Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Scamm'eriai šitam tinklapyje

Scamm'eriai šitam tinklapyje

agnobu

A

5 įrašai

2012/03/04 10:02:54 10:02:54

Sveiki visi,

Kadangi pati susidūriau su scameriais šitam tinklapyje, o puslapio moderatoriai nežinia ar reaguos į jiems pateiktą informaciją, tai nutariau informuoti čia.

Scameriai būna įvairūs, bet yra ir tam tikras jų porūšis - vadinamas romance scam. Piliečiai iš Nigerijos, Rusijos ir kitų šalių registruojasi pažinčių svetainėse pasivogę kitų asmenų, kurie dažniausiai nieko bendro su tuo neturi, nuotraukas ir susipažįsta su moterimis/vyrais, siekdami įvairiomis keistomis ir kartais juokingomis istorijomis išvilioti iš jų pinigus. Jie su asmeniu gali bendrauti dienomis, savaitėmis, net mėnesiais, kol įgyja pasitikėjimą ir prisiekinėja amžiną meilę ir tada viskas ir prasideda..

Daugiau informacijos skaitantys angliškai gali rasti čia: http://www.datingnmore.com/blacklist.php bei kitose vietose.

Šiuo metu mano pastebėjimu (kadangi galiu matyti tik suderinamus asmenis, o kitaip ir neieškojau) didelis scamerių desantas yra narių, kurie tariamai gyvena JAV. Daugelis jų tariamai tarnauja JAV armijoje (dalį jau kitose scaminimo istorijose dalyvavusių asmenų vogtas nuotraukas galite pamatyti čia: http://www.romancescam.com/album/thumbnails.php?album=7 ). Taip pat yra ir kitų..

Žodžiu, tenorėjau įspėti, kad tai vyksta čia ir dabar, tad būkite budrūs bendraudami, siųsdami savo fotografijas, asmeninius duomenis ir t.t.

nika.

N

4 įrašai

2012/03/20 21:02:30 21:02:30

Sveiki, jau ir man teko susidurti Ačiū Jums,gerai,kad buvau skaičiusi Jūsų laišką...

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/20 21:07:19 21:07:19

ar tai reikia manyti, kad Nigerijos piliečiai kalba lietuviškai? galima tik pasidžiaugti.

nika.

N

4 įrašai

2012/03/21 07:28:34 07:28:34

Sveiki, jie nekalba lietuviškai, jie angliškai rašo ilgiausius meilės laiškus ir įdeda JAV generolų nuotraukas ir t.t.

Maldininkas

M

283 įrašai

2012/03/21 09:29:07 09:29:07

Ju tikslas ne pazintys, o jusu banko saskaitos. Bukite atsargios/-us.

medutis

M

403 įrašai

2012/03/23 16:54:03 16:54:03

Apie skamerius verta perskaityt: http://100dienu.blogspot.com/2011/08/ap ... -savo.html
Arba jei tingit čia trumpesnė versija: http://eurobasket2011.lrytas.lt/-131313 ... raukos.htm

Faina44

F

50 įrašai

2012/03/23 21:00:18 21:00:18

Taip, duosiu pavizdziu:
tony rice, [email protected]
Collins Clement, [email protected]

tai vienas ir taspats zmogus, iesko moteru kurios jam duotu pinigu, meluoja viska visom skirtingai, ideciau nuotraukas tik nezinau kur kaip ideti ar cia imanoma kurnors nezinau, praneskit, galiu atsiusti per pasta

Faina44

F

50 įrašai

2012/03/23 21:01:57 21:01:57

Nauja anketa: nino_cisa
tai taspats zmogus
jeigu norit nuotrauku rasykit i [email protected]

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/28 16:01:43 16:01:43

Dar yra "altruistu"! Maniau sis scenarijus jau pasenes, bet pasirodo ne

O "pirkeju", tai tikrai daug. Skelbime.lt pilna
Cia laiskelis verstas su google:

Donorystė. Sveiki, aš esu ponia Rebecca René Guei, 65 metų našlė Didžiosios Britanijos pilietis, aš kenčiu nuo ilgą laiką dėl kraujo vėžio straipsnio leukemija, buvau auklėjamas motinos vaiko namuose, ir buvo vedęs į Dramblio Kaulo Kranto žmogaus Robert guei int verslas vyras ir buvęs prezidentas Dramblio Kaulo Kranto, kol jis buvo nužudytas politinės krizės. i susituokė savo vėlai vyru be vaiku iki savo mirties 29 metų. aš nuo prarado savo sugebėjimą kalbėti ir mano gydytojai man pasakė, kad turiu tik kelis mėnesius gyventi. tai yra, nes vėžys etapas pasiekė kritinę stadiją ir gali išgyventi. Kadangi aš pamečiau savo vyrą, aš nusprendė ne iš naujo vesti, aš pardavė visas savo savybes ir deponuojami visus pinigusbankas, bendra suma ($ 6.235.000.USD) šeši milijonai du šimtai trisdešimt penki tūkstančiai jungtinė valstybė dollars.Presently Šie pinigai yra dar Banke. dėl mano ligos, aš nusprendžiau paaukoti šiuos pinigus jums ir jūsų bendruomenė, noriu jums padėti, kaip mano gavėjo reikalauti pinigus į banką, pervesti pinigus į savo sąskaitą ir jums dovanoti tai menka / bažnyčios / mečetės ir (arba) mažiau privilegijuotų / našlė ir motinos kūdikius, iš kur aš kilęs ir investuotisu jūsų priežiūra poilsis po pelningas įmones, kurios jūsų pasirinktą savo šalies NB: šis sandoris aš norėčiau būti labai konfidenciali Paimti atgal į mane per mano asmens elektroninio pašto adresas [email protected]) daugiau informacijos ir susitarimo. Jūsų sesuo, Kristuje ponia Rebecca René Guei.

jolanta.trmbacik

J

1 įrašai

2012/04/19 06:26:28 06:26:28

ka tu cia nusisneki kiek tau moka,us tuki nesamuone patis viliojat ir usdirbat

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume