiųsti? Kažkoks košmaras!!!

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/04 11:28:21 11:28:21

Esu šios svetainės narė, todėl įdedu net pokalbį su tuo, kuris mane labai "myli". Baisiausia tai, kad jie atsiunčia net "savo" vaikų nuotraukas. Moterys, būkite atsargios.

fredriick: hello
Išsiųstas 12:32 antradienis
fredriick: please talk to me
Išsiųstas 12:33 antradienis
aš: hy
fredriick: how are you
aš: I am fine
fredriick: i have been waiting to talk with you here
Išsiųstas 13:04 antradienis
fredriick: please talk to me
aš: I am here
fredriick: did you read all i told you yesterday before i went off
aš: yes I read
fredriick: i need your help
aš: how I can help you?
Išsiųstas 13:07 antradienis
fredriick: well i was not able to use my traveller cheque here but if i live here to poland i can get money and come to lithuanian and pay you or better through western union
Išsiųstas 13:09 antradienis
aš: nd what I have to do?
fredriick: i need you to help with an amount to be able to secure the release of my goods
Išsiųstas 13:11 antradienis
aš: what I can do?
Išsiųstas 13:12 antradienis
aš: where you are?
fredriick: i am in africa now where i went for business
Išsiųstas 13:14 antradienis
aš: how I can help you?
fredriick: i need you to send me some amount to be able to secure the release of my goods sized here
Išsiųstas 13:17 antradienis

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/05 08:12:05 08:12:05

Zinoma, kad raso. Jie visur ras, pazinciu svetaines tik viena is ju rasymo vietu. Raso ir i skelbimu puslapius (kur perka , pazindinasi), ir i e-meilus, ir i ivairius diskusiju forumus. Negi kazkas dar tiki ir kaito tokius laiskus. Vaiku nuotraukos? juk jos irgi netikros.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume