Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar DarniPora.Lt tikrai visada veikia sąžiningai?

Ar DarniPora.Lt tikrai visada veikia sąžiningai?

onRoad

O

7 įrašai

2012/06/08 17:53:16 17:53:16

Sveiki,
aš naujas narys, todėl man smalsu, ar DarniPora.Lt visada veikia sąžiningai, ir ar nenaudoja "juodųjų" algoritmų? Aš čia - dar tik trys dienos. O jau gavau anglišką laišką iš vartotojo "Janet love", Auksinis statusas. Tiesa, laiško tekstas beprasmis.
Aš nesimėtau kaltinimais, tiesiog noriu sužinoti, ar kitiems yra taip buvę, ir ką jie apie tai mano.
Ačiū.

Linkiu visiems čia neužsibūti, o suradus savo išrinktąją/išrinktąjį, toliau laimingai gyventi kuo toliau nuo Interneto

sonjon

S

12 įrašai

2012/06/09 07:37:12 07:37:12

Labas rytas,

su algoritmais gal ir dar nebuvau susidūrusi, nors ką aš žinau. Tiesiog beprasmių žinučių tikrai negavau, rašinėjo keli užsieniečiai įkyriai "hi sexy" ir pan., bet vieną jų užblokavau (tikriausiai), kitam nusibodo kad neatsakinėju. Šiaip jau esu girdėjusi apie netikrus susidomėjusius "narius" pažinčių svetainėse, o ar jų yra čia šitų etatinių, nežinau. Bet kuriuo atveju galima pasinaudoti nario anketoje esančia funkcija "Pažeidėjas".

Sėkmės

nykute123

N

2 įrašai

2012/06/21 14:06:38 14:06:38

Porai dienų po registracijos praėjus gavau du angliškus laiškus. Vyrai tokie, kad prie žaizdos dėk. Atsakiau, su vienu per gmailą pasirašinėjom, paprašė telefono numerio, savo parašė. Pasiūliau per skypą pabendraut, paskambino. Gal man paranoja, bet balse kažko artimųjų rytų tautų dialektą išgirdau. Gal kas įsivaizduoja, ko gali siekti? Nemanau, kad tik žaidimas būtų, matyt, kažko nori. Bandysiu ir aš dar pažaisti, jei bus kas įdomaus - parašysiu čia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume