1343478317:
Tai gal dar gali pasakyti, kodėl vyrai apsimetinėja? Kam to reikia. Tiesa sakant, net nežinau, iš vyriškosios, ar moteriškosios pusės tu tai verini?
Manau, atsakymas akivaizdus. Nes yra nesubrendę vaikai, naiviai galvojantys, kad melagiui tilteliai neįlūžta. Na, aš pats kadangi esu praktiškai nevartojantis nei alaus, nei stipresnių gėrimų, tai man tik tokie atsakymai į galvą šauna. Bet kad čia būtų užkietėjusių alkoholikų, taip pat netikiu. Dėl vienos priežasties - užkietėję alkoholikai dažniausiai turi savo aplinkos moteris, kurioms panašios svetainės nerūpi. Tai tokios pat daug išgeriančios, greičiausiai žemo intelekto, kurios, tikėtina, nerastų mygtuko "enter". Dėl tokios pažinties daug stengtis nereikia, vadinasi, ir svetainė nereikalinga.
Tie, kurie iš tiesų nuslepia panašius faktus, atitinka naivaus vaiko apibrėžimą. Bet aš nedrįsčiau vertinti tokių vyrų skaičiaus procentaliai.
Pavyzdžiui, moterų tarpe aš taip pat nepastebiu nė vienos išgeriančios. Visos arba geria "prie progos" arba mažai, arba negeria. Beveik lygiomis dalimis.
Antra vertus, išgėrimo laipsnį nesunku nustatyti iš nuotraukų, jei jos tikros. Tai bent jau moterų atžvilgiu sakyčiau, kad jos gana sąžiningos šiuo klausimu. Nes išgeriančios, kaip minėjau, turi savo aplinką ir savo pažinties taisykles. O jeigu jau moteris sugeba nuspręsti, kad jai reikia darnios poros, susirasti svetainę ir užsiregistruoti, tai turėtų kažką reikšti