Pažintys Forum

Darnipora pazintys

vyras iesko

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/11/30 14:27:48 14:27:48

medutis:
Lady-scorpio:
tomux: ka gi aiskinti kas ieina kas ne as manau cia rasancios moterys tik raso is neturejimo ka veikt. normali moteris supras kas ieina kas neieina i tokia draugyste

Taip, normali moteris supras, kas įeina ir kas neįeina į tokią draugystę, kaip tik todėl į ją ir nesivels.

"Normali" dažniausiai reiškia nuobodi Ieškokit įdomių, o ne normalių.
Nu arba davai pašnekam apie tai kas yra normalu, o kas nenormalu

Dėl normalumo suvokimo tai Tu teisus - normalumo sąvoka dažniausiai taikoma pilkai masei. Neeee, mano supratimu, ,,normali'' būtinai yra įdomi. O įdomi nebūtinai ta, kuri pasirašo ,,neįpareigojantiems'' santykiams.
Apie tai, kas normalu, kas nenormalu, davai, nešnekėsiu - viso gyvenimo neužtektų. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Apskritai tai dabar galvoju, kad turbūt tai, kas neprasilenkia su moralės normomis, yra normalu.

nile

N

42 įrašai

2012/11/30 16:25:34 16:25:34

Nu man vedes vyras,tai "mires " vyras,kad ir koks jis ten mielas butu.Nepateisinu tu vedusiu nei vyru,nei moteru,kai varineja i sona,mat antra puse jau nebeitinka,tai sexo neduoda tiek kiek norisi,tai ne ta poza,tai pakalbet nera apie ka,tai dar kas netinka...Slykstu darosi nuo tokiu vedusiu,nei morales,nei vertybiu,nei sazines...

medutis

M

403 įrašai

2012/12/02 18:25:02 18:25:02

Lady-scorpio:
Dėl normalumo suvokimo tai Tu teisus - normalumo sąvoka dažniausiai taikoma pilkai masei. Neeee, mano supratimu, ,,normali'' būtinai yra įdomi. O įdomi nebūtinai ta, kuri pasirašo ,,neįpareigojantiems'' santykiams.
Apie tai, kas normalu, kas nenormalu, davai, nešnekėsiu - viso gyvenimo neužtektų. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Apskritai tai dabar galvoju, kad turbūt tai, kas neprasilenkia su moralės normomis, yra normalu.

Malonu, kad pritari Moralės normos, vertybės, kaip ir "normalumas", skonis, grožis ir visi kiti panašūs dalykai yra individualus supratimas kiekvienam žmogui. Sutinku, kad ta moralės norma, apie kurią kalbi, yra toks mūsų visuomenėj paplitęs standartas, jog vyras turėtų būti ištikimas savo žmonai. Man pvz. žymiai svarbiau, kad vyras gerbtų moterį (-is), būtų džentelmenas. Ėjimas į kairę gali būti itin subtilus reikalas.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/12/02 20:34:56 20:34:56

medutis:

Malonu, kad pritari Moralės normos, vertybės, kaip ir "normalumas", skonis, grožis ir visi kiti panašūs dalykai yra individualus supratimas kiekvienam žmogui. Sutinku, kad ta moralės norma, apie kurią kalbi, yra toks mūsų visuomenėj paplitęs standartas, jog vyras turėtų būti ištikimas savo žmonai. Man pvz. žymiai svarbiau, kad vyras gerbtų moterį (-is), būtų džentelmenas. Ėjimas į kairę gali būti itin subtilus reikalas.

Jūs įsitikinęs kad einantis "į kairę" vyras gali būti džentelmenas ir gerbiantis žmoną?? O išdavystė, neištikimybė - gali būti subtilu?? Oho, gal pagal kitos planetos kitoje saulės sistemoje normas taip ir yra...
Man išdavikas ir melagis ir yra išdavikas ir melagis, joks ne baltas pukuotas berniukas-džentelmenukas. O vedęs vyras - tas pats kas miręs.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/12/03 09:37:53 09:37:53

medutis:
Lady-scorpio:

Ėjimas į kairę yra absoliučiai nesubtilus reikalas. Tai išdavystė. Ties kuria vieta išdavystėje įžvelgi subtilumą? Susidaro įspūdis, kad nesupranti, apie ką kalbi, - vyrui, išduodančiam moterį, pagarba moteriai nebūdinga. Toks žmogus dažniausiai ,,gerbia'' tik save.
Pats turbūt ieškai dailios, elegantiškos, protingos, švelnios ir aistringos, bet neištikimos moters? Visada naudinga situaciją pasukti kitu kampu.

nile

N

42 įrašai

2012/12/03 14:34:51 14:34:51

tomux 2012 Lapkričio 27, 19:55, Atsakymo numeris: #92918

noreciau susipazint su moterimi neipareigojanciai draugystei man 34 metai esu aukstas mielas vyras. rasykit moterys 8 681 14047
tomux

Idomu ar tomux patiktu jei jo zmonele pazindintusi neipareigojanciai draugystei su kitais mielais vyrukais

Nors gal pas juos subtilios aplinkybes ir gal abu laksto i skirtingas puses kairiasias

ALFA-34

A

1 įrašai

2012/12/20 08:52:48 08:52:48

LAIMUTE 1959.08.17 KAUNAS. KAIP SURAST

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/20 19:55:38 19:55:38

ALFA-34: LAIMUTE 1959.08.17 KAUNAS. KAIP SURAST

Mamos ieškai?
Aš dar vyresnė, esu 1949 m. Gal tiksiu?

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/20 20:33:17 20:33:17

Tada ir aš parašysiu, 1940 gimimo moteriškė, ar gerai

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/20 21:15:33 21:15:33

Svečias: Tada ir aš parašysiu, 1940 gimimo moteriškė, ar gerai

senos bobos,kaip jums ne geda pyzda jau seniai apsamanojo,von is cia tokiam grazuoliui kokia devyniolikine tiktu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume