Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ieškau merginos, draugės, malonių pažinčių!

Ieškau merginos, draugės, malonių pažinčių!

Staerx

S

23 įrašai

2012/03/29 09:59:14 09:59:14

Sveikos merginos!

Esu 23 m. vaikinas į gyvenimą žiūrintis rimtai, bei turintis daug siekių, kuriuos sunkiu darbu ir pastangomis stengiuosi įgyvendinti. Iš gyvenimo stengiuosi imti viską, jeigu gaunu galimybę stengiuosi ja pasinaudoti. Neneigsiu esu gan išrankus vaikinas, gal būt dėl to nuo paskutinių rimtų santykių pabaigos, kurie buvo prieš 3 m. nesusiradau antrosios pusės.
Per paskutinius metus atsikandau vėjavaikiškų santykių su merginomis, dabar ieškau rimtų pažinčių. Todėl merginos, kurias domintų ilgalaikiai santykiai, pažintis ar draugystė prašome nesidrovėkit ir parašykit. Žinoma mielai lauksiu ir tų merginų, kurios nori tiesiog pasikalbėti, pabendrauti Jums brangiosios aktualiomis temomis. Esu bendraujantis žmogus, todėl malonių pokalbių, bendravimo neatsisakysiu.

Beje,
Vyrai, vaikinai, brandaus amžiaus vyrai iš jūsų tikiuosi, kad nesivarginsite rašydami, ar komentuodami. Šiame portale esu naujokas, tačiau jau spėjau pamatyti, kad dauguma vyrų replikų, kitiems vyrams yra palyginus amoralūs. Tad man tokių asmenų nuomonė visai nesvarbi, ne purvais čia drabstytis atėjau!!!

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/29 17:14:37 17:14:37

Idek cia savo nuotrauka ir charakterio aprasyma, kad galetume gerai apziureti ko esi vertas Dirbantis ar bedarbis?

Staerx

S

23 įrašai

2012/03/29 19:06:29 19:06:29

Turiu pasakyti, kad kiekvienas prisiregistravęs auksinis narys gali matyti visą informaciją apie mane ir taip. Na o svečias lieka svečias, gal būtų laikas prisiregistruoti pažintyse

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/29 19:12:09 19:12:09

[quote:1s3a6mjw]Vyrai, vaikinai, brandaus amžiaus vyrai iš jūsų tikiuosi, kad nesivarginsite rašydami, ar komentuodami. Šiame portale esu naujokas, tačiau jau spėjau pamatyti, kad dauguma vyrų replikų, kitiems vyrams yra palyginus amoralūs. Tad man tokių asmenų nuomonė visai nesvarbi, ne purvais čia drabstytis atėjau!!![/quote:1s3a6mjw]
Nori but vienintelis gaidys sioje vistideje? Neisdegs. Cia vyrai demesiu nesidalina. Be to ir jie neatsisakytu maloniu pazinciu. Taip, kad pasislink

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/03/29 19:26:48 19:26:48

Svečias: [quote:1rtfcnsb]Vyrai, vaikinai, brandaus amžiaus vyrai iš jūsų tikiuosi, kad nesivarginsite rašydami, ar komentuodami. Šiame portale esu naujokas, tačiau jau spėjau pamatyti, kad dauguma vyrų replikų, kitiems vyrams yra palyginus amoralūs. Tad man tokių asmenų nuomonė visai nesvarbi, ne purvais čia drabstytis atėjau!!!

Nori but vienintelis gaidys sioje vistideje? Neisdegs. Cia vyrai demesiu nesidalina. Be to ir jie neatsisakytu maloniu pazinciu. Taip, kad pasislink [/quote:1rtfcnsb]

Na jau, na jau užteks visiems tų moterų dėmesio, galų gale visų gi nesuturėsi

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/29 20:08:24 20:08:24

As ka... as nieko, as tik seip moteris...maloniai bendrauju....

BB

Staerx

S

23 įrašai

2012/03/30 09:06:29 09:06:29

Svečias: [quote:phhohgel]Vyrai, vaikinai, brandaus amžiaus vyrai iš jūsų tikiuosi, kad nesivarginsite rašydami, ar komentuodami. Šiame portale esu naujokas, tačiau jau spėjau pamatyti, kad dauguma vyrų replikų, kitiems vyrams yra palyginus amoralūs. Tad man tokių asmenų nuomonė visai nesvarbi, ne purvais čia drabstytis atėjau!!!

Nori but vienintelis gaidys sioje vistideje? Neisdegs. Cia vyrai demesiu nesidalina. Be to ir jie neatsisakytu maloniu pazinciu. Taip, kad pasislink [/quote:phhohgel]

Svečias, kurios dalies iš aukščiau paminėtos žinutės ( vyrams, vaikinams ir brandaus amžiaus vyrams) tu nesupratai? Kadangi tu skirstai merginas į vištas, o vyrus į gaidžius, tai suprantu, kad savęs mano išvardintom kategorijom tu nepriskiri. Tad mūsų požiūris čia ir prasilenkia. Kitas dalykas, kas liečia pažintis, tai niekas tau netrukdo jų susirasti. Tiesiog tu visiškai kitaip supratai mano žinutę. Pasiskaityk aukščiau minėtos žinutės paskutinį sakinį!!!

Ir pabaigai, svečias aš vištų neieškau, tad ir vištidės gaidžiu nesu. Pasilik jas sau!!!

Mergina tokia

M

5 įrašai

2012/04/11 16:09:17 16:09:17

Staerx: Sveikos merginos!

Esu 23 m. vaikinas į gyvenimą žiūrintis rimtai, bei turintis daug siekių, kuriuos sunkiu darbu ir pastangomis stengiuosi įgyvendinti. Iš gyvenimo stengiuosi imti viską, jeigu gaunu galimybę stengiuosi ja pasinaudoti. Neneigsiu esu gan išrankus vaikinas, gal būt dėl to nuo paskutinių rimtų santykių pabaigos, kurie buvo prieš 3 m. nesusiradau antrosios pusės.
Per paskutinius metus atsikandau vėjavaikiškų santykių su merginomis, dabar ieškau rimtų pažinčių. Todėl merginos, kurias domintų ilgalaikiai santykiai, pažintis ar draugystė prašome nesidrovėkit ir parašykit. Žinoma mielai lauksiu ir tų merginų, kurios nori tiesiog pasikalbėti, pabendrauti Jums brangiosios aktualiomis temomis. Esu bendraujantis žmogus, todėl malonių pokalbių, bendravimo neatsisakysiu.

Beje,
Vyrai, vaikinai, brandaus amžiaus vyrai iš jūsų tikiuosi, kad nesivarginsite rašydami, ar komentuodami. Šiame portale esu naujokas, tačiau jau spėjau pamatyti, kad dauguma vyrų replikų, kitiems vyrams yra palyginus amoralūs. Tad man tokių asmenų nuomonė visai nesvarbi, ne purvais čia drabstytis atėjau!!!

geriau papasakok savo gyvenimo istorija nuo vystyklu - cia per mazai

Staerx

S

23 įrašai

2012/04/15 10:10:13 10:10:13

Neketinu skalbti savo apatinių viešai Tad susidomėjusios merginos rašo asmeniškai

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/15 10:13:42 10:13:42

Staerx: Neketinu skalbti savo apatinių viešai Tad susidomėjusios merginos rašo asmeniškai

Ir daug parase?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume