Sveikos merginos!
Esu 23 m. vaikinas į gyvenimą žiūrintis rimtai, bei turintis daug siekių, kuriuos sunkiu darbu ir pastangomis stengiuosi įgyvendinti. Iš gyvenimo stengiuosi imti viską, jeigu gaunu galimybę stengiuosi ja pasinaudoti. Neneigsiu esu gan išrankus vaikinas, gal būt dėl to nuo paskutinių rimtų santykių pabaigos, kurie buvo prieš 3 m. nesusiradau antrosios pusės.
Per paskutinius metus atsikandau vėjavaikiškų santykių su merginomis, dabar ieškau rimtų pažinčių. Todėl merginos, kurias domintų ilgalaikiai santykiai, pažintis ar draugystė prašome nesidrovėkit ir parašykit. Žinoma mielai lauksiu ir tų merginų, kurios nori tiesiog pasikalbėti, pabendrauti Jums brangiosios aktualiomis temomis. Esu bendraujantis žmogus, todėl malonių pokalbių, bendravimo neatsisakysiu.
Beje,
Vyrai, vaikinai, brandaus amžiaus vyrai iš jūsų tikiuosi, kad nesivarginsite rašydami, ar komentuodami. Šiame portale esu naujokas, tačiau jau spėjau pamatyti, kad dauguma vyrų replikų, kitiems vyrams yra palyginus amoralūs. Tad man tokių asmenų nuomonė visai nesvarbi, ne purvais čia drabstytis atėjau!!!